Ετικέτες

8.10.15

Μαρία και Θεοδώρα: ξέρετε εσείς...


ΤΑ ΚΟΜΠΟΣΚΟΙΝΙΑ ΜΑΣ ΚΙ ΕΜΠΡΟΣ...

ΥΠΕΡ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΕΝΔΥΝΑΜΩΣΕΩΣ

ΒΑΡΕΩΣ ΑΣΘΕΝΩΝ

ΜΑΡΙΑΣ
&
ΘΕΟΔΩΡΑΣ

Τεράστια Ανακάλυψη!!! Αρχαιολόγοι αποδεικνύουν τη νομιμότητα της Βίβλου!!! Όλοι οι Χριστιανοί πρέπει να το δούνε!!! (βίντεο)

3425143521

Σε όλη την ιστορία, πολλοί αρχαιολόγοι υποστήριξαν πως είχαν ανακαλύψει την αρχαία πόλη των Σοδόμων και Γομόρρων, ωστόσο πολλά από αυτά τα συμπεράσματα τους περιείχαν ανεπαρκή ποσότητα αποδεικτικών στοιχείων.

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ: Η Ναυμαχία του Ναβαρίνου (8 Οκτωβρίου 1827)

Μετά την πτώση της Ακρόπολης (24 Μαΐου 1827) η Επανάσταση του '21 έπνεε τα λοίσθια. Στην Ηπειρωτική Ελλάδα είχε κατασταλεί και μόνο στο ανατολικό τμήμα της Πελοποννήσου παρέμενε ζωντανή. Κι εκεί, όμως, απειλείτο από τον Ιμπραήμ, που σκόπευε να εκστρατεύσει κατά του Ναυπλίου και της Ύδρας.

Γιατί χωρίζουν τα ζευγάρια;


Αν παρατηρήσουμε τα σημερινά ζευγάρια θα δυσκολευτούμε να βρούμε λόγους ένωσης. 

Γιατί όμως χωρίζουν τα ζευγάρια σήμερα;

Αρχικά ξεκινούν λάθος... 

Σημεία των καιρών! Η πρώτη ομοφυλόφιλη επίσκοπος στον κόσμο στην Σουηδία προωθεί την πανθρησκεία

eva-brunne-2


Η πρώτη λεσβία Επίσκοπος του λουθηρανικού δόγματος σε ναό που βρίσκεται στην περιοχή Freeport στην Στοκχόλμη, έβγαλε με επίσημο τρόπο τον σταυρό της για μην ενοχλεί ( λέει ) τους Μουσουλμάνους. Κίνηση που είχε διαπράξει πρόσφατα και ο Πάπας Φραγκίσκος.

Η ίδια έκανε μάλιστα και έκκληση για την απομάκρυνση των σταυρών από όλες τις εκκλησίες , έτσι ώστε να μην προσβάλλουν τους μουσουλμάνους, σύμφωνα με το portal Wnd.com.

Πυρά Ιερώνυμου προς δανειστές και άλλους!





Krostandis: Περιμένουμε περισσότερα από εσάς Μακαριότατε. Μπορείτε να το κάνετε! Ο τόπος έχει ανάγκη από έναν φυσικό ηγέτη και περισσότερο απο ένα πνευματικό.