Ετικέτες

12.8.21

ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΒΗΜΑ! Μετά το «κάψιμο» έδωσε εντολή για εξόντωση! Τα βρήκαν και ετοιμάζουν…

ΤΟ ΠΙΑΣΑΤΕ; “Μήνuμα” Μητσοτάκη για τις φωτιeς – ΑΠΟΚΛΕΙΟΥΝ ανeμβολίaστους πληγέντες από..!

ΔΗΜΟΣ ΘΑΝΑΣΟΥΛΑΣ: ΝΟΜΙΚΑ ΟΠΛΑ ΣΤΗ ΦΑΡΕΤΡΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟΤΗΤΑΣ Βίντεο


Ακολουθεί βίντεο: 

Πρωθυπουργός: Βρισκόμαστε στη 10η μέρα μια πρωτοφανούς επίθεσης – Ευθύνες την κατάλληλη στιγμή όχι πάνω στην ώρα της μάχης

Συνέντευξη τύπου παραχωρεί αυτή την ώρα ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης για τις φωτιές που συνεχίζουν να καίνε την χώρα μας. Η συνέντευξη Τύπου θα πραγματοποιηθεί στη Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας.

Ο πρωθυπουργός ευχαρίστησε τους δημοσιογράφους αρχικά για την κάλυψη των γεγονότων και της μεγάλης αυτής φυσικής καταστροφής. «Βρισκόμαστε στη 10 μέρα μια πρωτοφανούς επίθεσης της φύσης» ανέφερε ο πρωθυπουργός ενώ σημείωσε ότι «σήμερα τα πράγματα είναι πολύ καλύτερα και χάρη στην αυτοθυσία όλων των μαχητών της πρώτης γραμμής μπορούμε να είμαστε αισιόδοξοι.

Στη συνέχεια σημείωσε ότι «έχουμε μπροστά μας ακόμα μια δύσκολη περίοδο». Ο κ. Μητσοτάκης σημείωσε ότι πρέπει να χρησιμοποιείται ο όρος «κλιματική κρίση» και όχι «κλιματική αλλαγή».

Παρακολουθήστε ζωντανά:

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΟΜΑΔΑΣ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΦΟΡΜΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟ ΕΞΩΔΙΚΟ ΝΙΚΟΥ ΑΝΤΩΝΙΑΔΗ (ενημερωμένο με τη νέα ανακοίνωση της 11ης Αυγούστου)



Σχόλιο: Όποιος απειλείται ότι θα χάσει τη δουλειά του μπορεί επιτέλους να αντιδράσει με το νόμιμο τρόπο. Παρακάτω μπορείτε να δείτε πώς. Αν πραγματικά θέλετε να κάνετε κάτι, διαβάστε και ακολουθήστε τα βήματα. Υπάρχει επιλογή και ίσως υπάρχει και άλλη επιλογή. Ας ερευνήσουμε, ας αγωνιστούμε, ας μην τα παρατήσουμε, διαφορετικά είμαστε άξιοι της μοίρας μας...

Έφτασε η ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΩΡΑ!!!

Η ΩΡΑ ΝΑ ΣΥΝΤΑΧΘΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΕΞΩΔΙΚΟΥ – ΚΟΛΑΦΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΥΝΑΣΤΕΣ ΣΑΣ!!!

Ενώνετε τις φωνές σας με τους επιστήμονες ΚΑΙ ΑΠΑΙΤΕΙΤΕ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ!!!

Απαιτείτε την ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΕΞΩΔΙΚΟΥ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΠΟΔΕΚΤΕΣ ΤΟΥ!!

Η κυβέρνηση και οι «ειδικοί επιστήμονές» της, σας λένε ότι τα εμβόλια είναι καλά, αποτελεσματικά και ασφαλή. Και δεν σας τα προτείνουν απλά, σας ΥΠΟΧΡΕΩΝΟΥΝ να τα κάνετε!!

Εσείς ΔΕΝ είστε ειδικοί.

ΟΥΤΕ ΑΥΤΟΙ είναι όμως,  η κυβέρνηση και οι «ειδικοί» της!!!

Αυτοί εδώ οι επιστήμονες του εξωδίκου ΕΙΝΑΙ ειδικοί!! Και σας λένε ότι τα εμβόλια, ούτε καλά είναι, ούτε σας προφυλάσσουν από τον ιό, ενώ παράλληλα εκθέτουν την υγεία και τη ζωή σας σε τεράστιο κίνδυνο.

Το πικρό είναι υγιεινό. Οκτώ πικρά τρόφιμα και ποτά που χαρίζουν υγεία

 

Τα πικρά φαγητά δεν είναι συνήθως ευχάριστα στη γεύση και συχνά ο κόσμος τα αποφεύγει. Κάποια από αυτά έχουν πιο ήπια γεύση, ενώ άλλα πιο έντονη. Ωστόσο, το κοινό σε όλα τα πικρά φαγητά είναι ότι προστατεύουν τη λειτουργία του εντέρου. Πιο συγκεκριμένα, βελτιώνουν την πέψη, ενώ διεγείρουν την έκκριση των πεπτικών υγρών στο πάγκρεας. Γι’ αυτό είναι καλό να καταναλώνουμε ένα πικρό ρόφημα πριν από το φαγητό ή να εντάξουμε πικρές τροφές στο κυρίως γεύμα ή το ορεκτικό μας.

Πρόσφατα αιτήματα προσευχής 12/8/21-16/8/21

 

[τελευταία ενημέρωση: 12/8/21, 10:30]

 

Έχουμε πόλεμο και χρειαζόμαστε στρατιώτες! Όσοι πιστοί προσέλθετε. Σε αυτόν τον πόλεμο δεν κινδυνεύουμε να σκοτωθούμε από σφαίρες, αντίθετα κερδίζουμε πόντους μήπως και καταφέρουμε να μπούμε στη Βασιλεία του Κυρίου πάντα με τη χάρη Του και όχι με τη δική μας προσωπική προσπάθεια... Ο Κύριος βλέπει τη διάθεση μας και μας δίνει την χάρη Του που σε άλλους μετατρέπει το ένα τάλαντο σε δύο, σε άλλους 5, σε άλλους 10... Διάθεση λοιπόν... Την έχουμε;


12/8:

Υπέρ θείας βοηθείας

Κωνσταντίνου και Μαρίας: Να τους φωτίσει ο Θεός και να τους προστατεύσει από τις επιθέσεις του κακού.

Δέσποινας: Είναι καρκινοπαθής. Εκτός από αυτό δέχτηκε πίεση από τη δουλειά της και τσιμπήθηκε. Ας ευχόμαστε.


Ο Συνταγματολόγος "έλιωσε" τον Κούλη! Η μετάλλαξη του εγκεφάλου! Βίντεο

 


Ἀκολουθεῖ βίντεο: