Ετικέτες

25.10.17

ΕΚΤΑΚΤΟ: Ευάγγελος (καρκινοπαθής στην εντατική)

Αποτέλεσμα εικόνας για προσευχή

Ο Ευάγγελος είναι καρκινοπαθής και σε πολύ σύντομο διάστημα έχει σχεδόν νικηθεί από την επάρατη νόσο. Αυτή την στιγμή βρίσκεται σε καταστολή στην εντατική και όλα δείχνουν ότι πλησιάζει η ώρα της αναχώρησης...

Ας ευχηθούμε ο Κύριος να τον ελεήσει, όπως και όλους τους πονεμένους αδερφούς μας.

Πνευματκή πείνα (ηχητικό)

Αποτέλεσμα εικόνας για πνευματική πείνα
ομιλία του π. Λαυρεντίου Γρατσία

Τέρμα στο «κρυφτούλι» αστυνομικών για ραντάρ στην Κύπρο


Ριζικές αλλαγές προωθούνται σε ότι αφορά τον έλεγχο των τροχαίων παραβάσεων, σύμφωνα με τον Αστυνομικό Δ/ντη Πάφου Νίκο Πενταρά.

Ιερά Αγρυπνία επί τη εορτή της Αγίας Σκέπης



Ιερά Αγρυπνία πραγματοποιεί ο Ιερός Ναός Προφήτου Ηλιού του Δήμου Αγίας Παρασκευής, την 27η Οκτωβρίου 2017, ημέρα Παρασκευή και ώρα 20:30 μ.μ. - 1:00 πρωινή, με την ευκαιρία της εορτής της Αγίας Σκέπης της Υπεραγίας Θεοτόκου και της Εθνικής Εορτής της 28ης Οκτωβρίου.

Κλεμμένες ελληνικές αρχαιότητες σε έκθεση του Λονδίνου

Κλεμμένες ελληνικές αρχαιότητες σε έκθεση του Λονδίνου


Δύο λευκές λήκυθοι, αρχαιοελληνικά αγγεία του 4ου αιώνα π.Χ., τα οποία είχαν κλαπεί από την Αθήνα τη δεκαετία του 1970 και είχαν καταλήξει στην παράνομη συλλογή του Σικελού αρχαιοκάπηλου Τζιανφράνκο Μπεκίνα, ήταν μεταξύ των κλασικών έργων τέχνης που διατίθεντο προς πώληση στη φετινή έκθεση Frieze Masters του Λονδίνου στις αρχές του μήνα.

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας κατοίκων της Χιμάρας, για την απόφαση κατεδάφιση κτισμάτων τους

Ότι απέμεινε από τον Ιερό Ναό του Αγίου Αθανασίου που οι αλβανικές Αρχές γκρέμισαν  στο χωριό Δρυμάδες. Φωτογραφία Aρχείου.  Έθνος.


Κάτοικοι της ελληνικής μειονότητας της Χιμάραςπραγματοποίησαν συγκέντρωση διαμαρτυρίας εναντίον της κατεδάφισης κτισμάτων τους στο πλαίσιο του σχεδίου ανάπλασης της περιοχής που έχουν αποφασίσει οι αλβανικές αρχές.

RFID CHIP ΚΑΙ ΣΤΑ…ΡΟΥΧΑ ΠΟΥ ΦΟΡΑΜΕ!

Προσοχή αν δείτε στα ρούχα σας αυτό το σημάδι!