Ετικέτες

23.7.18

Το δούλεμα του Τσίπρα στους Μακεδόνες (αλλά και στους υπόλοιπους Ελληνες) δεν έχει τέλος (βίντεο ξεμπρόστιασμα)


...


Πρόκειται για την συνέντευξη τύπου στο ΝΑΤΟ μεταξύ Στόλτενμπεργκ και Ζάεφ... όπως την δημοσίευσε το επίσημο κανάλι του ΝΑΤΟ στο Youtube.

Η εισαγωγική ομιλία-χαιρετισμός του Ζάεφ ξεκινάει απο το 3.16 και φτάνει μέχρι το 8.35 του βιντεο...
Στο 5λεπτο αυτό ο Ζάεφ, ο σκοπιανοβούλγαρος κομμιτατζης φίλος του Τσίπρα, επίτηδες (γιατί δεν βρίσκω άλλον λόγο) αναφέρει τις λέξεις Μακεδονία, μακεδονικός κλπ, 11 φορες!!!!! 11 φορές σε 5 λεπτά!!!

Προσευχή για τους αδερφούς μας: Ελευθερία, Χριστίνα, Ιωάννη, Ιωάννη-Μάρκο, Γεώργιο (διορθωμένο), Αγγελική, Σταμάτιο κ.α.

Αποτέλεσμα εικόνας για προσευχή

Πολύ "απαιτητική" η σημερινή μέρα, είναι όμως πολλοί και οι αδερφοί μας που έχουν ανάγκη. 

Φανταστείτε λοιπόν, για να βοηθήσω να μπούμε στο πνεύμα, να μαθαίνατε ότι έχετε καρκίνο, από τους δύσκολους... και ενώ είχατε την οικογένειά σας και κάνατε όνειρα για το μέλλον, τώρα να αντιμετωπίζετε πλέον την πιθανότητα "πρόωρης" αναχώρησης από αυτό τον μάταιο κόσμο... Κάνετε επέμβαση, ο καρκίνος έχει διαδοθεί και μπαίνετε σε μια επώδυνη διαδικασία αφαίρεσης διαφόρων οργάνων, χημειοθεραπείες κ.α. Η οικογένεια σε αναταραχή και σαν να μην έφταναν όλα αυτά, και άλλο ένα μέλος της οικογένειας μαθαίνει ότι έχει άλλο ένα είδος καρκίνου σε τελικό στάδιο... Το παραπάνω είναι πραγματική ιστορία και αφορά κάποια από τα παρακάτω άτομα, αλλά δεν θα ήθελα να φωτογραφήσω περισσότερο την περίπτωση, γι' αυτό προσπάθησα να είμαι λίγο ασαφής. 

Ας κάνουμε τον κόπο, λοιπόν, να βάλουμε στην προσευχή μας και τους παρακάτω αδερφούς μας:

1. Ελευθερία: σύντομα θα χειρουργηθεί στο κεφάλι, για να αφαιρεθεί οίδημα.

2. Χριστίνα: καρκίνος

3. Ιωάννης: 12 ετών, καρκίνος στο κεφάλι (περισσότερα εδώ)

4. Ιωάννης-Μάρκος: μικρό παιδί σε κρίσιμη κατάσταση στην ογκολογική μονάδα παίδων του ΕΛΠΙΔΑ. Μας παρακαλεί η μητέρα του.

5. Ιωάννης Γεώργιος: καρκίνος [κοιμήθηκε]

6. Αγγελική: χρειάζεται μεγάλη δύναμη και θεία βοήθεια, για να αντεπεξέλθει στις δυσκολίες που παρουσιάστηκαν ξαφνικά στη ζωή της.

7. Σταμάτιο μετά της οικογενείας του

Και όλες οι παρακάτω ψυχές μας ικετεύουν να προσευχηθούμε για εκείνες, το έχουν μεγάλη ανάγκη:

Προσευχή με το ψαλτήρι για την πυρκαγιά

Αποτέλεσμα εικόνας για Άγιος Αρσένιος


Ας χρησιμοποιήσουμε τους ψαλμούς, όπως τους χρησιμοποιούσε ο Άγιος Αρσένιος ο Καπαδόκης, για να βοηθήσουμε τους αδερφούς μας που έχουν πληγεί από τις πυρκαγιές σε διάφορα μέρη της Ελλάδος. Ο ψαλμός 21 είναι κατάλληλος. Το προτεινόμενο σχήμα σύμφωνα με τον Άγιο Παΐσιο (Περί Προσευχής, Γέροντος Παϊσίου Λόγοι, Τόμος ς΄)  είναι: 

Ν΄ (50) ψαλμός, θεοτοκίο, απολυτίκιο Αγ. Αρσενίου

η περίπτωση που προσευχόμαστε και ο ψαλμός 21

μικρή δοξολογία και μεγαλυνάριο Θεοτόκου

Στην αρχή πρόσθεσα τρισάγιο, στο απολυτίκιο πρόσθεσα και αυτό του Αγίου Παϊσίου και στο τέλος Δι' ευχών. Οι προσθήκες μου είναι με μπλε γράμματα. Μπορείτε να τις παραλείψετε αν βιάζεστε. 


ΠΡΟΣΕΥΧΗ

Εκτός ελέγχου η φωτιά στην Πεντέλη - Εκκενώνεται ο Νέος Βουτζάς - Κάηκαν σπίτια και αυτοκίνητα στο Μάτι

ntaoumesa
Σχόλιο: Σήμερα είναι μια πολύ δύσκολη ημέρα για τους κατοίκους της Ανατολικής Αττικής, αλλά και για πολλές άλλες περιοχές της Ελλάδος. Ας προσευχηθούμε για τους κατοίκους και για τους πυροσβέστες. Ας προσευχηθούμε να σταματήσει η πύρινη λαίλαπα. Μία πρόταση είναι ο 21ος ψαλμός. Θα βάλω τώρα νέα ανάρτηση. Παρακαλώ ας προσευχηθούμε και για τις μοναχές και τα παιδάκια στο Λύρειο Παιδικό Ίδρυμα (από ό,τι διαβάζουμε εκκενώθηκε έγκαιρα).

Απομακρύνθηκαν παιδιά από τις κατασκηνώσεις στον Άγιο Ανδρέα και το Ζούμπερι - Στις φλόγες παραδόθηκαν δεκάδες σπίτια σύμφωνα με τον δήμαρχο Ραφήνας - Πικερμίου που μίλησε στο ΘΕΜΑ 104,6 - Εκκενώθηκε το Λύρειο ίδρυμα και το Κέντρο Υγείας Ραφήνας - Τέσσερις εγκαυματίες στο Νέο Βουτζά - Στο σημείο επιχειρούν 50 πυροσβέστες, 20 οχήματα, ένα ελικόπτερο και τρία αεροσκάφη

Το θαυμαστό γεγονός της αρπαγής του Προφήτη Ηλία στον ουρανό

Αποτέλεσμα εικόνας για Το θαυμαστό γεγονός της αρπαγής του Προφήτη Ηλία στον ουρανό
Αφο  προφήτης λίας ζησε καί δρασε κατά τό θέλημα το Κυρίου, φτασε  καιρός νά τόν πάρει  Θεός στούς ορανούς μέσα σέ νεμοστρόβιλο (Δ΄Βασ. 2,1). Τό θαυμαστό γεγονός περιγράφεται πολύ παραστατικά στό 2ο κεφάλαιο το βιβλίου «Βασιλειν Δ΄» ς ξς:

Νηστειοδρόμιο της εβδομάδας (23/7/18 - 29/7/18)

Η ΝΗΣΤΕΙΑ 
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΨΥΧΟΚΤΟΝΟΣ
ΟΥΤΕ ΣΩΜΑΤΟΚΤΟΝΟΣ,
ΑΛΛΑ ΠΑΘΟΚΤΟΝΟΣ

Η τρέχουσα εβδομάδα (23/7-29/7) είναι μια τυπική εβδομάδα του έτους. Είναι μια φυσιολογική εβδομάδα με την έννοια ότι όλες τις ημέρες πλην Τετάρτης και Παρασκευής καταλύουμε τα πάντα. Τόσο την Τετάρτη όσο και την Παρασκευή γίνεται κατάλυση οίνου-ελαίου, λόγω μεγάλων εορτών.

Δευτέρα, Τρίτη, Πέμπτη, Σάββατο, Κυριακή: κατάλυση εις πάντα

Τετάρτη 25/7: νηστεία (λαδερό φαγητό)
[Κοίμηση Αγίας Άννης, μητρός της Θεοτόκου]

Παρασκευή 27/7: νηστεία (λαδερό φαγητό)
[Αγίου Μεγαλομάρτυρος και Ιαματικού Παντελεήμονος]


Διαψεύδουν τον Κοτζιά οι χάρτες και τα δημοσιεύματα του BBC


Σχόλιο: Τα πολιτικά καθάρματα εν δράση.... Ατιμώρητα... Θρασύτατα... Εμετικά.... Με την υπόλοιπη πολιτική σκηνή θεατρίνα και πλανεύτρα. Δίχως Θεό κι ελπίδα, δίχως ομόνοια και σύμπνοια. Το εγώ κατά του Εμείς!!! Άλλος για πολιτικό κόμμα;
Τις δηλώσεις του Έλληνα υπουργού εξωτερικών για το πως αποκαλεί το BBC τα Σκόπια μετά την υπογραφή της συμφωνίας των Πρεσπών, κατά τη διάρκεια συνέντευξή του στο Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, έρχονται να διαψεύσουν τα δημοσιεύματα και οι χάρτες του ίδιου του έγκυρου ειδησεογραφικού πρακτορείου.

Στό Ἑλληνικό ἔδαφος πραγματοποιεῖται ἡ ἐκποίηση...


Σιατίστης Παύλος: ''Υπάρχουν επιτέλους όρια''
Ἐδῶ καί καιρό κάνω ὑπομονή παρόλο πού νιώθω πικρία καί θλίψη. Ἐδῶ καί καιρό προσπαθῶ νά μήν γράψω αὐτό τό κείμενο.

Ο Ανθρωπισμός, το κτίσιμο του πύργου της Βαβέλ και η Σύγχυσις


Ἡ ἔννοια τοῦ ἀνθρωπισμοῦ εἶναι διάχυτη ὡς ἑξῆς στὴν ἐποχή μας - τὰ καλὰ αἰσθήματα ἀπέναντι στὸν ἄλλο ἄνθρωπο. Tὰ καλὰ αἰσθήματα - αὐτὸ λέμε ἀνθρωπισμό, καὶ λέμε γιὰ κοίταξε αὐτὸς ὁ ἄνθρωπος δὲν εἶναι ἀνθρωπιστὴς ἢ εἶναι ἀνθρωπιστὴς ἢ κάποιος ὁδηγὸς κτύπησε κάποιον στὸ δρόμο καὶ δὲν τὸν πῆρε μαζί του, δὲν ἦταν κὰν ἀνθρωπιστής.

Άγιος Παΐσιος: «Άκουσε, πάτερ, εν ημέρα Κρίσεως ο Θεός εκτός από μοναχούς πως ζήσαμε, θα μας κρίνει και για το τι κάναμε για την πατρίδα μας την Ελλάδα – βρε τι κάνουν προδίδουν τα πάντα»




Από το βιβλίο: «ΡΩΜΙΟΣΥΝΗ: Ιστορικό – οδοιπορικό – Αναβίωση»

«Δεν παύουμε να το βροντοφωνάζουμε και να το διακηρύττουμε προς πάσα κατελυθυνση ότι είμαστε υπερήφανοι και δοξάζουμε τον Πανάγαθο Τριαδικό Θεό μας, που εν τη απείρω ευσπλαχνία Του ευδόκησε να γεννηθούμε σ’ αυτή την ευλογημένη Πατρίδα, την Ελλάδα μας, την τόσο δοξασμένη μα και τόσο πονεμένη και προδωμένη.

Τι κρύβει η «γκάφα» του Χαμόγελου του Παιδιού

Να μαζέψει τα... ασυμμάζευτα επιχειρεί το Χαμόγελο του Παιδιού μετά την γκάφα ολκής να αναρτήσει ειδοποίηση για την εξαφάνιση δύο «ανήλικων προσφυγόπουλων», τα οποία με βάση τις φωτογραφίες που δόθηκαν στη δημοσιότητα σε καμία περίπτωση δεν φαίνονται ότι είναι ανήλικα...

Oι Συριζέοι Ιωαννίδηδες Ετοιμαζουν Πραξικόπημα Στη Θράκη


Το γεγονός ότι η σημερινή Κυβέρνηση των συριζέων εθνομηδενιστών κρέμεται κυριολεκτικά από 3 ψήφους μειονοτικών βουλευτών της Θράκης τείνουμε γενικώς να το ξεχνάμε. Όπως υποτιμούμε κάπως και το γεγονός ότι οι βουλευτές αυτοί, πέραν των όποιων προσωπικών τους πεποιθήσεων, δέχονται ποικίλες πιέσεις από την Τουρκία όπου αναφέρεται το μεγάλο κομμάτι των ψηφοφόρων τους.