Ετικέτες

15.5.18

Απόδοση Εορτής του Πάσχα

Αποτέλεσμα εικόνας για Ανάσταση



Την Τετάρτη της έκτης εβδομάδας μετά το Πάσχα εορτάζουμε την Απόδοση της εορτής του Πάσχα. Αν και οι περισσότερες εορτές έχουν τη απόδοση τους την όγδοη ημέρα, η Απόδοση του Πάσχα εορτάζεται την 39η ημέρα.

Παρακάτω μπορείτε να διαβάσετε τον όρθρο κ.α.:

Το Ισραήλ Σκοτώνει 41 και Τραυματίζει 1700 Διαδηλωτές στην Γάζα, σε «Τρομερή Σφαγή» Ενώ Άνοιγε η Αμερικανική Πρεσβεία στην Ιερουσαλήμ.



Με αυτόν τον τίτλο παρουσίασε το αμερικανικό πρακτορείο Zero Hedge την ανθρωποθυσία μιας μόνο ημέρας, που ανεβάζει τον συνολικό απολογισμό των θυμάτων στις έξη βδομάδες διαδηλώσεων διαμαρτυρίας κατά του περιτοιχισμένου αποκλεισμού του πληθυσμού της Γάζας σε 86 νεκρούς και αρκετές χιλιάδες τραυματίες.

Τρόμος στη Τουρκία: Βγαίνουν μπροστά οι κρυπτοέλληνες – «Ναι, είμαστε Έλληνες του Πόντου» – «Είμαστε η αλήθεια αυτών των εδαφών»

    

Aρχισε να ξηλώνεται η προπαγάνδα των Τούρκων. Η φλόγα που σιγοκαίει πλέον στη Τουρκία από κρυπτοχριστιανούς και από τους Ελληνες του Πόντου, γίνεται πλέον φωτιά. Τίποτα όπως φαίνεται δεν μπορεί να την σταματήσει.

Ξύπνησε από κώμα, μια μέρα προτού δωρίσουν τα όργανά του!

Αποτέλεσμα εικόνας για κλινικα νεκρος
Σχόλιο: Ένα περιστατικό , από τα πολλά με πολλούς αποδέκτες
Ένα 13 χρονο αγόρι στην αμερικανική πολιτεία της Αλαμπάμα ανέκτησε τη συνείδησή του από το κώμα που βρισκόταν, ​​μόλις οι γονείς του υπέγραψαν τα χαρτιά για να δωρίσουν τα όργανα του! 

Όλα για το φαίνεσθαι, όλα για το θεαθήναι. Υποκρισία και επιδειξιομανία ταυτόχρονα



  π.Θεόφιλος

Καθισμένος σε καφετέρια της πόλης μου, απολαμβάνω το ηλιοβασίλεμα. Οι ήρεμες αυτές στιγμές γίνονται αντικείμενο σχολιασμού από την Μ. , την ξαδέρφη μου που ήρθε και με βρήκε στον Πειραιά «για να πούμε κάτι σημαντικό», όπως υποσχόταν. Πράγματι, η κουβέντα άναψε και κρατά κοντά τρεις ώρες τώρα.

Δύο συλλήψεις και θαυμαστή εμφάνιση αγγέλου στο γέροντα Θαδδαίο

Αποτέλεσμα εικόνας για γέροντα θαδδαίου της βιτόβνιτσα
Οι κάτοικοι του Βελιγραδίου υπέφεραν πάρα πολύ κατά τη διάρκεια των πρώτων εβδομάδων μετά την κατάληψη της πόλης από τους Γερμανούς, και έτσι ο Ιερομόναχος Θαδδαίος επεχείρησε να μεταβεί στην Μητρόπολη Μπανάτ, υπό το ωμοφόριο του Επισκόπου Δαμασκηνού, που αργότερα έγινε μητροπολίτης του Ζάγκρεμπ.