Ετικέτες

14.12.14

Ο χριστιανός πρέπει να ομολογεί τον Χριστό όχι με λόγια, αλλά με έργα.


Βλέπω μερικοὺς γονεῖς πόσο ὑπερβολικοὶ εἶναι καὶ πόσο παράλογες ἀπαιτήσεις ἔχουν ἀπὸ τὰ παιδιά τους. 

Κλείσε αμέσως την τηλεόραση, το παιδί σου κινδυνεύει.


Κλείστε την τηλεόραση σας ΤΩΡΑ. Τα παιδιά σας κινδυνεύουν. 

Σχόλιο ιστολογίου "Ελληνική Ναυς": Ας προσευχηθούμε με τις πρεσβείες της Υπεραγίας Θεοτόκου και των Αγίων μας ο Θεός να μας ελεήσει σύντομα... Η κατρακύλα αυτή πρέπει να σταματήσει και ένα γερό ράπισμα μάλλον είναι αναπόφευκτο...για το καλό μας!

Ο Σατανάς οδηγεί τους ανθρώπους (και) μέσα από την τηλεόραση. Φοβερός πνευματικός και σωματικός κίνδυνος για όλους. Προφυλάξτε τα παιδιά σας από την ολοκληρωτική καταστροφή τους, και κλείστε τον δάσκαλο του Σατανά, την τηλεόραση. Θα λέγαμε ότι πρέπει να υπάρχει πάντα ένας ενήλικος μαζί με το παιδί που παρακολουθεί τηλεόραση, αλλά και αυτό θα ήταν λανθασμένο εφόσον ούτε οι περισσότεροι ενήλικοι δεν μπορούν να έχουν ορθή κρίση, και οι ίδιοι παρακολουθούν τα ίδια ανώμαλα και πορνικά προγράμματα τα οποία επιβάλουν και στα παιδιά τους.

Μιας οικονομικής κατάρρευσης προηγείται μια πνευματική ήττα


“Τέτοια μασκαριλίκια βλέπουν κι ἀκοῦνε τὰ παιδιά μας...”


Γράφει ὁ Δημήτριος Νατσιός, Δάσκαλος

Συγκλονιστικό περιστατικό με τον γέροντα Ιάκωβο Τσαλίκη - ...είδα τον άγγελο σου...


ΚΛΕΙΤΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ: Κύριε Παπαζάχο, σεις πώς τον γνωρίσατε;

Έχει τεράστια σημασία να υπάρχει κάποιος που να προσεύχεται πραγματικά μέσα στην Οικογένεια.


Έχει τεράστια σημασία να υπάρχει κάποιος που να προσεύχεται πραγματικά μέσα στην Οικογένεια. 

Ο Άγιος Γαβριήλ ο νέος για τον Πάπα, τις συμπροσευχές με αιρετικούς και τον ΟικουμενισμόὉ Ἅγιος Γαβριὴλ Οὐργκεμπάτζε γεννήθηκε στὶς 29 Αὐγούστου 1929 στὴν Τυφλίδα τῆς Γεωργίας καὶ κοιμήθηκε στὶς 2 Νοεμβρίου 1995. Ὑπῆρξε μία ἀπὸ τὶς μεγαλύτερες μορφὲς τῆς σύγχρονης Γεωργίας ἀλλὰ καὶ ὅλης τῆς σύγχρονης οἰκουμένης, ἕνας χαρισματικὸς καὶ θεοφόρος Γέροντας, ὁ ὁποῖος μοναδικὰ συνδύασε τὴν Ὁσιότητα, τὴν διὰ Χριστὸν μωρία καὶ τὴν ὁμολογία.

Κυριακή των Αγίων Προπατόρων

14 Δεκεμβρίου 2014

Οι Πατέρες της Εκκλησίας, όρισαν την Κυριακή πριν την Κυριακή προ της γεννήσεως του Χριστού, τη μνήμη των Προπατόρων Του, δηλαδή των κατά σάρκα προγόνων Του, όπως είναι ο Αβραάμ και οι υπόλοιποι, από τους οποίους προήλθε ο Κύριος Ιησούς Χριστός.