Ετικέτες

4.6.15

Όταν ο Άγιος Πορφύριος «είδε» όσα δεν μπορούσαν να δουν οι άλλοι!


Είναι προφανές ότι το ίντερνετ αποτελεί τη μεγαλύτερη πρόκληση μαζί και πρόσκληση για τη διάδοση του Ευαγγελίου σε όλο τόν κόσμο. Τίποτε δεν είναι απο μόνο του κακό ή καλό.

Σε εξέλιξη νέα σοβαρή κρίση Φαναρίου - Αθήνας.


σχόλιο Γ.Θ : Πως μας ανέχεσαι Κύριε; Την ώρα που μπήκαν στην πόλη οι εχθροί, η κόντρα για πρωτεία και δικαιώματα μάς κάνει 1000 κομμάτια... Τον Πάπα κατηγορούμε για εξουσιομανή, αλλά τελικά τον μιμούμαστε. Και για να μην ξεχνιόμαστε, στο Ευαγγέλιο ο Κύριος λέει... "όποιος θέλει να είναι πρώτος, οφείλει να είναι διάκονος καί δούλος όλων".

Του Γιώργου Ν. Παπαθανασόπουλου

Ο πηλός και το κερί (Εξαιρετικό δίδαγμα)


«Ο Θεός είναι ο Ήλιος της δικαιοσύνης, όπως έχει γραφεί, σκορπώντας σ’ όλους γενικά τις ακτίνες της καλοσύνης του, και η ψυχή γίνεται στο φρόνημα είτε κερί όταν αγαπά τον Θεό ή πηλός όταν αγαπά την ύλη. 

Ειρήνη...Κύριε ελέησον την δούλη σου...(Επείγον!!!)




Χθες βράδυ αργά μας ήλθε το εξής μήνυμα:

"Αμφοτεροδέξιε,

επειδή η οξεία λευχαιμία (απ΄ όσο ξέρω) δε θεραπεύεται στις μεγάλες ηλικίες και (απ΄όσο ξέρω) δεν μπορεί να προσβάλλει τις ψυχές των ανθρώπων που την έχουν...

Σε παρακαλώ στείλε μια ομαδική προσευχή για τη δούλη του Θεού Ειρήνη (τη μητέρα μου), όποτε θελήσει Αυτός, αυτή να γίνει καλά ή...να είναι έτοιμη... 

Ευχαριστώ... 
ένας αδερφός..."