Ετικέτες

21.2.14

ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΣΤΟ ΣΤΟΧΑΣΤΡΟ ΤΟΥ ΣΙΩΝΙΣΜΟΥ. Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΟΝ Γ ‘ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ.

Γράφει ο Ιωάννης Λαμπρόπουλος (με την βοήθεια σχετικά μεγάλης βιβλιογραφίας).



Αυτό το κείμενο γράφτηκε με πόνο και πολύ αγάπη για όλους τους Έλληνες. Εξαιρετικά όμως για τους ΕΚΛΕΚΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ. Για αυτούς, που τους διακρίνει το ατίθασο ισχυρό Ελληνικό πνεύμα, η καλή διάθεση, οι αγνές προθέσεις και η υγιής αναζήτηση, αλλά κυρίως η πίστη στην ΑΓΙΑ ΤΡΙΑΔΑ γιατί σε αυτούς θα προσφέρει πολλά.

Πως να φτιάξετε Αλκαλικό Νερό



Πως να φτιάξετε Αλκαλικό Νερό

Έπειτα από τη δημοσίευση του άρθρου Αλκαλικό Νερό: Τα 5 σημαντικότερα οφέλη του πολλοί αναγνώστες μας ρώτησαν πώς μπορούν να φτιάξουν αλκαλικό νερό. Ο πιο εύκολος τρόπος να αλκαλοποιήσουμε το νερό είναι μέσω κάποιου ιονιστή νερού. Παρακάτω όμως θα σας παρουσιάσουμε έναν απλό τρόπο για να το κάνετε μόνοι σας.

Μια εικόνα… χίλια ψέματα‼! Όταν η παραπληροφόρηση και η υποκρισία κάνουν… «τον γύρο του διαδικτύου»‼



Η παραπληροφόρηση δεν είναι μόνο.. Ελληνικό προνόμιο.  Η προπαγάνδα των ΗΠΑ ποτέ δεν δίστασε να αλλοιώσει -ή και να βιάσει- την πραγματικότητα, αν η πραγματικότητα δεν συμφωνούσε με τα σχέδια της. Όλοι θυμόμαστε την φωτογραφία… τού περίφημου κορμοράνου, ο οποίος υποτίθεται πως πέθανε βουτηγμένος στα πετρέλαια των εγκαταστάσεων που ανατίναζε ο Σαντάμ αλλά που στην πραγματικότητα έχασε την ζωή του στις ακτές της ισπανικής Γαλικίας.

Γέρων Εφραίμ: ομιλία στο Βόλο στις 18 Φεβρουαρίου 2014 [Βίντεο]



1

Εκτενές ρεπορτάζ και φωτογραφικό υλικό από την παρουσία και την ομιλία του Ηγουμένου της Μονής Βατοπεδίου στο Βόλο. 

Στο κατάμεστο από Κληρικούς και λαϊκούς Πν. Κέντρο της Ιεράς Μητροπόλεως Δημητριάδος, στο Βόλο,παρουσία του Σεβ. Μητροπολίτου κ. Ιγνατίου, μίλησε την Τρίτη 18/2 ο Ηγούμενος της Ιεράς, Μεγίστης Μονής Βατοπεδίου Αγίου Όρους Αρχιμ. Εφραίμ. 

Μίλησε για την κρίση, τους Έλληνες, τα μοναστήρια, τους Αγίους, τη Θεία Ευχαριστία, τη μετάνοια και όχι μόνο!



Σαν σήμερα η απελευθέρωση των Ιωαννίνων


Economist: Ταφόπλακα για τον Γ. Παπανδρέου το σκάνδαλο με τις ΜΚΟ;

Economist: Ταφόπλακα για τον Γ. Παπανδρέου το σκάνδαλο με τις ΜΚΟ;




Με ένα μακροσκελέστατο άρθρο το περιοδικό Economist κάνει αναφορά στο σκάνδαλο με τις ΜΚΟ με ιδιαίτερες νύξεις για τον Γιώργο Παπανδρέου και για το πολιτικό του μέλλον το οποίο το περιοδικό βλέπει ομιχλώδες.

"Ούτε εβδομάδα δεν περνά χωρίς να υπάρχουν στην Ελλάδα κατηγορίες για διοφθορά στον Δημόσιο Τομέα. Αυτή την φορά ήταν η σειρά του υπουργείου Εξωτερικών. Μετά από έρευνες 20 μηνών βρέθηκαν στοιχεία εκτεταμένης κακοδιαχείρισης κεφαλαίων από περίπου 600 ΜΚΟ από το 2.000 έως το 2.008", αναφέρει ο Economist. 

«Έφυγε» από τη ζωή ο Σάκης Μπουλάς

«Έφυγε» ο γνωστός ηθοποιός Σάκης Μπουλάς.
Αιωνία του η μνήμη.

Η σημασία του πατέρα για την κόρη μέσα από παιδικά μηνύματα



Η σχέση των μπαμπάδων με τις κόρες τους είναι σχεδόν... ερωτική. Ο έρωτας, όπως τουλάχιστον λένε οι ψυχολόγοι, ξεκινά περί τα 3 χρόνια του κοριτσιού, χτίζεται μέχρι τα 5 και από τότε και μετά διαρκεί για ...πάντα! Οι μπαμπάδες με μικρές κόρες εισπράττουν με ακόρεστο ενθουσιασμό την λατρεία των μικρών πριγκιπισσών τους και ξέρουν καλά πως η κάθε στιγμή μαζί τους είναι πολύτιμη και μαγική. Αυτό που ίσως δεν ξέρουν είναι το πόσο βαθιά μπορούν να επηρεάσουν με τις λέξεις ή τις πράξεις τους τον χαρακτήρα τους, ειδικά όσο αυτές είναι ακόμα μικρές.

Η ψυχοθεραπεύτρια Tara Hedman περιγράφει τι θα έλεγε -αν μπορούσε- ένα 4χρονο κορίτσι στον μπαμπά του και δίνει τροφή για σκέψη...