Ετικέτες

29.3.21

Γιατί ΔΕΝ πρέπει να κάνω το ... (τσιμπηματάκι);

 



Θέλουν να κάνουμε ένα ... (=τσιμπιματάκι) τόσο ασφαλές που πρέπει να σε απειλήσουν για να το κάνεις, για μια ... (=ιωσούλα) τόσο επικίνδυνη που πρέπει να εξεταστείς πολλαπλές φορές για να ξέρεις αν την έχεις (και πάλι δεν είναι σίγουρο).

Το θέμα είναι αν εμείς θα καταλάβουμε ότι κινδυνεύει η ελευθερία της σωματικής μας ακεραιότητας και πως αν δεχτούμε αυτά που προσπαθούν να περάσουν τώρα στο μέλλον δεν θα υπάρχει καμία “ελευθερία” για να υπερασπιστούμε.

ΕΚΤΑΚΤΟ: Υπέρ υγείας Βαρβάρας (στην εντατική λόγω κορωνοϊού - οι πνεύμονες ΔΕΝ ανταποκρίνονται) και Παρασκευής (καρκίνος, επέμβαση)




Δείτε την ενημερωμένη κατάσταση: 


ΚΛΙΜΑΞ: ΛΟΓΟΣ ΔΕΚΑΤΟΣ ΟΓΔΟΟΣ Περί ύπνου και προσευχής

Αποτέλεσμα εικόνας για κλίμαξ


ΛΟΓΟΣ ΔΕΚΑΤΟΣ ΟΓΔΟΟΣ

Περί ύπνου και προσευχής
(Καθώς και περί της ψαλμωδίας είς συνοδίαν μοναχών)
orthodoxy

1. Ο ύπνος είναι σπουδαίο συστατικό της φύσεώς μας, απεικόνισις του θανάτου, αργία των αισθήσεων. 

Είναι μέν ένας, αλλά όπως και η επιθυμία, έχει πλείστες αιτίες και αφορμές. Δηλαδή προέρχεται άλλοτε από την ανθρώπινη φύσι, άλλοτε από τα φαγητά και άλλοτε από τους δαίμονες. Μερικές φορές ίσως και από πολύ υπερβολική νηστεία, από την οποία εξασθενημένη η σάρκα, ζητεί να αυτοπαρηγορηθή με τον ύπνο.

2. Όπως η πολυποσία εξαρτάται και ενισχύεται από την κακή συνήθεια, έτσι και η πολυυπνία. Γι΄ αυτό ιδιαιτέρως στις αρχές της αποταγής ας αγωνισθούμε εναντίον της. Διότι είναι πολύ δύσκολο να θεραπεύση κανείς μία μακροχρόνια συνήθεια.


Ὁ καρδιολόγος Γιῶργος Καρυστινός γιά τά δωρεάν rapid test: Βλέπουμε το τυρί αλλά όχι τη φάκα!

   Ο καρδιολόγος Γιώργος Καρυστινός 

για τα δωρεάν rapid test: 

Βλέπουμε το τυρί αλλά όχι τη φάκα!

Πιο πολλά test... πιο πολλά κρούσματα...

πιο πολλή δικτατορία...

Τί πρέπει να κάνουμε.

Βίντεο

 


 

«Βλέπουμε το τυρί αλλά όχι τη φάκα» τόνισε ο καρδιολόγος Γιώργος Καρυστινός μιλώντας στον Focus FM 103.6 αναφορικά με τις ανακοινώσεις για τα δωρεάν self-tests (ατομικά τεστ) κορωνοϊού.

Δεν ασπάζεσαι την εικόνα; Ανάθεμα!

 



Τῇ καθολικῇ ἐκκλησίᾳ οὔτε, προσθήκην, οὔτε μείωσιν ἐπιδέχεται· μεγίστη γὰρ τὸν προστιθέντα καὶ τὸν ἀφαιροῦντα τιμωρία δεσμεῖ. «Ἐπικατάρατος γὰρ ,φησὶν, ὅς μετατίθησιν ὅρια πατέρων αὐτοῦ»



 

Ονομάζουν «θεραπευτικά» τα εκτρωμένα έμβρυα!

 


Ονομάζουν «θεραπευτικά» τα εκτρωμένα έμβρυα!

Ψευδείς ειδήσεις και ανήθικες προτάσεις από τον «Ορθόδοξο Θεολογικό Σύλλογο» στην Αμερική -αμνήστευσε τα ματωμένα «εμβόλια» όπως έκανε και η επιτροπή βιοηθικής.

 Άκουσον – άκουσον. Ονόμασαν τις εκτρώσεις «θεραπευτικές» για να «δικαιολογήσουν» τα αδικαιολόγητα!!

Ο «Ορθόδοξος Θεολογικός Σύλλογος» στην Αμερική [Orthodox Theological Society in America (OTSA)] δημοσίευσε ένα έγγραφο στο οποίο απαντά σε συχνές ερωτήσεις γύρω από τα εμβόλια κατά του SARS-COV2. Το έγγραφο αυτό βρίθει από ψευδείς ειδήσεις, τα γνωστά FAKE NEWS, σε σημείο αναγούλας. Βρίθει επίσης από (κουτο)πονηριά και ανηθικότητα, και αποτελεί ένα ισχυρότατο τεκμήριο για τον πραγματικό λόγο ύπαρξης αυτών των «Συλλόγων» και των «Ειδικών Επιτροπών» –ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ ΕΚ ΤΩΝ ΕΣΩ-, όπου τα μέλη απολαμβάνουν ειδική μεταχείριση και προβολή από το κοσμικό σύστημα και το έκπτωτο πατριαρχείο Κωνσταντινουπόλεως.

Τα 199 και όχι 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση: Ασυγχώρητο λάθος στο μέτρημα!

 



σ.σ.: Γράφτηκε Βράδυ 25/03.

Σήμερα είναι η πρώτη φορά στην Ιστορία του Ελληνικού Έθνους που ο ευαγγελισμός της κυρίας Θεοτόκου ΔΕΝ συμπίπτει με τον εορτασμό της Ελληνικής Επαναστάσεως.

Πρέπει να γνωρίζετε τι έρχεται και στη χώρα σας.


ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΣΤΟ LBRY.TV


ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΣΤΟ BRIGHTEON