Ετικέτες

3.10.14

Εθνικός Ύμνος μέσα στην Αγιά Σοφιά!


Δεν χρειάζονται πολλά λόγια...Το μόνο που χρειάζεται είναι τέτοια Ελληνόπουλα...

"Κύριε Ιησού Χριστέ ελέησόν με", Το κομβοσχοίνι δεν είναι κάτι διακοσμητικό

komposxoini

Είναι φτιαγμένο (το κομποσχοίνι) για να κάνουμε την αδιάλειπτη προσευχή. Ως ο απόστολος Παύλος προτρέπει (Α΄ Θεσ. ε΄ 17): «Αδιαλείπτως προσεύχεσθε». Με το κομποσχοίνι κάθε ορθόδοξος χριστιανός μπορεί να κάμει την πιο σύντομη, την πιο θερμή προσευχή, είτε για τον εαυτό του, είτε για τους άλλους.

Εμπειρία Θεού


Δείτε το πολύ σύντομο, αλλά συγκλονιστικό αυτό βίντεο, σχετικά με την εμπειρία Θεού που είχε ένας αδελφός μας ο οποίος ρώτησε τον γέροντα Παϊσιο πώς είναι ο Θεός κι εκείνος μετά από μονόλεπτη προσευχή του έκανε ένα απρόσμενο δώρο...!

Βίντεο Ημερίδας: Εναλλακτικές "Θεραπείες": "Ιατρική" της Νέας Εποχής


Παρακάτω μπορείτε να παρακολουθήσετε βίντεο από την ημερίδα με τίτλο:

ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΕΣ «ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ»: «ΙΑΤΡΙΚΗ» ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ


Φροντίστε να ενημερωθείτε γι αυτό το πολύ ενδιαφέρον, αλλά συνάμα πολύ ανησυχητικό ζήτημα για το οποίο οι περισσότεροι Χριστιανοί Ορθόδοξοι δεν είναι ενημερωμένοι...

Η επιστημονική αποκάλυψη της μεγαλοαπάτης της Ομοιοπαθητικής από το πανεπιστήμιο Ιατρικής του Σαουθάμπτον.

αρχείο λήψης (23)

Μια νέα βρετανική έρευνα έρχεται να αναζωπυρώσει την χρόνια διαμάχη για το κατά πόσο τα ομοιοπαθητικά φάρμακα είναι όντως αποτελεσματικά. Η νέα μελέτη αποφάνθηκε ότι η ομοιοπαθητική θεραπεία είναι μεν ευεργετική για κάποιους ανθρώπους, όμως η δράση της δεν οφείλεται στην αποτελεσματικότητα των ίδιων των χαπιών, αλλά στην επίδραση που έχουν στο νου των ασθενών οι συμβουλές των ομοιοπαθητικών γιατρών.

Φουκουσίμα: Η μεγαλύτερη πυρηνική καταστροφή που έχει γνωρίσει ο Πλανήτης

φουκουσίμα-πυρηνική-καταστροφή

Η συνολική ποσότητα ραδιενέργειας που έχει εκλυθεί από τη Fukushima ήδη υπερβαίνει την αντίστοιχη έκλυση ραδιενέργειας της πυρηνικής καταστροφής του 1986 στο Chernobyl, συμπεραίνει νέα μελέτη που δημοσιεύθηκε στην επιθεώρηση Nature, ενώ η καταστροφή συνεχίζει ακάθεκτη.

Άγιος Νεκτάριος: Οι πειρασμοί φέρνουν ταπεινοφροσύνη



Οἱ πειρασμοὶ παραχωροῦνται γιὰ νὰ φανερωθοῦν τὰ κρυμμένα πάθη, νὰ καταπολεμηθοῦν κι ἔτσι νὰ θεραπευθεῖ ἡ ψυχή. Εἶναι καὶ αὐτοὶ δεῖγμα τοῦ θείου ἐλέους. Γί’ αὐτὸ ἄφησε μὲ ἐμπιστοσύνη τὸν ἑαυτό σου στὰ χέρια τοῦ Θεοῦ καὶ ζήτησε τὴ βοήθειά Του, ὥστε νὰ σὲ δυναμώσει στὸν ἀγώνα σου.

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ-ΣΟΚ: Κυκλοφορούσε στην Αχαρνών με άδεια παραμονής ο αποκεφαλιστής Τζιχαντιστής!

tzixa


Σε άλλα κράτη τους συλλαμβάνουν ως τρομοκράτες και υπερβολικά επικίνδυνους, εμείς πάλι τους δίνουμε άδεια παραμονής και τους αφήνουμε να γνωρίσουν καλύτερα τα αξιοθέατα της χώρας.

Η Κίνα προετοιμάζεται για πόλεμο;

stratos-kina
Είναι πολύ ενδιαφέρον το πώς οι Κινέζοι μιλούν όχι μόνο για την οικονομική, αλλά και για τη αμυντική  πολιτική. Η Κίνα κατά καιρούς αυξάνει τον αμυντικό προϋπολογισμό της, δίνοντας προτεραιότητα στην αμυντική θωράκιση της χώρας .