Ετικέτες

16.9.14

Ποιος είναι, τελικά, ο πιθανότερος ένοικος του τάφου της Αμφίπολης;

apokalufthikan-eks-oloklirou-oi-sfigges-stin-arxaia-amfipoli
Ποιος είναι, τελικά, ο ένοικος του τύμβου της Αμφίπολης; Το μυστήριο για την ταυτότητα του πολυσυζητημένου προσώπου παραμένει άλυτο, οι αρχαιολόγοι βρίσκονται σε «πόλεμο» και τα σενάρια καθημερινά «οργιάζουν». Την απάντηση, όπως είναι φυσικό, αναμένεται να δώσει μόνο η αρχαιολογική σκαπάνη και μάλιστα πολύ σύντομα.

Απίστευτο μήνυμα μέσα από την Οδύσσεια!

Απίστευτο μήνυμα για την Ελλάδα του 2012 μέσα από την Οδύσσεια!

Άραγε αυτό γιατί δεν μας τα διδάξαν στο σχολείο;;;
Διαβάστε το! Αρκούν 2 λεπτά. Αλλά μπορεί να το σκέπτεστε για πολύ περισσότερο.

Φθιώτιδος Νικόλαος: "Η Ελλάδα έχει άνδρες"

fthiotidos nikolaos1
Του Σεβ. Μητροπολίτη Φθιώτιδος κ. Νικολάου
Υπάρχει μεγάλος προβληματισμός στους εχέφρονες πολίτες που θέλουν η κοινωνία μέσα στην οποία ζουν να διέπεται από νόμους και κανόνες, καθώς διαπιστώνουν καθημερινά να παραβιάζονται οι προαιώνιες αξίες και να θεσμοθετούνται ως αξίες ζωής, τα πάθη και οι διαστροφές με την δικαιολογία, ότι μια προοδευμένη κοινωνία πρέπει να επιδεικνύει ανεκτικότητα προς κάθε άνθρωπο.

ΔΗΛΩΣΗ ΠΟΥΤΙΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ

RUSYA DEVLET BAŞKANI PUTİN: “Türkiye cebinde akrep taşımanın bedelini çok ağır ödeyecek. 2-3 sene sonra, radikal İslamcıların Türkiye’de gerçekleştirdiği terörü konuşacağız.”


ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ ΠΟΥΤΙΝ : 

ΣΥΝΤΑΡΑΚΤΙΚΟ!!!ΤΙ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ Ο ΓΕΡΩΝ ΠΑΙΣΙΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΕΓΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ!


hgfdsaw
Ως λαός, έχουμε μεγάλη ευθύνη απέναντι στο Θεό. Από τα αρχαία χρόνια ο Θεός μάς έδειξε ιδιαίτερη εύνοια. Ήταν στην πρόνοιά Του η δημιουργία του απέραντου κράτους του Μ. Αλεξάνδρου, ώστε να μεταδώσει τα φώτα του Ελληνικού Πολιτισμού στους βαρβάρους και, ειδικότερα, την ελληνική γλώσσα, για να διαδοθεί ευκολότερα, μέσω αυτής, το Ευαγγέλιο.

Σπάνιο βίντεο από τον εορτασμό της Χιλιετηρίδας στο Άγιο Όρος

ae0b9b2c7e7716d1a83c36ed77e1cf7c_L
Σπάνιο βίντεο από τον εορτασμό της Χιλιετηρίδας στο Άγιο Όρος (Ιούνιος 1963)….

Εντυπώσεις από την εκδήλωση: Το σχολείο σήμερα κινδυνεύει!!!


Με ιδιαίτερη χαρά παραβρέθηκα χθες (14/09/14) στην συγκεκριμένη εκδήλωση θέλοντας να ακούσω τους διακεκριμένους προσκεκλημένους που είχε προσκαλέσει η Ενωμένη Ρωμιοσύνη στον γειτονικό οικισμό της Αγία Κυριακής Σπάτων!
Καταρχάς θέλησα να πάω σε αυτή την εκδήλωση καθώς δεν την άκουσα ή δεν την είδα πουθενά αλλού εκτός από αυτή την Ομάδα της Google! Ήταν η πρώτη πρόσκληση σε εκδήλωση μέσω του Διαδικτύου και ήθελα να έχω μια προσωπική εμπειρία!