Ετικέτες

30.3.23

Αιτήματα προσευχής 30/03/2023

     

[τελευταία ενημέρωση: 30/03/23, 22:00]

 

Έχουμε πόλεμο και χρειαζόμαστε στρατιώτες! Όσοι πιστοί προσέλθετε. Σε αυτόν τον πόλεμο δεν κινδυνεύουμε να σκοτωθούμε από σφαίρες, αντίθετα κερδίζουμε πόντους μήπως και καταφέρουμε να μπούμε στη Βασιλεία του Κυρίου πάντα με τη χάρη Του και όχι με τη δική μας προσωπική προσπάθεια... Ο Κύριος βλέπει τη διάθεση μας και μας δίνει την χάρη Του που σε άλλους μετατρέπει το ένα τάλαντο σε δύο, σε άλλους 5, σε άλλους 10... Διάθεση λοιπόν... Την έχουμε;

30/03/2023


Υπέρ θείας βοηθείας


Πασχάλη -Χαραλάμπους: ήλθε και ζήτησε από τον ιερέα να τον διαβάσει σήμερα μετά το απόδειπνο, πιθανό να έχει δεχτεί μάγια, ή να έχει δαιμονιστεί ή να έχει υποστεί σοβαρή ψυχιατρική πάθηση που τον κάνει να μιλάει πολύ γρήγορα και μπερδεμένα (σαν να έχει πάθει εγκεφαλικό, αλλά χωρίς να το έχει πάθει...).


Κωνσταντίνου: ο Θεός να τον ελεήσει καθώς πάσχει από μία ασθένεια που σχεδόν τον καθιστά ανίκανο να μπορεί να εκτελέσει το λειτούργημα που έκανε μέχρι τώρα και από το οποίο ταυτόχρονα παίρνει το εισόδημά του.


Ειρήνης: καρκινοπαθής μητέρα με ένα τέκνο (έχει και άλλα προβλήματα πλην του καρκίνου).


Υπέρ αναπαύσεως:


Μαρίας

Άγιος Υπάτιος επίσκοπος Γαγγρών


31 Μαρτίου

Επειδή οι ακολουθίες έχουν αρκετά δύσκολο τυπικό, ενώ επίσης υπάρχουν και διάφορα τυπικά μία πρόταση είναι να ακούτε τις ακολουθίες από το ραδιόφωνο π.χ. την Πειραϊκή Εκκλησία 91,2FM.
Αν θέλετε να τις κάνετε μόνοι σας:

η πιο εύχρηστη ιστοσελίδα για να βρίσκετε όλες τις ακολουθίες στο διαδίκτυο:


Επιλέγετε ημερομηνία
(για μεσονυκτικό, όρθρο και ώρες επιλέγετε ημερομηνία 31/3, 
ενώ για εσπερινό, απόδειπνο (που τελούνται στις 31/3) 
επιλέξτε την ημερομηνία 1/4)
Πατάτε υποβολή

Επιλέγετε ακολουθία

Πατάτε υποβολή