Ετικέτες

12.1.18

ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΤΩΡΑ! Δεν θα αφήσουμε την Πειραϊκή Εκκλησία να κλείσει!

 Κάποιοι επιθυμούν η φωνή της «Πειραϊκής Εκκλησίας»

να σιγήσει.
Θα τους αφήσουμε; 



σχόλιο Γ.Θ : Δεν υπάρχει άλλο Μέσο, στο διαδίκτυο, την τηλεόραση και στο ραδιόφωνο που να κάνει το έργο που κάνει η Πειραϊκή Εκκλησία στις ψυχές τόσων ανθρώπων.

Ο μεγαλύτερος Πνευματικός φάρος της Ορθοδοξίας παγκοσμίως δεν πρέπει να κλείσει.

Μαζί με την συνεχή προσευχή μας οφείλουμε να αντισταθούμεΣΗΜΕΡΑ, ΤΩΡΑ και πρακτικά στέλνοντας email στο Υπουργείο ψηφιακής πολιτικής, τηλεπικοινωνιών και ενημέρωσης email: sec@mindigital.gr αλλά και καλώντας τους στο τηλέφωνο 210-9098000 προκειμένου να μην κλείσει ο ραδιοφωνικός Σταθμός της Πειραϊκής Εκκλησίας λόγω του άρθρου 220 του πολυνομοσχεδίου περί αδειοδοτήσεως των ραδιοφωνικών σταθμών μιας και η "Πειραϊκή Εκκλησία" δεν είναι εμπορικό ραδιόφωνο αλλά Εκκλησιαστικό.


Την αντίσταση και την προσευχή μας φοβούνται

Χρωστάμε πολλά στην Πειραϊκή Εκκλησία
δεν θα την εγκαταλείψουμε
θα αντιδράσουμε
ΤΩΡΑ

Υπουργείο ψηφιακής πολιτικής, τηλεπικοινωνιών και ενημέρωσης

email: sec@mindigital.gr
τηλέφωνο στο 210-9098000


Το θέμα είναι κατεπείγον καθώς το πολυνομοσχέδιο
ψηφίζεται τη Δευτέρα! 

Στους παρακάτω συνδέσμους μπορείτε να βρείτε τα στοιχεία επικοινωνίας με το γραφείο του πρωθυπουργού, του Υπουργείου τηλεπικοινωνιών και όλων των Υπουργείων


Χριστίνα: όχι τόσο καλή η βιοψία - θα χρειαστεί επέμβαση και Διονύσιος (τετραπληγικός 39 χρόνια τώρα)

Αποτέλεσμα εικόνας για προσευχή


Η Χριστίνα (κλικ εδώ) μας έχει ανάγκη. Τελικά η βιοψία της δεν ήταν τόσο καλή (χωρίς να ξέρω λεπτομέρειες). Μιλάμε για νεαρή κοπέλα και φοιτήτρια (που προετοιμάζεται για τις εξετάσεις του χειμερινού εξαμήνου). Ο γιατρός συνιστά άμεση επέμβαση. Την Δευτέρα θα επισκεφτεί τον χειρουργό για τις λεπτομέρειες. Είναι δυνατή κοπέλα και φαίνεται να το αντιμετωπίζει ψύχραιμα. Θα χρειαστεί, όμως, βοήθεια. Τί λέτε;

Προσθέτουμε και τον Διονύσιο, ο οποίος είναι παράλυτος εδώ και 39 χρόνια (ΤΕΤΡΑΠΛΗΓΙΑ έπειτα από τροχαίο ατύχημα που είχε στο στρατό, ενώ υπηρετούσε τη θητεία του).

Π ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΟΣΤΩΦ ΒΟΥΔΙΣΜΟΣ ΙΝΔΟΥΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΝΤΙΑΙΡΕΤΙΚΑ 12-2013


ΠΑΤΗΡ ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΟΣΤΩΦ. 

ΒΟΥΔΙΣΜΟΣ ΙΝΔΟΥΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΝΤΙΑΙΡΕΤΙΚΑ ΚΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ. 

Ο σκανδαλισμός του Σαρτρ... στη φωνή του Κυρίου!



Με αφορμή την τελευταία έκδοση της «Φωνής Κυρίου» Αρ.Φύλ.1 (3371) της 7ης Ιανουαρίου2018 και με τίτλο « Ο ΤΩΝ ΠΡΟΦΗΤΩΝ ΣΕΒΑΣΜΙΩΤΑΤΟΣ» διαπιστώσαμε προς μεγάλη μας έκπληξη στο τέλος του εντύπου και συγκεκριμένα στη σελίδα 4, ο υπογράφων ως αρχιμανδρίτης Β.Λ. να αναφέρεται άστοχα, κατά την ταπεινή μας γνώμη, στο παράδειγμα του υποτιθέμενου σκανδαλισμού του φιλοσόφου Σαρτρ.

Ηλεκτρονική διαμαρτυρία της Οργάνωσης CitizenGo για την υιοθέτηση των θεωριών ταυτότητας φύλου στους Ολυμπιακούς Αγώνες


Επιμέλεια Ανάρτησης: 
Ανδρέας Κατσιάπης - Γαλανός * 

H πολύ δραστήρια οργάνωση CitizenGo οργανώνει ηλεκτρονική διαμαρτυρία, που αφορά την υιοθέτηση της ιδεολογίας γένους στους επικείμενους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες του 2018 στη Νότια Κορέα.

Πως ένας λοχίας μας αιχμαλώτισε ολόκληρη τουρκική πυροβολαρχία


Ο Λοχίας Θεόδωρος Γκούτας υπηρετούσε στο 1/38 ΣύνταγμαΕυζώνων (Διοικητής Συνταγματάρχης Παπαδόπουλος Διον) και ήταν γιός παλαιού οπλαρχηγού του Ολύμπου και μυθικού ήρωα της περιοχής.

Κυριακός και Ελένη: μεγάλες οικονομικές δυσκολίες

Αποτέλεσμα εικόνας για προσευχή

Φανταστείτε να εργάζεστε και τα τελευταία δύο χρόνια να μην πληρώνεστε. Εσείς δείχνετε καλή θέληση και πιστεύετε στις υποσχέσεις του εργοδότη. Τα έξοδα, όμως, τρέχουν, τα δάνεια κοκκινίζουν, όλοι απαιτούν από εσάς κι εσείς απλά δεν μπορείτε να ανταποκριθείτε. Υπάρχουν βέβαια φίλοι ή συγγενείς που βάζουν ένα χεράκι βοηθείας, αλλά αυτό δεν αρκεί. Και σαν να μην έφταναν αυτά τελικά η εταιρία μάλλον κλείνει και κινδυνεύετε να μείνετε εντελώς άνεργος.

Το παραπάνω σενάριο δεν είναι φαντασία. Το ζουν πολλοί συνάνθρωποί μας, μεταξύ των οποίων και ο Κυριακός και η Ελένη. Ας παρακαλέσουμε τον Κύριο να ελεήσει τους δούλους του και αν είναι να κλείσει η εταιρεία, να ανοίξει έναν άλλο δρόμο, ώστε ο Κυριάκος ή και η Ελένη να βρουν κάποιες άλλες δουλειές ώστε να μπορούν να συντηρήσουν αξιοπρεπώς την οικογένειά τους.

Χριστίνα και Χριστίνα: υποψία καρκίνου [και ενημέρωση]

Αποτέλεσμα εικόνας για προσευχή


Την πρώτη Χριστίνα την έχουμε ήδη στην κατάσταση προσευχής (κλικ εδώ). Την προηγούμενη εβδομάδα ο γιατρός πήρε δείγμα για βιοψία και σήμερα Παρασκευή θα της ανακοινώσει τα αποτελέσματα. Ας ευχηθούμε να είναι καλά, αλλά αν δεν είναι τόσο καλά, ας παρακαλέσουμε τον Κύριο να την ενδυναμώσει.

Η δεύτερη Χριστίνα (καινούρια) προχθές μόλις έμαθε ότι έχει μελάνωμα, ενώ ο δερματολόγος ήταν καθησυχαστικός πριν βγει η ελιά και πήγε εσπευσμένα στη Θεσσαλονίκη. Τελικά τα νέα ήταν πολύ καλά, αφού στη Θεσσαλονίκη της είπαν ότι το πρόλαβε σε πολύ αρχικό στάδιο και μόνο παρακολούθηση χρειάζεται! Ας ευχηθούμε όμως και γι΄ αυτήν να μην εξελιχθεί το αρχικό μελάνωμα σε κάτι πιο σοβαρό.

Ενημέρωση: