Ετικέτες

19.5.21

Μάθημα βιολογίας από τον καθηγητή Bhakdi.... Απλά εξαιρετικό και κατανοητό.... Σχετικά με τους κινδύνους από τα τσιμπηματάκια, τη δράση του κορωνοϊού, τα τεστ κ.α.



ΣΧΟΛΙΟ: Ο καθηγητής είναι ο καλύτερος δάσκαλος βιολογίας που θα μπορούσε κανείς να έχει. Εξηγεί απλά και κατανοητά για οποιονδήποτε πώς δημιουργούνται οι θρόμβοι από τα εμβόλια, πώς λειτουργεί ο κορωνοϊός κ.α. Απλά εξαιρετικός! Κι εμείς ακούμε την Παγώνη, τον Βασιλακάκο, τον Χαρδαλιά και τον Μητσοτάκη...

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Για διαβάστε την τελευταία παράγραφο... Όσοι κάνατε την πρώτη δόση και γλιτώσατε... ΜΗΝ ξανακάνετε άλλη δόση! Κάποια στιγμή θα είναι σαν να παίζετε ρωσική ρουλέτα!


Bhakdi: Παρακαλώ. Νομίζω ίσως ένα τελευταίο πράγμα αν μπορώ να κλείσω. Θέλω να σας προειδοποιήσω πραγματικά, αυτό που συμβαίνει είναι τόσο επικίνδυνο. Επειδή, ξέρετε, όταν το ανοσοποιητικό σας σύστημα βλέπει αυτόν τον ιό και τα απόβλητα και έρχεται και παλεύει ενάντια στα δικά μας κύτταρα, αυτοανοσία, εκπαιδεύεται επίσης. Λοιπόν, επιστρέφει στον λεμφαδένα, διαιρείται, έτσι ώστε από έναν που έχετε δύο, τέσσερα και την επόμενη φορά που θα εμβολιαστείτε ή την επόμενη φορά που θα πάρετε τον ίδιο τον ιό, δεν πρόκειται να έρθει ένα φονικό λεμφοκύτταρο. Θα είναι δύο ή τέσσερα για να έρθουν και να τους επιτεθούν. Αυτό είναι που ξεκινά την ψευδο-καταιγίδα κυτοκινών, όχι την καταιγίδα κυτοκινών, αλλά το υπερβολικά αντιδραστικό ανοσοποιητικό σύστημα. Και αυτό θέλουμε να ονομάσουμε ανοσοεξαρτώμενη ενίσχυση του εμβολιασμού και της ασθένειας. Και αυτό μπορεί να είναι πολύ επικίνδυνο. Επειδή αυτό σημαίνει ότι με κάθε νέο εμβολιασμό, οι αντιδράσεις σας θα γίνουν όλο και πιο δυνατές και πιο δυνατές και πιο δυνατές μέχρι ίσως μια μέρα να παίζετε Ρωσική ρουλέτα. Προς το παρόν, μόνο 1 έως 2% πάσχουν από σοβαρές παρενέργειες. Όσοι από 98 έως 99% έχουν ξεφύγει από αυτόν τον εμβολιασμό θα πρέπει να ευχαριστήσουν τον Θεό, αλλά να μην ξανακάνουν άλλο εμβόλιο.


ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΗ ΣΥΝΕΝΕΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΔΙΑΣΗΜΟΥ ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΟΥ SUCHARIT BHAKDI ΓΙΑ ΤΟΝ COVID-19, ΤΑ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΑ LOCKDOWNS, ΤΑ SELF TEST, RAPID TEST ΚΑΙ ΤΑ PCR ΤΕΣΤ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΤΩΝ ΕΜΒΟΛΙΩΝ. [ΒΙΝΤΕΟ + ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ]


Μπορείτε να δείτε το βίντεο της συνέντευξης στον σύνδεσμο: 

https://rumble.com/vh5sjd–sucharit-bhakdi-covid-19.html

Μπορείτε να διαβάσετε αν θέλετε όλη τη συνέντευξη:

Επέτειος Γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου: Μάρτυρες και Ομολογητές!

 

Κάθε χρόνο τέτοια μέρα αναλογιζόμαστε τα πάθη του ελληνισμού του Πόντου και προσκυνούμε τα πολλαπλά μαρτυρία του, την Γενοκτονία που υπέστη και δεν την χωρά ανθρώπου νους!

Δεν πρόκειται, φυσικά, για ένα γεγονός το οποίο συνέβη άπαξ και εντός μιας μέρας, αλλά για μια ολόκληρη οδυνηρή περίοδο ετών με ποικίλες φονικές επιθέσεις και διώξεις! Και μάλιστα από ένα κράτος και κυβέρνηση που έπρεπε να προστατεύσει τους πολίτες του.

Αντί αίτησης συγγνώμης απειλές...


Του Γιώργου Ν. Παπαθανασόπουλου

Η Διαρκής Ιερά Σύνοδος (ΔΙΣ) εξέδωσε στις 12 Μαΐου 2021 Δελτίο Τύπου με το οποίο ενημερώνει πως συνεδρίασε στις 11 και 12 Μαΐου 2021 και «προέβη σε μια εκτενή θεώρηση των κατά την παρελθούσαν Πασχάλιο περίοδο (sic. Σημειώνεται ότι η πασχάλιος περίοδος δεν έχει ακόμη παρέλθει…) συμπεριφορών και πειθαρχίας των παντός βαθμού Κληρικών, προς τις Αποφάσεις Αυτής». Προφανώς εννοεί τα μέτρα τα οποία θέλησε να επιβάλλει για την Μεγάλη Εβδομάδα με την Εγκύκλιο Της 3041 (21/4/2021) και πολλοί κληρικοί δεν τα ακολούθησαν. Είναι εντυπωσιακό το ότι η ΔΙΣ μέσα σε λίγες ώρες έλαβε σοβαρές αποφάσεις, αφού στις 12 Μαΐου το πρωί ο Αρχιεπίσκοπος έλειψε για ώρες, λόγω της επίσημης υποδοχής του πρωθυπουργού του Μαυροβουνίου....

Αυτό το καλοκαίρι θα μείνει στην Ιστορία - Τι μας ΕΡΧΕΤΑΙ! (6-5-21)

"ΕΓΚΛΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ" - Ο ΚΟΡΥΦΑΙΟΣ ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΛΟΣ DR SUCHARIT BHAKDI ΖΩΝΤΑΝΑ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ FOCUS FM KAI ΣΤΟ ΣΤΕΦΑΝΟ ΔΑΜΙΑΝΙΔΗ Bίντεο

"ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΗ ΣΚΟΤΩΝΕΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ 

ΜΕ ΤΑ ΕΜ ΒΟ ΛΙΑ" 

"ΕΛΛΗΝΕΣ , ΕΛΛΑΔΑ, ΤΟ ΛΙΚΝΟ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΣΗΚΩΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ. ΠΕΙΤΕ ΟΧΙ" "ΕΓΚΛΗΜΑ Η ΧΡΗΣΗ ΜΑΣΚΑΣ. ΕΓΛΗΜΑΤΙΚΗ Η ΧΡΗΣΗ ΜΑΣΚΑΣ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ" 

ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ!

Συγκινητικό νά ἀκοῦς ἕναν Βουδιστή νά μᾶς μιλάει γιά τόν δικό μας Θεό καί νά μᾶς ἐκλιπαρεῖ νά ἀκούσουμε Αὐτόν καί ὄχι τούς πολιτικούς. Μᾶς δίνει τόσα μαθήματα αὐτός ὁ ὄντως ΕΙΔΙΚΟΣ μέ κεφαλαῖα. Ὑποκλίνομαι. Ἔχει πιό πολύ νοῦν Χριστοῦ ἀπό ἐμᾶς τούς Χριστιανούς καί πονάει περισσότερο τήν Ἑλλάδα ἀπό ἐμᾶς τούς Ἕλληνες.
 

Ἀκολουθεῖ βίντεο:

Νηστειοδρόμιο της εβδομάδας 17/5/21-23/5/21

 Αποτέλεσμα εικόνας για Η ΝΗΣΤΕΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΨΥΧΟΚΤΟΝΟΣ ΟΥΤΕ ΣΩΜΑΤΟΚΤΟΝΟΣ, ΑΛΛΑ ΠΑΘΟΚΤΟΝΟΣ

Η ΝΗΣΤΕΙΑ 
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΨΥΧΟΚΤΟΝΟΣ
ΟΥΤΕ ΣΩΜΑΤΟΚΤΟΝΟΣ,
ΑΛΛΑ ΠΑΘΟΚΤΟΝΟΣ

Η τρέχουσα εβδομάδα (17/5/21-23/5/21) είναι η τρίτη εβδομάδα του πεντηκοσταρίου. Είναι μια φυσιολογική εβδομάδα με την έννοια ότι όλες τις ημέρες πλην Τετάρτης και Παρασκευής καταλύουμε τα πάντα. Η Τετάρτη 19/5 και η Παρασκευή 21/5 είναι ημέρες νηστείας στις οποίες γίνεται κατάλυσις οίνου και ελαίου λόγω του χαρμόσυνου χαρακτήρα της περιόδου αυτής.

Δευτέρα, Τρίτη, Πέμπτη, Σάββατο, Κυριακή: κατάλυση εις πάντα
Τετάρτη, Παρασκευή: νηστεία (κατάλυση οίνου και ελαίου)

"Γιατί δεν φοράτε μάσκα κ.Ευαγγελάτο;" - Τον στρίμωξε μητέρα μαθητή!

Ο ΑΓΩΝΑΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΝΑΙ ΜΑΤΑΙΟΣ ΓΙΑΤΙ...