Ετικέτες

23.2.14

Εξομολόγηση


Σας δίνω παρακάτω σύνδεσμο σε ένα σύντομο αρχείο pdf (2 σελίδες) που αναφέρεται στην εξομολόγηση και ασχολείται με τα εξής ερωτήματα:

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού
Πρόσκαιρη επιδείνωση θα παρουσιάσει ο καιρός στη χώρα τις επόμενες ημέρες, σύμφωνα με το Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού που εκδόθηκε αργά σήμερα από την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία.

Είσαι ό,τι τρως – Food Matters: Το ντοκιμαντέρ που θα σας αλλάξει τη ζωή!

«Είσαι ό,τι τρως!«: Η σοφή φράση του Ιπποκράτη πραγματικά αντικατοπτρίζει την σημασία της καλής διατροφής και δίαιτας στην ποιότητα ζωής μας.
Ένα ισχυρό ντοκιμαντέρ που μας δείχνει τη σκοτεινή πλευρά της παραγωγής τροφίμων. Τα πράγματα δεν θα αλλάξουν έως ότου οι άνθρωποι θέλουν την αλλαγή!

Όλο και πιο κοντά μια σύγκρουση «γιγάντων»

pp
του Κίμωνα Γεωργακάκη

Η κατάσταση στην Ουκρανία δείχνει αν μη τι άλλο ότι ο πλανήτης βρίσκεται σε κρίσιμη καμπή, η οποία ενέχει τον μέγιστο κίνδυνο μιας γενικευμένης σύρραξηςόσο λυπηρό κι αν ακούγεται αυτό. Άλλωστε τις αποφάσεις τις λαμβάνουν άλλοι και όχι το θέλω του καθενός από εμάς.

Αχ αυτά τα χεράκια...

Αγ. Ιωάννης ο Χρυσόστομος: Η αληθινή νηστεία

Νηστεύεις; Απόδειξέ το μέσα από τα έργα σου…

Ανακοίνωση - Ενημέρωση

Σας ενημερώνουμε για μια αλλαγή που κάναμε στις ετικέτες. Στο εξής θα εμφανίζονται πάνω-πάνω μόνο ορισμένες κατηγορίες - ετικέτες που σχετίζονται με την φύση και την θέση της ομάδος μας και όχι όλες. 

Προσοχή! Αυτό δεν σημαίνει ότι οι άλλες ετικέτες π.χ. "Περί Μουσικής", "Περί Επιστήμης", κτλ. έχουν καταργηθεί. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΚΟΜΑ και θα συνεχίσουμε να βάζουμε αναρτήσεις σχετικές με αυτές, αλλά απλά δεν θα προβάλλονται πάνω - πάνω. Μπορείτε να τις βρείτε όλες στην αριστερή στήλη κάτω.

Οποιαδήποτε διαφωνία ή παρατήρηση είναι ευπρόσδεκτη και την περιμένουμε σε σχόλιο σας.

Τουρκία: Τουριστική καπηλεία της αρχαίας Ιστορίας της Εφέσου


Η Έφεσος ιδρύθηκε τον 10ο αι. π.Χ. από Έλληνες, κατά τη διάρκεια του Α’ Αποικισμού. Σύντομα εξελίχθηκε σε μια από τις ελληνικές, Ιωνικές μητροπόλεις. Παρά την κυριαρχία των Λυδών και των Περσών, στη Μικρά Ασία, παρέμεινε ακραιφνώς ελληνική. Εκεί, τον 6ο αι. π.Χ. είχε κτιστεί και ο περίφημος ναός της Εφεσίας Αρτέμιδος, ένα από τα Επτά Θαύματα του αρχαίου κόσμου.

Του Παντελή Καρύκα