Ετικέτες

3.7.15

Η προβολή του “Όχι” και του “Ναι” στους τηλεοπτικούς σταθμούς σε νούμερα. Τα συμπεράσματα δικά σας! (Φωτό)


σχόλιο Γ.Θ : Μην μπαίνετε στον πειρασμό να βλέπετε τηλεόραση. Εξουδετερώστε την προπαγάνδα της αντίχριστης τάξης πραγμάτων κλείνοντας τα βοθροκάναλα απ' την ζωή σας. Η προπαγάνδα υπέρ των ευρωγεμανών δεν έχει ιστορικό προηγούμενο.

Στους Πατριώτες που θα ψηφίσουν ΝΑΙ

Γιώργος Θαλάσσης 
 
Η επιλογή του ΟΧΙ δεν είναι γιατί πιστεύω ότι θα απαλλαγούμε απ' την φτώχεια ή επειδή θα μας συμφέρει οικονομικά. 

Η επιλογή του ΟΧΙ είναι σύμβολο και θέμα αξιοπρέπειας. Καλύτερα ένα ηρωικό ΟΧΙ και μια αντίσταση στους ευρωγερμανούς παρά μια ταπεινωτική εθελούσια συνθηκολόγηση. Θα πεθάνουμε σαν οικονομία έτσι και αλλιώς, ας πεθάνουμε σαν Έλληνες.

Το να υπολογίζουμε που θα υπάρχει μεγαλύτερος οικονομικός Γολγοθάς και που θα υποφέρουμε λιγότερο δεν αρμόζει σε ανθρώπους που φοράνε το Σταυρό.

αδερφέ που θα ψηφίσεις ΝΑΙ,

καταλαβαίνω ότι δεν βλέπεις το ΝΑΙ όπως το βλέπω εγώ, δηλαδή ως προδοσία και ταπεινωτική υποτέλεια στον εχθρό. Το καταλαβαίνω. Δεν σε παραξενεύει όμως που όλη η εγχώρια ελίτ της νέας τάξης πραγμάτων, όλοι οι αντίχριστοι που μας έφεραν ως εδώ, όλα τα βοθροκάναλα και οι τηλεοπτικοί ανθέλληνες έχουν λυσσάξει να σε πείσουν να ψηφίσεις ΝΑΙ;


Αδερφέ κλείσε την τηλεόραση και άνοιξε το προσευχητάρι. Η προσευχή, η επικοινωνία με τον Θεό θα σε δυναμώσει και δεν θα φοβάσαι καμιά κρίση, καμιά πείνα και καμιά χρεοκοπία. Θα κλείσεις τα μάτια στην τηλεόραση και θα τα ανοίξεις στην πραγματικότητα.

Για όποιον είναι κοντά στην Πνευματική Ζωή και στον Χριστό, τα προβλήματα δεν λύνονται... καταργούνται.

Για ποιο ΚΚΕ μίλησε ο Γέροντας Παΐσιος;


Γιώργος Θαλάσσης 

Πολλοί έχουν ξεχάσει ότι το αρχικό όνομα του ΣΥΡΙΖΑ, πριν και από τοΣυνασπισμός, ήταν το ΚΚΕ Εσωτερικού.
Μια Ελληνική έκδοση του κομμουνισμού, που υποτίθεται ότι ήταν αποδεσμευμένη από τα σοβιετικά κέντρα έλεγχου, τα οποία ακολουθούσε το άλλο ΚΚΕ, αυτό που υπάρχει και σήμερα.
Είτε αρέσει σε κάποιους είτε όχι, ο αγαπημένος μας Γέροντας μίλησε για ένα ΚΚΕ, που κάποτε με λίγους πιστούς Χριστιανούς θα αντιδράσουν μετά από μια περίοδο ομιχλώδη.
Επειδή τις προφητείες ενός προφήτη μόνο ένας προφήτης μπορεί να τις καταλάβει και επειδή ο καθένας γράφει το μακρύ του και το κοντό του λέγοντας ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ή δεν είναι το ΚΚΕ για το οποίο είχε μιλήσει ο Γέροντας, ίσως αντί να γινόμαστε αναλυτές θα έπρεπε να ευχόμαστε, αν είναι θέλημα Θεού, να έχουν έρθει τα χρόνια και οι καιροί και οι μέρες της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ να είναι το ΚΚΕ και οι λίγοι πιστοί, για το οποίο είχε μιλήσει ο αγαπημένος μας Γέροντας.
Αν ήρθαν τα χρόνια και οι καιροί και οι μέρες εκείνες, αυτό σημαίνει ότι είμαστε στο κατώφλι γεγονότων, των οποίων η αλληλουχία καταλήγει στις ακτές του Βοσπόρου και στην πολυθρύλητη Αγία Σοφία.
Ας ευχόμαστε λοιπόν ο Θεός να φωτίζει τους άρχοντές μας, όποιοι και αν είναι αυτοί, να τους δίνει θάρρος και δύναμη να αντέξουν την ευρωσιωνιστική - γερμανική πίεση και να έρθει η Ανάσταση του Γένους όσο το δυνατόν πιο σύντομα. Αμήν Γένοιτο! 

Σχέδιο Βρυξελλών: ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ – «ΚΥΠΡΟΣ» Η ΕΛΛΑΔΑ – Κουρεύονται οι Καταθέσεις.


Ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα του Δημοψηφίσματος!


σχόλιο Γ.Θ : Πραξικοπιματικά και εκδικητικά. Έτσι για να καταλαβαίνουμε με ποιους έχουμε να κάνουμε. Σε αυτή την Ευρώπη θέλουμε να ανήκουμε; Αν δεν ήταν τα σατανοκάναλα, όλοι ανεξαρτήτου ιδεολογίας θα βροντοφώναζαν ΟΧΙ.

σχόλιο "Ελληνική Ναυς": Μην έχετε αυταπάτες. Ακόμα και με το ναι θα βγάλουν την χολή τους. Δείξτε αξιοπρέπεια. Λάβετε υπ' όψιν το παράδειγμα των προγόνων μας, αλλά και του Κυρίου ημών Ιησού Χριστού, των Αποστόλων και των Αγίων μας:

πίστη, αυταπάρνηση, αυτοθυσία
ελπίδα και εμπιστοσύνη στο Θεό
και αποδοχή του θελήματός Του



ΧΙΛΙΑ ΜΠΡΑΒΟ ρε μάγκα: Η απελπισμένη γιαγιά μπροστά στο ΑΤΜ στην Κρήτη και η πράξη ανθρωπιάς που συγκλονίζει

Φωτογραφία για ΧΙΛΙΑ ΜΠΡΑΒΟ ρε μάγκα: Η απελπισμένη γιαγιά μπροστά στο ΑΤΜ στην Κρήτη και η πράξη ανθρωπιάς που συγκλονίζει

Ο Παπαδόπουλος Θανάσης, κάτοικος Αθηνών, έστειλε επιστολή στο κρητικό σάιτ cretalive.gr, προκειμένου να περιγράψει μια συγκλονιστική στιγμή που έζησε μπροστά από ΑΤΜ στα Μάλλια.

Σας την παραθέοτυμε όπως ακριβώς δημοσιεύθηκε:

Κλέων Γρηγοριάδης: Ο ηθοποιός ξεφτίλισε το MEGA on air και η Σαράφογλου τον έκλεισε!


«Στον αέρα» του τηλεοπτικού σταθμού MEGA παρενέβη τηλεφωνικά ο ηθοποιός, Κλέων Γρηγοριάδης και φρόντισε να βάλει στη θέση τους όλα τα ΜΜΕ της διαπλοκής για την επιχείρηση εκφοβισμού των Ελλήνων και την προπαγάνδα τους που βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη τις τελευταίες ώρες, ενόψει του δημοψηφίσματος της Κυριακής (05/07/2015).

Ποιοι ψηφίζουν ναι;



Χαράλαμπος ΜηνάογλουΔρ. Νεότερης Ιστορίας ΕΚΠΑ
Μέλος Συνοδικής Επιτροπής Πολιτιστικής Ταυτότητας της Ι. Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος

Δεν θέλουν Συμβιβασμό Θελουν ταπείνωση! Δείτε το 1ο τηλεοπτικό σποτ της καμπάνιας του ΟΧΙ (video).



Στον αέρα βρίσκεται πλέον το πρώτο τηλεοπτικό σποτ της καμπάνιας του «όχι» στο δημοψήφισμα της Κυριακής, με κεντρικό σύνθημα «ΟΧΙ για την Ελλάδα της αξιοπρέπειας, για την Ευρώπη της Δημοκρατίας». Δείτε το video:

Δημοψήφισμα - Νέα δημοσκόπηση: Ξεκάθαρο προβάδισμα του «ΟΧΙ».


σχόλιο Ρωμαίικος : Έως την Κυριακή η προπαγάνδα των ΜΜΕ θα επιδιώξει την ανατροπή. Γρηγορείτε και προσεύχεστε αυτό να μην συμβεί! 

Ο ελληνικός λαός δεν υποκύπτει στο κλίμα τεχνητής τρομοκρατίας.

ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ!!!: Παρουσιάζουν τις φωτογραφίες της συγκέντρωσης του ΟΧΙ για ΝΑΙ!



Φωτογραφία από το συλλαλητήριο υπέρ του ΟΧΙ, την οποία είχε δημοσιεύσει το πρακτορείο Reuters στις 29 Ιουνίου παρουσίασε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Βασίλης Κικίλιας, υποστηρίζοντας ότι είναι από την πορεία του ΝΑΙ...