Ετικέτες

27.6.18

Γνωρίζετε τι αξία έχει σήμερα ένα χιλιάρικο;

Γνωρίζετε τι αξία έχει σήμερα ένα χιλιάρικο;


Ιδού ένα χιλιάρικο, η περίφημη "χήνα" που λέγαμε και τότε.

Τι αγοράζαμε με αυτό το 1999, σε μια πρωινή Κυριακάτικη βόλτα;

Σηκώθηκε να φύγει, αλλά η πόρτα του κελιού δεν άνοιγε… (Συγκλονιστική ιστορία!)

Αποτέλεσμα εικόνας για σιμων αρβανιτης
Κάποια μοναχή πήγε στην Κηφισιά και πήρε ένα ταξί, για να ανέβει στο Μοναστήρι [στην Ιερά Μονή Άγιο Παντελεήμονα Ν. Πεντέλης]. Ο ταξιτζής, που την μετέφερε, είχε ακούσει για τον πάτερα Σίμωνα [Ιερομόναχος Σίμων Αρβανίτης] και ρώτησε την μοναχή γιατί ανεβαίνει επάνω.

Ξετυλίγεται το κουβάρι της προδοσίας

Γράφει ο Αναστάσιος Καραλίγκας

Κρυφό Σχολειό Ε.Π.Μ



Σταυροαναστάσιμη υπήρξε η ζωή του μακαριστού Γέροντος Κυρίλλου του Οσίου Δαβίδ με την ολόθερμη αγάπη στον Εσταυρωμένο και Αναστημένο Ιησού. Πορευόταν τον προσωπικό του Γολγοθά και προσδοκούσε τη χαρά της Αναστάσεως.

Σ. Καλεντερίδης: Ρόλο υπερδύναμης θα διεκδικήσει ο Ερντογάν, κύπρος και Ελλάδα πρέπει να προσέξουμε Αναμφισβήτητη η πρόκληση σε Αιγαίο – Θράκη και Κύπρο


Ο Ερντογάν μετά τον διπλό του θρίαμβο, δεν αποζητά απλά ρόλο περιφερειακής δύναμης για την Τουρκία, αλλά υπερδύναμης, με τον ίδιο σε ρόλο ηγέτη του Ισλαμικού κόσμου, λέει ο γεωπολιτικός αναλυτής και εκδότης του «Ινφογνώμων» Σάββας Καλεντερίδης στον 98.4 .

Οι Αλβανοτσάμηδες απειλούν με μποϊκοτάζ των ελληνικών προϊόντων!


«Θα παροτρύνουμε τους Αλβανούς να γίνουν μέρος της διαμαρτυρίας μας, αρχίζοντας με μποϊκοτάζ των ελληνικών προϊόντων και των ελληνικών τραπεζών, ως πρώτο βήμα, αλλά στη συνέχεια θα υπάρξουν πολλές άλλες μορφές πιο σκληρές και ριζοσπαστικές», αναφέρει ο πρόεδρος του κόμματος των Αλβανοτσάμηδων- PDIU, Σφετίμ Ιντρίζι.