Ετικέτες

9.12.14

Αθηνά Σιδέρη: Μαρτυρία σχετικά με τον θάνατο και πώς την τον εξήγησε ο Άγιος Πορφύριος!


σχόλιο "Ελληνική Ναυς": Συγκλονιστική η μαρτυρία της κυρίας Αθηνάς Σιδέρη. Την έχω ακούσει δυο φορές μέχρι τώρα στο ραδιόφωνο της Πειραϊκής Εκκλησίας και επιτέλους έχει ανέβει στο διαδίκτυο! Ακούστε και θα μάθετε - κατανοήσετε καλύτερα την έννοια του θανάτου.

Τι είναι ο θάνατος και πώς πρέπει να τον αντιμετωπίζουμε;
Ποια η αξία της αποδοχής του θελήματος του Θεού;

Η ανάπλαση του προσώπου της κάρας του Αγίου Νικολάου.



Ο νέος τάφος του αγίου Νικολάου στο Μπάρι ανοίχτηκε τη νύχτα της 5ης προς την 6ηΜαΐου του 1953, επειδή έπρεπε να γίνουν αναστηλωτικά και αναπαλαιωτικά έργα στη Βασιλική του Αγίου Στεφάνου. 

Πότε έχουμε πρόωρες εκλογές εάν δεν βγει Πρόεδρος Δημοκρατίας.



Ραγδαίες πολιτικές εξελίξεις μέσα στα Χριστούγεννα μετά την ανακοίνωση για την πρώτη ημέρα ψηφοφορίας για τον επόμενο Πρόεδρο της Δημοκρατίαςη οποία ορίστηκε την 17η Δεκεμβρίου, με τα ημερολόγια να έχουν βγει έτσι ώστε να βρεθούν οι ημερομηνίες εκλογών αν δεν βρεθούν οι 180 βουλευτές στην τελευταία ψηφοφορία.



Σύμφωνα με τις ημέρες που απαιτούνται από το Σύνταγμα ανάμεσα στις ψηφοφορίες αλλά και τη διάλυση της Βουλής από τον προσωρινό Πρόεδρο της Δημοκρατίας οι δύο ημερομηνίες που προκρίνονται μέχρι στιγμής για να στηθούν κάλπες σε περίπτωση που δεν εκλεγεί Πρόεδρος της Δημοκρατίας είναι οι εξής:

Αλλάζουν οι ημερομηνίες στις ψηφοφορίες για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας.


Στις 17 Δεκεμβρίου, στις 23 Δεκεμβρίου και στις 29 Δεκεμβρίου θα διεξαχθούν, σύμφωνα... με νεότερες πληροφορίες από κοινοβουλευτική πηγή, στην Ολομέλεια της Βουλής οι ονομαστικές ψηφοφορίες για την εκλογή του Προέδρου της Δημοκρατίας.

Σοβαρός κίνδυνος για την ανθρωπότητα: Η 12η μεγαλύτερη πόλη του κόσμου μένει χωρίς νερό σε μόλις 60 ημέρες..

χωρίς-νερό-σε-60-μέρες


Το φαινόμενο της λειψυδρίας μοιάζει πλέον πιο απειλητικό από ποτέ για τον Πλανήτη μας.  Η 12η μεγαλύτερη πόλη του κόσμου αναμένεται να εξαντλήσει σε 60 μόλις ημέρες όλα τα αποθέματα νερού της, με το μέλλον να προδιαγράφεται κάθε άλλο παρά ευοίωνο.

Παλιά και αυτοί που έλεγαν ότι είναι άπιστοι είχαν μέσα τους Θεό (Γέροντας Παΐσιος).


- Γέροντα, οι άνθρωποι σήμερα δεν ευλαβούνται τους Αγίους όπως παλιά.