Ετικέτες

6.2.19

Γέρων Παΐσιος - Αντιμετώπιση υβριστών


Αντιμετώπιση υβριστών

- Γέροντα, στην Αγία Γραφή λέει ότι η βλασφημία κατά του Αγίου Πνεύματος δεν συγχωρείται[1]. Ποια είναι η βλασφημία αυτή;

Ο "συνωστισμός", ο Κόφι Ανάν και ο Ζάεφ μας αφυπνίζουν


Κωνσταντίνος Χολέβας – Πολιτικός Επιστήμων
Η κύρωση της Συμφωνίας των Πρεσπών απογοήτευσε τη συντριπτική πλειοψηφία του ελληνικού λαού, αλλά και τον Ελληνισμό εκτός συνόρων. Παραχώρησαν στους γείτονες το όνομα, την ιστορία, την ταυτότητα και την κληρονομιά της Μακεδονίας χωρίς να μας ρωτήσουν. Αγνόησαν την Ιστορία, τους ήρωες, τους Εθνομάρτυρες.

Επίσκεψη αστραπή του Άλεξ Σόρος στα Τίρανα!


Ο Άλεξ Σόρος, γιος του Τζόρτζ Σόρος, έφθασε στα Τίρανα σε μια επίσκεψη που είναι η δεύτερη σε λιγότερο από δύο μήνες, όπως γράφει αλβανικό δημοσίευμα.

Οι δοκιμασίες ειναι της ψυχής θεραπείες…..

π. Λίβυος

Ο Άγιος Παΐσιος είχε πει, ότι «όσα οφέλη απέκτησα από τις αρρώστιες, δεν τα απέκτησα από την άσκηση. Οι αρρώστιες, οι θλίψεις, οι δοκιμασίες καθαρίζουν τον άνθρωπο και γίνονται αφορμή δοξολογίας».

7 βασικές συνήθειες που έχουν οι δυστυχισμένοι άνθρωποι


Πολλές φορές οι άνθρωποι έχουν την τάση να κάνουν τη ζωή τους μίζερη. Η ευτυχισμένη ή δυστυχισμένη ζωή καθορίζεται από τον τρόπο που ζει κανείς, καθώς και από τις συνήθειες που υιοθετεί και εφαρμόζει στην καθημερινότητά του.

«Προτιμάς από το γινάτι σου να μην σε συγχωρήσει ο Θεός; Έχεις καταλάβει τι έκανες;»


Αποτέλεσμα εικόνας για Προτιμάς από το γινάτι σου να μην σε συγχωρήσει ο θεός; Έχεις καταλάβει τι έκανες;

Απόσπασμα από την εκπληκτική ομιλία του Μακαριστού Μητροπολίτου Σισανίου & Σιατίστης κ. Παύλου με τίτλο «Δωρησαί μοι του οράν τα εμά πταίσματα»