Ετικέτες

1.12.20

Ο Θωμάς κοιμήθηκε. Η Ελευθερία έχει μεγάλη ανάγκη προσευχής, το ίδιο και ο Παναγιώτης.

 


Υπέρ αναπαύσεως

Τελικά ο Θωμάς που βάλαμε σε προσευχή πριν δύο ημέρες (κλικ ΕΔΩ) αναχώρησε από τον μάταιο αυτό κόσμο. Ας ευχηθούμε ο Θεός να τον αναπαύει. Ας διαβάσουμε λίγο ψαλτήρι.


Υπέρ θείας βοηθείας

Η Ελευθερία 15 ετών που έχουμε στην προσευχή μας (υπ' αρ. 93) τους τελευταίους μήνες (κλικ ΕΔΩ) παρουσιάζει μεγαλύτερο πρόβλημα από αυτό που είχε αρχικά διαγνωστεί. Δεν μπορώ να πω περισσότερες λεπτομέρειες, αλλά μπορώ να σας βεβαιώσω ότι η οικογένειά της και η ίδια η Ελευθερία μας έχουν ανάγκη. Ας μην τους αφήσουμε μόνους τους. Ο μεγάλος σταυρός ακολουθεί τους χριστιανούς, τους αγωνιστές. Κι αυτοί όμως είναι άνθρωποι και μπορεί να λυγίσουν, ας τους βοηθάμε έστω και λίγο με την προσευχή μας.

Τέλος, ο Παναγιώτης έχει αρχίσει να καταπέφτει λόγω ηλικίας. Η κατάστασή του επιδεινώνεται συνεχώς. Ας ευχόμαστε εμείς και από εκεί και πέρα ας γίνει το θέλημα του Κυρίου.[ενημέρωση 2/12: ο Παναγιώτης τελικά κοιμήθηκε. Ας ευχόμαστε για την ψυχή του.]

Η ΥΠΕΡΑΓΙΑ ΘΕΟΤΟΚΟΣ ΜΕ ΕΘΕΡΑΠΕΥΣΕ!


Σχόλιο: Δοξασμένο ας είναι το όνομα του Κυρίου μας. Πρέπει κάποια στιγμή να το πάρουμε απόφαση όλοι μας ότι η ζωή και ο θάνατος ανήκουν στην εξουσία του Κυρίου. Τί κι αν είναι ηλικιωμένος ο Σεβασμιώτος, τί κι αν έχει πολλά προβλήματα υγείας ο Αρχιεπίσκοπος... Και οι δύο βγήκαν σώοι από την επικίνδυνη ασθένεια. Βέβαια άλλοι αδερφοί μας δεν τα κατάφεραν. Συμπεραίνουμε ότι τελικά γίνεται το θέλημα του Κυρίου. Εμείς κάνουμε το ανθρωπίνως δυνατόν, σε λογικά πλαίσια και από εκεί και πέρα αφήνουμε την ελπίδα μας στον Θεό και στη μεσιτεία της Παναγίας και των Αγίων μας.


ΔΟΞΑΖΩ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΜΑΣ!

ΕΥΓΝΩΜΟΝΩ ΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΑΣ!

ΜΕ ΑΠΑΛΛΑΞΑΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΡΩΝΟΪΟ!


ΠΗΓΗ: ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ, 27.11.2020, σελ.6η 

 ________Ναί, αγαπητοί μου Πατέρες και Αδελφοί,
            Με την μεσιτεία της Υπεραγίας Θεοτόκου και του Αγίου Νεκταρίου, του Οποίου το Παρεκκλήσιον είναι ακριβώς δίπλα μας, έλαβε τέλος η μικρή περιπέτεια της υγείας μου. Είχα προσβληθή από τον Κορωνοϊό! Ο Κύριος με ελέησε! Με εθεράπευσε χωρίς την περιπέτεια της εισαγωγής μου στο Νοσοκομείο! 

Φακέλωμα άνευ προηγουμένου λόγω... κορωνοϊού - Ξεκινά η βιομετρική ταυτοποίηση στα αεροδρόμια


«Βιομετρική ταυτοποίηση» στα Ευρωπαϊκά αεροδρόμια, προς το
παρόν εθελοντικά, σύντομα υποχρεωτικά;

Κροατική εφημερίδα: Δεν υπάρχει έθνος Μακεδόνων, είναι κατασκεύασμα του Τίτο

 


Η κροατική εφημερίδα Vecernji List αναλύει γιατί το αφήγημα περί Βόρειας Μακεδονίας είναι… μυθοπλασία

«Δεκέμβρη μου, με πάγωσες και πώς να ξεπαγώσω» Καλό μας μήνα!!


Ναπολέων Λαπαθιώτης


Τὰ καημένα τὰ πουλάκια
Κρύο βαρύ, χειμώνας ὄξω,
τρέμουν οἱ φωτιὲς στὰ τζάκια,
τώρα ποιὸς τὰ συλλογιέται
τὰ καημένα τὰ πουλάκια!