Ετικέτες

26.10.16

Αόρατος πόλεμος στην χριστιανική οικογένεια

Αποτέλεσμα εικόνας για χριστιανικη οικογενεια

της Αλεξάνδρας Παλαιολόγου,


Ήταν ένα ήσυχο απόγευμα όταν με συμβούλεψε η γερόντισσα κοιτώντας με βαθιά στα μάτια να κάνω έναν χριστιανικό γάμο με έναν πιστό χριστιανό και όχι με κάποιον κοσμικό. Όταν ένας κοσμικός παντρεύεται έναν πνευματικό άνθρωπο συνήθως νικάει το κοσμικό μου είπε. Ήταν από εκείνες τις στιγμές που μένουν αναλλοίωτες στο χρόνο.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΑΝΗΓΥΡΕΩΣ ΙΕΡΑΣ ΜΟΝΗΣ ΑΓΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΑΡΜΑ ΦΥΛΛΩΝ


Ανακοινώνεται προς τους ευσεβείς χριστιανούς της Τοπικής μας Εκκλησίας ότι την Τετάρτη 2 Νοεμβρίου και την Πέμπτη 3 Νοεμβρίου 2016 πανηγυρίζει η ΙΕΡΑ ΜΟΝΗ ΑΓΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΑΡΜΑ επ' ευκαιρία της Εορτής της Ανακομιδής των Ιερών Λειψάνων του Μεγαλομάρτυρος και Προστάτου της Ιεράς Μονής, Αγίου Γεωργίου του Τροπαιοφόρου, σύμφωνα με το ακόλουθο Πρόγραμμα:

Θετικές εξελίξεις για τους άταφους ήρωες του 1940-41

nekroi-alvania

Ο Γ. Σούρλας κατά την παρουσίαση του βιβλίου του «Το εθνικό χρέος προς τους άταφους ήρωες του 1940» στη Βέροια, χαρακτήρισε θετικές τις εξελίξεις της σύγκλησης της Μικτής Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων Ελλάδος – Αλβανίας, που συνεδρίασε προ διημέρου στην Αθήνα για τον ενταφιασμό των πεσόντων στα πεδία των μαχών της Β. Ηπείρου κατά το Έπος 1940 -41.

Ο Γέροντας Εφραίμ της Σκήτης του Αγίου Ανδρέα μιλά για τα έσχατα και το σφράγισμα (βίντεο)

Ο Γέροντας Εφραίμ της Σκήτης του Αγίου Ανδρέα μιλά για τα έσχατα και το σφράγισμα.
Πολλά γράφονται και ακούγονται σχετικά με τα γεγονότα των εσχάτων ημερών, την έλευση του ανθρώπου της απωλείας, και τις δυσκολίες που πρόκειται να υποστούν οι ομολογητές Ορθόδοξοι Χριστιανοί…του καιρού εκείνου. Παρακολουθήστε το κατατοπιστικό εξάλεπτο βίντεο-συνέντευξη του γ. Εφραίμ, δικαίου της Σκήτης Αγ. Ανδρέα του Αγίου Όρους, όπου ξεκαθαρίζει με γλαφυρό και χαριτωμένο τρόπο, το θολό τοπίο των εσχάτων ημερών.