Ετικέτες

10.11.13

Ψεκασμοί πριν την (υπερ?)καταιγίδα...

Πολύ σωστή η παρατήρηση από την δημοσίευση στα κατοχικά νέα (που ακολουθεί). Το πρωί της Κυριακής 10/11 ο ουρανός ήταν καταγάλανος και ξαφνικά άρχισαν να εμφανίζονται οι γνωστές - άγνωστες λωρίδες στον ουρανό. Φυσικά δεν πρόκειται για contrail αλλά για chemtrail. Έμεναν εκεί για τουλάχιστον μια ώρα και διογκώνονταν,,, Μέχρι το απόγευμα ο ουρανός είχε συννεφιάσει...! ενώ από πριν ακουγόταν παντού ότι έρχεται μεγάλη καταιγίδα Δευτέρα και Τρίτη... 

Δεν γνωρίζω την ακριβή σύσταση των chemtrail, αλλά είμαι σε θέση να σας διαβεβαιώσω ότι με αυτόν τον μηχανισμό μπορούμε να ελέγξουμε αποδοτικά τον καιρό. Η κατάλληλη αλλαγή των φυσικών χαρακτηριστικών ενός συστήματος μπορεί να επιφέρει με τον πιο αποδοτικό τρόπο την έντονη απόκρισή του στην κατάλληλη εφαρμοσθείσα εξωτερική διαταραχή. Μάλιστα σε απλά φυσικά συστήματα μπορούμε να προκαλέσουμε εξαιρετικά έντονη απόκριση χωρίς καν να θέσουμε εξωτερική διαταραχή - αλλά (ευτυχώς) δε νομίζω ότι έχουμε φτάσει σε τέτοια επίπεδα κατανόησης και τεχνογνωσίας όσον αφορά την διέγερση της ατμόσφαιρας... (σχόλιου του φυσικού)

Ακολουθεί η δημοσίευση από τα κατοχικά νέα

Αρτέμιδα, Κυριακή 10 Νοεμβρίου
ώρα 9:21 π.μ.

Παγίδα για παιδόφιλους

600x413xsweetie.jpg.pagespeed.ic.-m4gbwC9o0

Aυτή είναι η Sweetie, το 10 χρονο ψηφιακό κορίτσι με τα φιλλιπινέζικα χαρακτηριστικά που δημιουργήθηκε από Ολλανδούς  ερευνητές με στόχο την πάταξη της παιδικής πορνογραφίας.