Ετικέτες

27.11.17

Κωνσταντίνα (επέμβαση στο νεφρό) και Μαρίνα

Αποτέλεσμα εικόνας για προσευχή



Η Κωνσταντίνα θα κάνει σύντομα (ίσως και αύριο) επέμβαση στο νεφρό λόγω πέτρας που ενδεχομένως έχει προκαλέσει και μόνιμη βλάβη. Η κόρη της Μαρίνα (η οποία πρόσφατα είχε επίσης περάσει πρόβλημα υγείας μετά τη γέννηση του τρίτου παιδιού της) ανησυχεί για τη μητέρα της, όπως είναι φυσικό, αλλά δεν πρέπει να αγχώνεται για να μην επηρεαστεί και η δική της υγεία.



Η οικογένεια είναι πολύ κοντά στον Θεό και μάλιστα ευλαβείται ιδιαίτερα τον Άγιο (και επισήμως πλέον) Ιάκωβο [που κάποιοι τον αποκαλούν και Άγιο Ιάκωβο τον "με συγχωρείτε"]. Ας ευχηθούμε στον Άγιο να βάλει κι αυτός το χεράκι του!

Μια ιδέα για όσους θέλουν να χρησιμοποιήσουν την δύναμη του ψαλτηρίου είναι να κάνουν χρήση του ψαλμού 44, όπως έκανε και ο Άγιος Αρσένιος ο Καππαδόκης (για καρδιά ή νεφρά). 

Αγιοκατάταξη π. Ιακώβου Τσαλίκη


Αγιοκατατάχθηκε σήμερα, Δευτέρα 27 Νοεμβρίου σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της Romfea.gr ο Γέροντας Ιάκωβος Τσαλίκης.

Τουρκία: Άσκηση ανθυποβρυχιακού πολέμου στην "καρδιά" του Αιγαίου


Την "καρδιά" του Αιγαίου για δραστηριότητες που παραπέμπουν σε άσκηση ανθυποβρυχιακού πολέμου δεσμεύει για τέσσερις ώρες το μεσημέρι της Δευτέρας το Τουρκικό Πολεμικό Ναυτικό. 

Ομολογία-σοκ πράκτορα της CIA: Πληρώσαμε πολιτικούς, ΜΚΟ, δημοσιογράφους για να σφάξουμε τους Σέρβους!


Ο πρώην πράκτορας της CIA Ρόμπερτ Μπέιρ είναι συγγραφέας πολλών βιβλίων που αποκαλύπτουν τα μυστικά της υπηρεσίας, αλλά και των κυβερνήσεων του Μπιλ Κλίντον και του υιού του Τζόρτζ Μπους, του τζούνιορ. 

Ειδική αποστολή στην Ουκρανία!


(Στα χρόνια της δουλείας, αλλά επίκαιρη όσο ποτέ...)

Γράφει ο Φώτης Μιχαήλ

Οι Άγιοι είναι οι πνευματικοί μας οδοδείκτες. Τον δρόμο του Θεού, αυτοί μας τον δείχνουν. Και μας τον δείχνουν όχι βεβαίως ακαδημαϊκά, αλλά μέσα από την πνευματική τους εμπειρία. Με τις διδαχές τους και προπάντων με την ίδια τους την ζωή.

Η συμμετοχή της Ελλάδος στην αντικομμουνιστική εκστρατεία της Ουκρανίας (Φεβρουάριος 1919)



Προπαγανδιστική αφίσσα των "Λευκών" υπέρ της στρατολογίας