Ετικέτες

9.11.21

Πρόσφατα αιτήματα προσευχής 9/11/21-15/11/21

    

[τελευταία ενημέρωση: 9/11/21, 12:10]

 

Έχουμε πόλεμο και χρειαζόμαστε στρατιώτες! Όσοι πιστοί προσέλθετε. Σε αυτόν τον πόλεμο δεν κινδυνεύουμε να σκοτωθούμε από σφαίρες, αντίθετα κερδίζουμε πόντους μήπως και καταφέρουμε να μπούμε στη Βασιλεία του Κυρίου πάντα με τη χάρη Του και όχι με τη δική μας προσωπική προσπάθεια... Ο Κύριος βλέπει τη διάθεση μας και μας δίνει την χάρη Του που σε άλλους μετατρέπει το ένα τάλαντο σε δύο, σε άλλους 5, σε άλλους 10... Διάθεση λοιπόν... Την έχουμε;


9/11

Υπέρ αναπαύσεως

Ιωάννου: ήταν στην κατάσταση προσευχής εδώ και ένα μήνα (στη θέση 138). Ήταν καρκινοπαθής σε τελικό στάδιο και τελικά κοιμήθηκε. Ας ευχόμαστε για την ψυχή του, αλλά και για τη σύζυγό του Αγγελική (που είναι πλέον στη νέα θέση 138) η οποία επίσης έχει περάσει καρκίνο και το αντιμετωπίζει.

Ενημέρωση: Και για να μην λέμε μόνο τα δυσάρεστα, σας ενημερώνουμε ότι ο Ανδρέας (θέση 136) και ο Δημήτριος (θέση 140) έχουν βγει από το νοσοκομείο μετά από μεγάλη νοσηλεία και οι δύο. Τους κρατάμε στην κατάσταση προσευχής μέχρι να επανέλθουν πλήρως στην πρώτη τους κατάσταση.