Ετικέτες

20.2.16

H ζωή στην Ελλάδα με την Κάρτα του Πολίτη - ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΑΙΝΙΑH ζωή στην Ελλάδα με την κάρτα του πολίτη σε ταινία.Με γνωστούς ηθοποιούς έγινε μια ταινία μικρού μήκους που δείχνει πως θα είναι η ζωή αν αποδεχτούμε την κάρτα του πολίτη. Σε αυτή φαίνεται ο έλεγχος και η παρακολούθηση των πολιτών καθώς στερείται η ελευθερία του.Στην ταινία εμφανίζεται και ο αριθμός 666 τον οποίο θα έχουν οι πολίτες και η επιρροή στην εμφάνιση δαιμόνων μετά την αποδοχή της κάρτας του αντίχριστου αυτού συστήματος.Παίζουν ο Γιώργος Χρανιώτης ο Σπύρος Μπιμπίλας κ.α.Κοινοποιήστε την ταινία αυτή να προβληματιστούν όλοι περί του ηλεκτρονικού φακελώματος και της ηλεκτρονικής δικτατορίας που έρχεται.

ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ - ΣΗΜΕΙΑ ΤΩΝ ΚΑΙΡΩΝΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ
 ΣΗΜΕΙΑ ΤΩΝ ΚΑΙΡΩΝ
Ιδιόχειρη παρακαταθήκη του Οσίου Παϊσίου

Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΜΑΣ


Ο άνθρωπος, αγαπητοί μου, αρχίζει να λέγεται πνευματικός, από τη στιγμή που ασχολείται συνειδητά με τον εαυτό του, αρχίζει ν’ αντιλαμβάνεται την αμαρτία μέσα του, παύει να περιεργάζεται τους άλλους, μετανοεί και προσεύχεται. Το να δει κάποιος την πραγματική του κατάσταση είναι βεβαίως αποτέλεσμα ισχυρής θελήσεως, αλλά και δυνατής θείας βοήθειας. Γι’ αυτή την ώρα θα λέγαμε υπάρχει κυρίως ο Χριστός, ο οποίος τρέχει πλάι μας για να μας συνδράμει σημαντικά κι αποτελεσματικά, εφόσον συνεχίζουμε αληθινά να το θέλουμε. Γιατί πολλές φορές ξεκινάμε κάτι χωρίς να το τελειώνουμε. Μάλιστα στην περίπτωση αυτή ο κίνδυνος είναι εύκολος, γιατί ο φόβος του τι θα συναντήσουμε, ο συνεχής και σκληρός αγώνας που χρειάζεται, για να τελεσφορήσει το έργο, κι ο πειρασμός που εμβάλλει λογισμούς δειλίας, είναι εμπόδια αρκετά ικανά.

Ευαγγελική Περικοπή Κυριακής του Τελώνου και του Φαρισαίου (21/2/2016)


Κυριακὴ τοῦ Τελώνου καὶ τοῦ Φαρισαίου. 
Ἄρχεται τό Τριῴδιον!


ΚΑΤΑ ΛΟΥΚΑΝ ΙΗ´ 10 - 14

Κυριακὴ ΙϚ´ Λουκᾶ (Τελώνου & Φαρισαίου): Ακολουθία όρθρου, τυπικό κ.α.Παρακάτω μπορείτε να βρείτε: το τυπικό, την ακολουθία του όρθρου κ.α. για την Κυριακή 21 Φεβρουαρίου 2016: