Ετικέτες

3.12.19

Για τις ώρες των πειρασμών

 Αποτέλεσμα εικόνας για Πειρασμός
Εάν προσεύχεσαι στο Θεό, για να πάρει από πάνω σου κάποιον πόλεμο, πού σε ενοχλεί ,και δεν εισακούγεσαι, μη λιποψυχήσεις, διότι ο Θεός γνωρίζει καλύτερα από εσένα το συμφέρον της ψυχής σου.Μη πεις λοιπόν προς τον Θεό:

Οσίου Νικήτα Στηθάτου

Αποτέλεσμα εικόνας για ΟΣΙΟς ΝΙΚΗΤΑς Ο ΣΤΗΘΑΤΟς 

Δεν χαρακτηρίζεται η αλήθεια από πρόσωπα η σχήματα η λόγια. Ούτε αναπαύεται σ΄αυτά ο Θεός. Αλλά σε καρδιές συντετριμμένες και πνεύματα ταπεινά και ψυχές πού έχουν φωτιστεί από τη γνώση του Θεού

FORBES: 245 εκατομμύρια διωκόμενοι Χριστιανοί παγκοσμίως

Το περιοδικό FORBES κάνει έκκληση για αναγνώριση του φαινομένου της Δίωξης Χριστιανών ανά τον κόσμο ως κρίσης που απαιτεί ιδιαίτερη προσοχή. Αυξανόμενα είναι τα περιστατικά που «αναδεικνύουν περιπτώσεις σχετιζόμενες με διώξεις Χριστιανών παγκοσμίως», παρατηρεί η αρθρογράφος Εβελίνα Οτσάμπ, κάτι που περιλαμβάνει «ωμότητες σε μέγεθος γενοκτονίας και εγκλημάτων κατά της ανθρωπότητος.»

Κώστας Μουτζούρης: «Η λύση είναι κλειστά σύνορα στο Βόρειο Αιγαίο»


Αντίθετος στα κυβερνητικά σχέδια δηλώνει στη «δημοκρατία» ότι είναι ο περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου

"Να μην φοβάσαι που είσαι ζωντανός…"



Δεν είμαστε εκείνο που λέμε αλλά αυτό που φαίνεται. Γι αυτό όταν λες και πολλές φορές κρυφά επαίρεσαι ότι πας εκκλησία, νηστεύεις και κοινωνάς, πρέπει η ζωή σου να το φανερώνει. 

“Άφησέ με να σου μιλήσω…”


Στη σημερινή λαίλαπα της αμφισβήτησης και κρίσης αρχών που μάχεται την οικογένεια, στυλοβάτης είσαι συ, γλυκιά μου μητέρα…