Ετικέτες

12.4.16

Ερώτηση - δημοσκόπηση ιστολογίου "Ελληνική Ναυς"



Ψηφίστε 


Σκοπός της παρούσας δημοσκόπησης είναι να διαπιστώσουμε κατά πόσον επιθυμούμε ως Έλληνες να εκπροσωπούμαστε πολιτικά από Χριστιανούς και αν επιθυμούμε να κατεβαίνουν αυτοί οι Έλληνες Χριστιανοί σε διάφορα ανεξάρτητα πολιτικά σχήματα ή ως μια ενωμένη πολιτική παράταξη.

Δεν ζητάμε τα στοιχεία σας, για να μην υπάρχει καμιά ανησυχία σχετικά με το αν καταγράφονται οι επιλογές σας σε κάποια βάση δεδομένων. Απαντήστε ελεύθερα αυτό που σας εκφράζει. Μία μόνον ερώτηση με τρεις δυνατές επιλογές...

Επισκεφτείτε τον παρακάτω σύνδεσμο και κάνετε κλικ στην επιλογή που προτιμάτε. Θα σας πάρει μόλις λίγα δευτερόλεπτα.


Ψηφίστε 

Ε Δ Ω

Ενημέρωση 12/4/2016, 23:20: Η διαδικασία ψηφοφορίας βαίνει καλώς, η δε συμμετοχή είναι ήδη εντυπωσιακή! Διαδώστε το. Η ψηφοφορία θα συνεχιστεί και αύριο. Τα αποτελέσματα δεν θα ανακοινωθούν μέχρι να λήξει η διαδικασία, για να εξασφαλίσουμε ότι δεν θα επηρεαστούν οι συμμετέχοντες.

Πειρασμοί (Όσιος Θεοφάνης ο Έγκλειστος)

Η προσβολή στην ψυχή ακαθάρτων σκέψεων, συναισθημάτων και επιθυμιών είναι φαινόμενο συνηθισμένο και καθολικό. Μόνο με την προσβολή αυτή δεν έχουμε αμαρτία. Η αμαρτία αρχίζει όταν συγκρατήσουμε μέσα μας και υποδεχθούμε τους εμπαθείς αυτούς λογισμούς. Όταν όμως τους διώξουμε αμέσως και με οργή, είμαστε καθαροί και ανεύθυνοι. Είμαστε επιπλέον και αξιέπαινοι για την απόκρουσι του πειρασμού, όπως οι στρατιώτες που πολέμησαν και κατεδίωξαν τους εχθρούς. Κάθε φορά που νικηφόρα αποκρούετε τον πειρασμό, να μη σταματάτε σ’ αυτό, αλλά να καταφεύγετε στην προσευχή, μέχρις ότου στην ψυχή σας επικρατήσουν αντίθετοι λογισμοί, δηλαδή καθαρές σκέψεις και επιθυμίες. Έτσι θα ολοκληρώνετε τον αγώνα σας εναντίον των εχθρών.

ΟΙ ΣΚΟΤΕΙΝΕΣ ΠΑΡΑΜΕΤΡΟΙ ΤΗΣ ΕΚ ΝΕΟΥ ΕΠΙΣΚΕΨΕΩΣ ΤΟΥ ΠΑΠΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

ΟΙ ΣΚΟΤΕΙΝΕΣ ΠΑΡΑΜΕΤΡΟΙ ΤΗΣ ΕΚ ΝΕΟΥ ΕΠΙΣΚΕΨΕΩΣ ΤΟΥ ΠΑΠΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ: Του Γραφείου επί των αιρέσεων της Ιεράς Μητροπόλεως Πειραιώς

Η ΘΑΥΜΑΣΙΑ ΟΠΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΣΕΡΑΦΕΙΜ ΣΑΡΩΦ.


Έπειτα, με ανέκφραστη χαρά ό Άγιος μίλησε στον Αδελφό Ιωάννη για την θαυμάσια οπτασία του.