Ετικέτες

17.2.21

Σάββας Καλεντερίδης : «Η Ελλάδα πρέπει να απαντάει όταν προσβάλλεται!»

 



Δείτε την τοποθέτηση του Σάββα Καλεντερίδη στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» 

6 φορές που η ιδιοφυής στρατηγική του Κολοκοτρώνη συνέτριψε τους Τούρκους


Γράφει ο Γιάννης Παπαθανασίου

Η επέτειος για 200 χρόνια από την Επανάσταση συνοδεύεται μέχρι στιγμής από μια συντονισμένη προσπάθεια αποδόμησης των μορφών και των γεγονότων. Η γενικευμένη άγνοια για το ’21 συνθέτει, άλλωστε, το καλύτερο υπόστρωμα για την διαστρέβλωσή του.

Τι να μην λες σε κάποιον που αντιμετωπίζει καρκίνο…


Εξ αφορμής της παγκόσμιας ημέρα κατά του παιδικού καρκίνου, καλό θα ήταν να θυμόμαστε ως χριστιανοί τι δεν πρέπει να λέμε σε κάποιον που αντιμετωπίζει την ασθένεια του καρκίνου.
Διότι πολλές φορές πιεσμένοι από το άγχος και τον φόβο που μας δημιουργεί η είδηση ότι ένας δικός μας άνθρωπος έχει καρκίνο λέμε πράγματα που πληγώνουν.

Ελεύθερη η χρήση του όρου Μακεδονία στα Σκόπια από μη κρατικές εταιρείες, συλλόγους, ενώσεις!


Απίστευτο παραθυράκι για τη χρήση του όρου Μακεδονία από
τον Ζόραν Ζαεφ, που έδωσε το πράσινο φως σε όσους δεν συνδέονται με το κράτος, να χρησιμοποιούν χωρίς κανέναν περιορισμό τον όρο «Μακεδονία» και «Μακεδονικό»!

Μετά τους Γερμανούς και οι Ολλανδοί δικαστές αποφάσισαν ότι είναι παράνομη η απαγόρευση κυκλοφορίας

                       


Δικαστήριο καταργεί τους περιορισμούς στη μετακίνηση των πολιτών

Ακόμα μία δικαστική απόφαση ήρθε να ραπίσει τον κυβερνητικό αυταρχισμό, αυτή τη φορά της Ολλανδίας, καθώς δικαστήριο διέταξε χθες τη διοίκηση του Μαρκ Ρούτε να αποσύρει αμέσως τη νυχτερινή απαγόρευση κυκλοφορίας, την οποία επέβαλε προκειμένου να καταπολεμήσει τον κορονοϊό.

Ὁ μονόδρομος τῆς ἀντίστασης…

  Συγκλονιστικό ἐγερτήριο ἄρθρο  


Ὁ μονόδρομος τῆς ἀντίστασης…

του Νεκτάριου Δαπέργολα

Διδάκτορος Ιστορίας

     Τα ὅσα ζοῦμε ἀπό τό μέτωπο τῆς δῆθεν πανδημίας, ὅλη ἡ συνεχῶς κλιμακούμενη παράνοια τῶν διαταγμάτων τοῦ δυστοπικοῦ συρφετοῦ μέ τά ὁποῖα ἀποτελειώνουν καί τά τελευταῖα ἴχνη που ἀπέμειναν ἄθικτα ἀπό τίς ζωές μας καί κυρίως ἀπό τήν ἀξιοπρέπειά μας, ὅλος ὁ πρωτοφανής φασισμός τῶν ἀπειλῶν, καθώς καί τοῦ ἐπερχόμενου πογκρόμ ἐναντίον ὅσων ἀρνοῦνται νά ἐμβολιαστοῦν (ἀρχικά οἱ γιατροί, μετά ἐμεῖς οἱ ὑπόλοιποι), ὅσα εἴδαμε σε Πάρνηθες καί Ἰκαρίες (μέ τόν ξετσίπωτο ἐμπαιγμό ἀπό τόν φασίζοντα γκαουλάιτερ τῆς ἀλαμανικῆς ἀποικίας καί τήν ἀνεκδιήγητη παρεούλα του), ὅσα ἐπίσης βλέπουμε καί σχεδόν ὁπουδήποτε ἀλλοῦ ἐμπλέκεται στέλεχος ἤ παρατρεχάμενος τοῦ διεστραμμένου ἐσμοῦ, ὅλο και περισσότερο ξεκαθαρίζουν το τοπίο.