Ετικέτες

26.12.17

Υπέρ υγείας του Φιλίππου και ενημέρωση

Σχετική εικόνα

Ο αδερφός μας εν Χριστώ Φίλιππος υπέστη έμφραγμα πριν λίγες μέρες και βρίσκεται σε καταστολή στην εντατική. Το θετικό είναι ότι είχε προλάβει να εξομολογηθεί. Ας ευχηθούμε ο Κύριος να του δώσει ό,τι είναι συμφέρον για την ψυχή του.

Ενημέρωση: Να ενημερώσω επίσης ότι η Μαριάννα υπεβλήθη επιτυχώς σε επέμβαση και αναρρώνει (κλικ εδώ για να θυμηθείτε). Η Χριστίνα επίσης έκανε μια επέμβαση, αλλά δεν έχω μάθει νεότερα ακόμα. Η Μαρία πρεσβυτέρα προς το παρόν καθυστερεί την επέμβαση. Για τον Ανδρέα δεν έχω ακόμα νεότερα.


Πολεμώντας ... τα Χριστούγεννα


Του Μανώλη Βολουδάκη

Διάβασα και μεταφέρω διορθωμένη μια κακογραμμένη μεν, αλλά σημαντική ωστόσο ιστορική αναφορά που αφορά στον εορτασμό των Χριστουγέννων.Το 1950 ήταν μία από τις πρώτες χρονιές του Ψυχρού Πολέμου, όπου ο ανταγωνισμός μεταξύ των υπερδυνάμεων ήταν μεγάλος και άνευ κανόνων. Μία τέτοια περίπτωση ήταν η είδηση πως η κυβέρνηση της Ανατολικής Γερμανίας σκόπευε να αντικαταστήσει τη γιορτή των Χριστουγέννων με τον εορτασμό των γενεθλίων του Stalin. Η είδηση αυτή, όπως ήταν φυσικό, προκάλεσε σάλο στην Ευρώπη του 1950.

ΔΕΝ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ. ΑΥΤΟΙ ΤΗ "ΔΟΥΛΕΙΑ" ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΝ


Μου φαίνεται ότι δεν έχουμε καταλάβει κάποια πράγματα και έτσι τα βάζουμε με τους πολιτικούς, επειδή δεν προάγουν λέει το κοινό καλό ή επειδή μας είπαν ψέμματα ή επειδή μας καταπιέζουν, μας φτωχοποιούν κ.λ.π.

Κωνσταντινούπολη: Στην εκκλησία του Αγίου Αντωνίου έκαναν Χριστούγεννα και οι …μουσουλμάνοι


Χριστουγεννιάτικη γιορτή πραγματοποιήθηκε στην εκκλησίατου Αγίου Αντωνίου στη συνοικία Μπέγιογλου της Κωνσταντινούπολης εν όψει της 25 Δεκεμβρίου Ημέρας των Χριστουγέννων, γράφει το τούρκικο δημοσίευμα.