Ετικέτες

21.11.15

Βίντεο της ομάδος Άγιος Ιουδας ο Θαδδαίος: Ποιοι είμαστε!


Mπορείτε να δείτε ένα σύντομο βίντεο στο οποίο κάνουμε μια ανασκόπηση των δραστηριοτήτων της Ομάδος μας από την δημιουργία της μέχρι τις αρχές του 2015. Το βίντεο είχε προβληθεί στα μέλη της ομάδος μας κατά την διάρκεια μιας γιορτής που διοργανώσαμε προς τιμή του Αγίου Αποστόλου Ιούδα του Θαδδαίου, του Προστάτη της ομάδος μας.

Ευαγγελική Περικοπή Κυριακής ΚΕ΄ (Θ΄ Λουκά)Ἡ παραβολὴ τοῦ ἄφρονος πλουσίου


ΚΑΤΑ ΛΟΥΚΑΝ ΙΒ´ 16 - 21

Τα Εισόδια της Θεοτόκου στην Αγία ΓραφήΓράφει ο Θεολόγος Θεόδωρος Ι. Ρηγινιώτης

Είναι γνωστό πως η Καινή Διαθήκη παρέχει ελάχιστες πληροφορίες για τη ζωή της Παναγίας. Αυτό γίνεται αιτία να την υποτιμούν οι προτεστάντες όλων των αποχρώσεων, που θεωρούν ότι ο χριστιανισμός πρέπει να περιορίζεται σε ό,τι αναφέρεται μέσα στην Αγία Γραφή.

Κυριακὴ ΚΕ´ (Θ´ Λουκᾶ): Ακολουθία όρθρου, τυπικό κ.α.

Κυριακὴ ΚΕ´ (Θ´ Λουκᾶ)

Παρακάτω μπορείτε να βρείτε: το τυπικό, την ακολουθία του όρθρου κ.α. για την Κυριακή 22 Νοεμβρίου 2015:

Τσιπάρισμα των Ευρωπαίων αποφάσισαν σε έκτακτη σύνοδο στις Βρυξέλλες μετά το #ParisAttacksΣχόλιο krostandis: Μήπως σας θυμίζει τίποτα με τα γεγονότα της 11ης Σεπτεμβρίου στο Μανχάταν; Μήπως νομιμοποιούν τις πράξεις τους στις συνειδήσεις μας, ώστε ανεξέλεγκτα και δίχως αντιδράσεις (για το καλό μας) να περνούν μέτρα υπέρ της Νέας τάξης πραγμάτων; Είδομεν!Έρχονται τα βιομετρικά διαβατήρια με chip. Μια εβδομάδα μετά τις επιθέσεις στο Παρίσι, οι Ευρωπαίοι υπουργοί Εσωτερικών και Δικαιοσύνης συνεδρίασαν στις Βρυξέλλες, έπειτα από αίτημα της Γαλλίας, για να συντονίσουν μια ευρωπαϊκή απάντηση μπροστά στην τρομοκρατική απειλή.

Εἰσόδια τῆς Θεοτόκου: Ἀκολουθία Ἑσπερινοῦ, Ὄρθρου, τροπάρια, ἀναγνώσματα Λειτουργίας κ.α.

Εἰσόδια τῆς Θεοτόκου

Παρακάτω μπορείτε να βρείτε: το τυπικό, την ακολουθία του όρθρου κ.α. για το Σάββατο 21η Νοεμβρίου 2015: