Ετικέτες

17.1.17

Αλβανικές ιστοσελίδες κυκλοφορούν ψευδείς ειδήσεις για «υποστήριξη Ερντογάν»

Σχόλιο: Τον Αλβανό και αν τον πλένεις το σαπούνι σου χαλάς!!


Πολλές αλβανικές ιστοσελίδες, τόσο του Κοσσυφοπεδίου, όσο Αλβανίας και Σκοπίων  (η μία αντιγράφει την άλλη) διαδίδουν ψευδείς ειδήσεις με δηλώσεις του Τούρκου προέδρου Ρετζίπ Ταγίπ Ερντογάν για ‘υποστήριξη των αδελφών Αλβανών’ και ότι θα στείλει και …στρατεύματα για αυτούς!

Γενική εξομολόγηση: «Η Θεία Ψυχανάλυση»
Αποτέλεσμα εικόνας για το πλησίασμα και η συναναστροφή με ένα άγιο φέρνει αγιοσύνη
Το μυστήριο της Μετανοίας είναι το μυστήριο της αληθινής ψυχο-θεραπείας.

Eγγύηση Ορθόδοξης ακρίβειας, η διδασκαλία του αγίου Ιουστίνου ΠόποβιτςΤην προικώα διδασκαλία του Αγίου Ιουστίνου Πόποβιτς, ας έχουμε ως υπόδειγμα Ορθόδοξης ακρίβειας.

Πού πήγε η ψυχή του φιλάνθρωπου πλουσίου που όμως ήταν μοιχός;Μεγάλη συμφορά είναι η παραμονή του  σε θανάσιμη , μεγάλη συμφορά είναι η μετατροπή της θανάσιμης αμαρτίας σε συνήθεια! Δεν υπάρχουν καλές πράξεις, που θα μπορούσαν να λυτρώσουν από τον Άδη μια ψυχή, αν αυτή, πριν χωριστεί από το σώμα, δεν καθαριστεί από κάθε θανάσιμο αμάρτημά της.


O Παράδεισος της Ψαλτικής ΤέχνηςΠίσω απ’ το τάλαντο της Ψαλτικής κρύβεται ο Παράδεισος. Έλεγεν ένας παλαιός παπάς “από το πως ψάλλεις, φαίνεται πόσον αγώνα πνευματικό κάνεις”.

ο θείος έρωτας

Αποτέλεσμα εικόνας για θειος ερωτας

Αν και δεν νιώθω άξια για να μιλήσω για το συναίσθημα του θείου έρωτα, ωστόσο θα προσπαθήσω να σας μεταφέρω ένα μικρό κομμάτι της ψυχής μου.