Ετικέτες

4.6.19

Ένωση Εισαγγελέων: Να αποσυρθούν τα νομοσχέδια του Ποινικού Κώδικα


Να αποσυρθούν τα νομοσχέδια του Ποινικού Κώδικα και του Κώδικα Ποινικής Δικονομίας ζητάει η Ένωση Εισαγγελέων Ελλάδος.

Οι αλβανοί ομολογούν ότι στάθηκαν φανατικά στο πλευρό του Χίτλερ και του Μουσολίνι, και αρνούνται την δημιουργία στρατιωτικού νεκροταφείου για τους Έλληνες ήρωες του έπους του 1940!

Σε ένα μακροσκελές άρθρο η εφημερίδα ‘Sot’ αναφέρεται σε ‘φόβο’ των Αλβανών από την ύπαρξη των ελληνικών κοιμητηρίων των πεσόντων Ελλήνων στρατιωτών στην Αλβανία στη διάρκεια του ελληνο-ιταλικού πολέμου 1940-41.

Οι Αγιορείτες ζητούν από τους Ουκρανούς προσκυνητές να επιβεβαιώσουν την σχέση τους με την κανονική Ουκρανική Εκκλησία.



Οι πατέρες των Μονών του Αγίου Όρους ζήτησαν από τον Μακαριώτατο Μητροπολίτη Ονούφριο να προσκομίσει τους προσκυνητές με πιστοποιητικά της Ουκρανικής Ορθόδοξης Εκκλησίας, τα οποία θα επιβεβαιώνουν την υπαγωγή τους στην κανονική Εκκλησία.

Πανελλαδικές εξετάσεις «Να είσαι ή να φαίνεσαι;»


του πατρός Δημητρίου Μπόκου

Καλή επιτυχία στις εξετάσεις των παιδιών και στις εξετάσεις της ζωής.

Καταργούν την βλασφημία θρησκειών και περιύβριση νεκρών – Αναβρασμός στην Εκκλησία



*Η σημερινή κυβέρνηση προχωράει ακάθεκτη, κόντρα στην βούληση του λαού, στην εφαρμογή του νέου Ποινικού Κώδικα. Το θέμα είναι ότι δεν βλέπουμε και καμία σοβαρή αντίδραση από τα υπόλοιπα κόμματα… «έχουν γνώσιν οι φύλακες».

Επιστρέφουν από Ιορδανία και Λίβανο Σύροι πρόσφυγες


Περισσότεροι από 1.300 πρόσφυγες από την Συρία επέστρεψαν στις εστίες τους από την Ιορδανία και τον Λίβανο κατά το τελευταίο 24ωρο, σύμφωνα με το ρωσικό υπουργείο Άμυνας. “Στην διάρκεια της προηγούμενης ημέρας 1.317 πρόσφυγες επέστρεψαν στην Αραβική Δημοκρατία της Συρίας.