Ετικέτες

29.9.17

Γκρεμίζεται η θεμελιώδης Αρχή της δημιουργίας!



Σχόλιο: Η Ευρώπη, στα χέρια των σκοτεινών δυνάμεων, δεν έχει τίποτα  να προσφέρει παρά μόνο διαφθορά και πόνο!



"κα ποίησεν Θες τν νθρωπον, κατ᾿ εκόνα Θεο ποίησεν ατόν, ρσεν κα θλυ ποίησεν ατούς." (Γεν. 1,27)

Πέντε ημέρες πριν την σύγκληση της Ιεραρχίας, ο υπουργός Δικαιοσύνης κ. Σταύρος Κοντονής, αποφάσισε από την ηλικία των 15 με μια απλή δήλωση να μπορεί κάποιος να κάνει αλλαγή φύλου.

Ο διάβολος είναι διασώστης της αργολογίας και αντίπαλος κάθε πνευματικής διδαχής

Γεροντικό
Ένας γέροντας – διηγήθηκε ο αββάς Κασσιανός – πού ασκήτευε στην έρημο, παρακάλεσε το Θεό να του δώσει τούτο το χάρισμα:

Η κολυμβήθρα της Μεγάλης μας Εκκλησίας, της Αγίας Σοφίας μας

Κωνσταντινούπολη
Η κολυμβήθρα της Μεγάλης μας Εκκλησίας
της Αγίας Σοφίας μας

Σχόλιο: Να θυμίσουμε ότι για να έχουμε σωστή βάπτιση πρέπει να γίνεται πλήρης κατάδυση  και ανάδυση του βαπτιζομένου. Εύλογα, λοιπόν, η κολυμβήθρα πρέπει να έχει το ανάλογο μέγεθος. Διαφορετικά, καταλήγουμε να έχουμε ράντισμα και όχι βάπτισμα (έτσι κάνουν οι παπικοί). Δυστυχώς, στις περισσότερες βαπτίσεις πλέον γίνεται ράντισμα και άρα το μυστήριο του βαπτίσματος τελείται με ελλιπή ή ανακριβή τρόπο. Επειδή το μυστήριο του βαπτίσματος δεν επαναλαμβάνεται, ακόμα και αν δεν έχει τελεστεί σωστά, η μόνη δυνατότητα είναι πλέον η συμμετοχή στα υπόλοιπα μυστήρια της Εκκλησίας (θεία ευχαριστία, εξομολόγηση κ.α.) μέσω των οποίων δύναται να ολοκληρωθεί ένας Χριστιανός. 

Η απάτη της αστρολογίας


Αποτέλεσμα εικόνας για αστρολογία


Πραγματικά, δυνατε κανείς νά πι­στέ­ψει πς συμβαίνει στίς μέρες μας, πού τεχνολογία καί πιστήμη φθα­σαν στό ζενίθ τους, νά ρυθμίζει τή ζωή πολλν μία μοιρολατρία το παρελθόν­τος!
στρολογία, ροσκόπια, πο­κρυ­φι­σμός, μαγεία παρουσιάζουν σήμερα πρω­το­φαν ξαρση. Ραδιοφωνικοί καί τηλεοπτι­κοί σταθμοί, εδικές τηλεφω­νι­κές πη­ρε­σίες, περιοδικά κι φημερίδες διαθέτουν στρολόγο, ν τό διαδίκτυο κατακλύζεται πό σχετικές πληροφορίες. Κάποτε, μάλιστα, πληροφορούμαστε τι καλλιτέχνες, ­θ­λητές, λλά καί μεγα­λώ­νυμοι πολιτικοί καί ρχηγοί κρατν, δέν κάνουν τίποτε ν προη­γουμένως δέν συμβουλευθον τόν στρο­λό­γο τους.

Οι τρεις τρόποι της προσευχής...




Η προσευχή είναι δημιουργία, δημιουργία πολύ υψηλή, δημιουργία και ποίηση κατ’ εξοχήν. Και αυτός είναι ο λόγος που παίρνει άπειρες μορφές,

Η Ειρήνη....




Η ταραχή της ψυχής και τα πάθη επηρεάζουν την κυκλοφορία του αίματος και υποσκάπτουν την υγεία. Η εσωτερική ειρήνη, η νηστεία και η εγκράτεια βοηθούν στη διατήρηση της υγείας.