Ετικέτες

19.12.17

Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ, ΜΟΝΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ!

Αποτέλεσμα εικόνας για Καλαβρύτων Αμβρόσιος
ΠΡΟΣΥΠΟΓΡΑΦΟΥΜΕ!
_________Το ζήτημα της αναγνωρίσεως του Κράτους των Σκοπίων είναι σε εξέλιξη. Δυστυχώς δεν μπορέσαμε να παρακολουθήσουμε τις εξελίξεις και όλα τα σχετικά. Φαίνεται όμως, ότι η Κυβέρνηση Τσίπρα οδηγεί τα  βήματά της κατά τρόπο εγκληματικά βάναυσο για την φιλτάτη μας Πατρίδα. Ετοιμάζεται να αναγνωρίσει ένα όνομα παράγωγο της Μακεδονίας! «Δίνουμε το όνομα ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ στα Σκόπια», γράφει το ΠΑΡΟΝ της Κυριακής (17.07.2017. σελ. 1).
________ Ελάβαμε, λοιπόν, ένα εκπληκτικό κείμενο από τον εξαίρετο ‘Ελληνα και Εκπαιδευτικό  της Βορείου Ελάδος, τον κ. Δημήτριο Νατσιό, το οποίο και μας εξέπληξε και μας ανησύχησε! Τώρα, που η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ έχει προχωρήσει ένα βήμα μπροστά και ξεπουλάει ΤΑ ΠΑΝΤΑ,  
  • ήτοι την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ μας, 
  • την Θράκη μας, 
  • τα σπίτια μας αντί πινακίου φακής, 
  • τα λιμάνια μας, 
  • τα αεροδρόμιά μας, 
  • τα ΙΕΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΟΣΙΑ της Φυλής μας, 
είναι καιρός να ξυπνήσουμε από τον λήθαργο και να συνέλθουμε! 

Έλληνες Αδελφοί, η Ελλάδα μας χάνεται! Τελειώνει! 

Ο Ναός της Γεννήσεως Βηθλεέμ (Μοναδικό αφιέρωμα με πλούσιο φωτογραφικό υλικό!)

ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΟΝ ΝΑΟ ΣΤΗΝ ΒΗΘΛΕΕΜ ΜΕ ΠΛΟΥΣΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΥΛΙΚΟ!

Το σπήλαιο της Γεννήσεως αποτελεί ένα από τα σπουδαιότερα και αγιότερα προσκυνήματα. Ιδιαίτερο δέος συνέχει τον κάθε πιστό η είσοδος εντός αυτού του τόσο ταπεινού χώρου όπου, εκείνη την άγια νύχτα, χώρεσε ολόκληρος ο Ουρανός…!

Νέα ονόματα

Αποτέλεσμα εικόνας για προσευχή



Λάβαμε μήνυμα όπου μας παρακαλούν να προσευχηθούμε για τους εξής αδερφούς μας (είναι κάμποσα τα ονόματα, αλλά όποιος έχει λίγη διάθεση ας τα μνημονεύσει μαζί με τους υπόλοιπους αδερφούς μας):

Ανακοίνωση αγρυπνίας Χριστουγέννων


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

            Μια ξεχωριστή ευκαιρία για όλους δίνεται φέτος από την ενορία του Αγίου Νικολάου στον Πειραιά με την ευκαιρία της εορτής των Χριστουγέννων.

Κύριε εκέκραξα-στιχηρά -απόστιχα σε διάφορους ήχους - Θανάσης Δασκαλοθανάσης


ΥΠΟΛΟΓΟΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΕΠΕΙΔΗ... ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΙΑΤΡΙΚΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΜΗ ΑΡΕΣΤΟΥΣ ΣΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΤΩΝ ΛΟΑΤΚΙ!



Την Τρίτη 12-12-2017, στο πλαίσιο επιστημονικής εκδήλωσης της Ένωσης Επιστημονικού Προσωπικού του Νοσοκομείου "Ευαγγελισμός", πραγματοποιήθηκε ομιλία της Παιδοψυχιάτρου κ. Προκοπάκη με θέμα: “Διαταραχές Ταυτότητας Φύλου: Νεώτερα δεδομένα ως προς τη διάγνωση και την αντιμετώπιση”. Ήδη πριν την πραγματοποίηση της ομιλίας ξεσηκώθηκαν διάφοροι εκπρόσωποι και φορείς της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας, διαμαρτυρόμενοι περί στιγματισμού τους, λόγω της χρήσης του όρου "διαταραχές ταυτότητας φύλου", υποστηρίζοντας ότι δήθεν τους θίγει, εμφανίζοντάς τους ως ψυχικά διαταραγμένους και ότι ο όρος αυτός έχει εγκαταλειφθεί και έχει αντικατασταθεί από τον όρο "δυσφορία γένους" και πλέον δεν χρησιμοποιείται. Αφού οι επιστήμονες που συμμετείχαν την εκδήλωση εξυβρίστηκαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης από τους ΛΟΑΤΚΙ, ακόμα και πριν την πραγματοποίηση της εκδήλωσης, σα να μην έφταναν όλ' αυτά, 13 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ κατέθεσαν μετά την εκδήλωση ερώτηση στη Βουλή, ρωτώντας σε τι ενέργειες προτίθεται να προβεί ο Υπουργός Υγείας "ώστε τέτοιες αντιεπιστημονικές απόψεις να μην νομιμοποιούνται και να μην πιστοποιούνται μέσω σεμιναρίων επιστημονικών ενώσεων σε νοσοκομεία του ΕΣΥ"... Η κατάθεση της ερώτησης δημοσιεύθηκε σε διάφορες ειδησεογραφικές ιστοσελίδες -οι περισσότερες βέβαια εκ των οποίων είναι συγκεκριμένης κατεύθυνσης.