Ετικέτες

19.4.21

Άγιος Πορφύριος ο Καυσοκαλυβίτης: «Η στενοχώρια δείχνει ότι δεν εμπιστευόμαστε τη ζωή μας στον Χριστό»

 

Άγιος Πορφύριος ο Καυσοκαλυβίτης:

Ζει και βασιλεύει το Έρεβος στην Αφρική

 

Πόλεμος δαιμονοκρατίας

Ένα από τα μεγάλα προβλήματα, που απασχολεί και βασανίζει όλον τον αφρικανικό κόσμο -και όχι μόνο- είναι η μαύρη μαγεία. Πρόκειται για θλιβερή κατάσταση που χρόνια απασχολούσε τον μακαριστό Ιεραπόστολο του Κονγκό πατέρα Κοσμά Γρηγοριάτη. Ανατρέχοντας στο προσωπικό του ημερολόγιο διαβάζεις περιστατικά που σε συγκλονίζουν και αδυνατείς να τα πιστέψεις. Σε ένα απ’ αυτά διηγείται:

Η Ελλάδα θα φάει Ράπισμα – Ν. Σωτηρόπουλος (1996)

 Σωτηρόπουλος 1996 – Η Ελλάδα θα φάει ένα ράπισμα. 

Ολόκληρο το βίντεο

Η ζωή του Αγίου Παϊσίου έγινε τηλεοπτική σειρά και έρχεται σύντομα

Η ζωή του Αγίου Παϊσίου έγινε τηλεοπτική σειρά και φιλοδοξεί να φέρει στα σπίτια μας τις σημαντικότερες στιγμές του Αγίου από την στιγμή που γεννήθηκε, μέχρι και την κοίμησή του. Ο πρώτος κύκλος που έχει ήδη ολοκληρωθεί αφορά την πορεία του Αγίου μέχρι την στιγμή που μπήκε στο Άγιος Όρος.

Από τα Φάρασα της Καππαδοκίας μέχρι την Αθήνα, την Κόνιτσα αλλά και άλλα μέρη τα οποία σχετίζονται με την ζωή του Αγίου, το ταξίδι θα είναι μεγάλο και ιδιαίτερα συγκινητικό.

Το σενάριο είναι του Γιώργου Τσιάκκα, η σκηνοθεσία του Στάμου Τσάμη, η παραγωγή του Ινστιτούτου Άγιος Μάξιμος ο Γραικός και η εκτέλεση παραγωγής της Green Olive.