Ετικέτες

26.9.18

Ο π. Χριστόδουλος, πατέρας της 43χρονης Μαρίας από τον Ωρωπό, μιλάει για την κόρη του.


Ο π. Χριστόδουλος, πατέρας της 43χρονης Μαρίας από τον Ωρωπό, μιλάει για την κόρη του.

Νέα αιτήματα: Αθανάσιος, Αλέξιος, Νεκτάριος και Εμμανουήλ-Ελευθέριος

Αποτέλεσμα εικόνας για προσευχή μετανοίας

Λάβαμε ένα πολύ όμορφο αίτημα από έναν αναγνώστη μας και το παραθέτουμε αυτούσιο. Σημασία έχει να ζητάμε τα καλά και συμφέροντα για την ψυχή μας πρώτα και μετά για την σωματική μας υγεία...

Σας παρακαλώ να συμπεριλάβετε στη λίστα για προσευχή υπέρ μετανοίας και εξομολογήσεως και στη συνέχεια υπέρ υγείας τους δούλους του Θεού Αθανάσιο (ενημέρωση 12/12: κοιμήθηκε στις αρχές Δεκεμβρίου 2018) και Αλέξιο. Διαγνώστηκαν με καρκίνο του πνεύμονα και είναι και οι δύο δύσκολες περιπτώσεις. Ο Θεός να δίνει δύναμη σε όλους τους ανθρώπους. Σας ευχαριστώ.

Και δυο πρόσφατα μηνύματα ως σχόλια σε αναρτήσεις:

Υπέρ υγείας Νεκταρίου. Παρακαλώ πολύ επείγον. Ευχαριστώ. 

Παρακαλώ προσευχηθείτε υπέρ υγείας του Εμμανουήλ-Ελευθερίου.

Η εξέλιξη της κακοκαιρίας "Ξενοφών" - Τετάρτη 26/09/2018


Συνεχίζεται η κακοκαιρία "Ξενοφών" πλήττοντας σχεδόν όλη τη χώρα με θυελλώδεις ανέμους (Εικόνα 1) και σημαντική πτώση της θερμοκρασίας. Τα πρώτα χιόνια έπεσαν στα ορεινά της Βόρειας και Κεντρικής Ελλάδας πάνω από τα 1800μ υψόμετρο περίπου. Οι θυελλώδεις άνεμοι θα συνεχίσουν να πνέουν την Τετάρτη 26/09 και την Πέμπτη 27/09 δημιουργώντας προβλήματα στις ακτοπλοϊκές συγκοινωνίες. Οι βροχοπτώσεις την Τετάρτη 26/09 θα έχουν τοπικό χαρακτήρα, κυρίως γύρω από ορεινούς όγκους, με ασθενείς χιονοπτώσεις κυρίως πάνω από τα 1800μ (Εικόνα 2). Αντίθετα την Πέμπτη 28/09 οι βροχοπτώσεις περιμένουμε να έχουν πιο γενικευμένο χαρακτήρα στα ανατολικά και νότια ηπειρωτικά (Θεσσαλία, Στερεά, Πελ/νησο) και νότια νησιωτικά τμήματα (Κυκλάδες - Κρήτη).

Η πιο τρομερή αναπηρία είναι η απουσία ανθρώπινης καρδιάς!


Πατήρ Alexy Uminsky
Η πιο τρομερή αναπηρία είναι η απουσία ανθρώπινης καρδιάς!
Όταν ένα παιδί με ειδικές ανάγκες γεννιέται στην οικογένεια, τι συμβαίνει στις περισσότερες περιπτώσεις; Ο σύζυγος εγκαταλείπει την οικογένεια, δεν χρειάζεται παιδί με αναπηρία.

Η εξέλιξη της κακοκαιρίας "Ξενοφών" - Τετάρτη 26/09/2018


Συνεχίζεται η κακοκαιρία "Ξενοφών" πλήττοντας σχεδόν όλη τη χώρα με θυελλώδεις ανέμους (Εικόνα 1) και σημαντική πτώση της θερμοκρασίας. Τα πρώτα χιόνια έπεσαν στα ορεινά της Βόρειας και Κεντρικής Ελλάδας πάνω από τα 1800μ υψόμετρο περίπου. Οι θυελλώδεις άνεμοι θα συνεχίσουν να πνέουν την Τετάρτη 26/09 και την Πέμπτη 27/09 δημιουργώντας προβλήματα στις ακτοπλοϊκές συγκοινωνίες. Οι βροχοπτώσεις την Τετάρτη 26/09 θα έχουν τοπικό χαρακτήρα, κυρίως γύρω από ορεινούς όγκους, με ασθενείς χιονοπτώσεις πάνω από τα 1800μ (Εικόνα 2). Αντίθετα τηνΠέμπτη 28/09 οι βροχοπτώσεις περιμένουμε να έχουν πιο γενικευμένο χαρακτήρα στα ανατολικά και νότια ηπειρωτικά (Θεσσαλία, Στερεά, Πελ/νησο) και νότια νησιωτικά τμήματα (Κυκλάδες - Κρήτη).

Με όλη τη δύ­ναμη της ψυχής του έψαλλε το " ΆΞΙΟΝ ΕΣΤΙ " κι εκινείτο η κανδήλα της Παναγίας

Αποτέλεσμα εικόνας για κανδηλα παναγια
Μοναχός Ανατόλιος Καυσοκαλυβίτης (1862 -1938)
Στο χωριό Παγκράτι Καλαβρύτων γεννήθηκε το 1862. Το 1890 ήλθε στο Περιβόλι της Παναγίας. Το 1892 εκάρη μοναχός στην Καλύβη του Τιμίου Σταυρού των Καυσοκαλυβίων.

ΑΛΗΘΙΝΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΜΕ ΤΑΤΟΥΑΖ


Ιστορία 1η
" Το αγαπημένο μου κορίτσι ήταν ένας ήσυχος, ευγενικός άγγελος. Ζουσαμε μαζί για δύο χρόνια, και ετοιμαζομαστε ακόμα και να παντρευτουμε ,
- μας γράφει ο Αλεξέι Βορόνιν του odincova. - και μια μέρα ήταν στο σαλόνι κάνοντας ένα τατουάζ στα οπίσθια της - ένα Τζακ με ένα στιλέτο.
Και ο χαρακτήρας της ξαφνικά άλλαξε δραματικά. Ξεκίνησε με ασήμαντα σκάνδαλα, ζήλευε και θύμωνε λεκτικά. Είναι σαν να την μαχαίρωσε ο διάβολος στον πισινο. Χωρίσαμε.
Τα τατουάζ αλλάζει τη ζωή του 15 % των ανθρώπων που έκαναν ένα τατουάζ. Είμαι Πεπεισμένος για τη δική μου εμπειρία.
  
Ιστορία 2η

Γέροντας Εφραίμ Αριζόνας: Ποτέ δεν αφήνει ο Θεός! Δεν φορτώνει περισσότερο από ό,τι δύναται να σηκώσει ο άνθρωπος

Αποτέλεσμα εικόνας για γεροντας εφραιμ αριζονα
Εις όλας τας περιστάσεις άνω έχε το νοερόν όμμα της ψυχής, όθεν και η βοήθεια θα έλθη. Μην απελπίζου ό,τι και αν συμβή, κατά τον πειρασμόν και η έκβασις ακολουθεί.
Ποτέ δεν αφήνει ο Θεός ή μάλλον δεν φορτώνει περισσότερον από ό,τι δύναται να σηκώση ο άνθρωπος.