Ετικέτες

29.1.18

Αποκαλύπτουμε το μεγάλο ψέμα της ΕΜΕΟ και της Κομιντέρν με την "γεωγραφική" Μακεδονία - Να γκρεμίσουμε το ψέμα και την προπαγάνδα τους...


...που την αναπαράγουν εδώ στην Ελλάδα πρωθυπουργοί, υπουργοί, στελέχη της Αριστεράς, της Κεντροαριστεράς και της φιλελεύθερης Δεξιάς.

Αυτό το ψέμα δεν πρέπει να περάσει και δεν θα περάσει.
Οι Έλληνες θα αποδείξουμε την Κυριακή, στο συλλαλητήριο της Αθήνας, ότι είμαστε αποφασισμένοι να καταρρίψουμε αυτόν τον μύθο, για τη "γεωγραφική" Μακεδονία, που μας οδηγεί σε μια εθνική ήττα και εθνική καταστροφή...




Γεωγραφική Μακεδονία

Σταύρος Καλεντερίδης*

Παρατηρώ μετά λύπης μου ότι η Σκοπιανή προπαγάνδα (υποστηριζόμενη από σύσσωμο το ελληνικό πολιτικό σύστημα) περί τριπλής γεωγραφικής Μακεδονίας (Ελλάδας, Σκοπίων, Βουλγαρίας), έχει διαδοθεί τόσο πολύ από δημαγωγούς και αντιπάλους της χώρας που δυστυχώς έχει αρχίσει να επηρεάζει και υγιώς σκεπτόμενους πολίτες. Για να το ανατρέψουμε:

Το μαρτυρικό τέλος και τα τελευταία λόγια του Ιερού Χρυσοστόμου

Αποτέλεσμα εικόνας για Χρυσόστομος

Αλλά και ο άγιος Ιωάννης ο Χρυσόστομος δεν είχε καλύτερη τύχη. Η αγάπη του για τη δικαιοσύνη τον οδήγησε σε μετωπική σύγκρουση με τους ανθρώπους της εξουσίας και προκάλεσε το άσπονδο μίσος της πανίσχυρης αυτοκράτειρας Ευδοξίας και του άθλιου περιβάλλοντός της. Παράλληλα, ο ιερός Χρυσόστομος θέλησε να καθαρίσει την Εκκλησία από τους ανάξιους κληρικούς. Έτσι δίπλα στο μίσος της αυτοκράτειρας προστέθηκε σύντομα και η αντίδραση των διεφθαρμένων επισκόπων. 

Μέχρι και δολοφόνο πλήρωσαν οι Αρειανοί να σκοτώσει τον Γρηγόριο...

Σχετική εικόνα


Την άνοιξη του 379 μ.Χ. έφτασε με πλοίο στην Κωνσταντινούπολη ένας ανεπιθύμητος επισκέπτης. Ονομαζόταν Γρηγόριος και καταγόταν από τη Ναζιανζό. Πριν από λίγους μήνες είχε πεθάνει ο αγαπημένος του φίλος, ο μέγας Βασίλειος, και ενώ θρηνούσε ακόμη για το χαμό του μια μικρή ομάδα ορθοδόξων τον παρακάλεσε να έρθει στη Βασιλεύουσα, για να αναλάβει το έργο της καταπολέμησης του αρειανισμού.


Συγκλονιστική απάντηση στην αθλιότητα της Τατιάνας Στεφανίδου από μια πατριώτισσα για την στολή και το κατσούλι του Ρουμλουκιού!

Αποτέλεσμα εικόνας για το κατσούλι του Ρουμλουκιού!
Συγκλονιστική απάντηση στην αθλιότητα της Τατιάνας Στεφανίδου να ειρωνευτεί την Μακεδονική Ρουμλουκιώτικη Στολή για να μεμφθεί το Συλλαλητήριο της Θεσσαλονίκης. Ντροπή και ξεπεσμός.
Η Λισσάβω που διασώζει τη ντόπια γλωσσολαλιά τώρα μιλά με θλίψη και αγανάκτηση.
ΑΚΟΥΣΤΕ την…

Θέλω να σε θερμοπαρακαλέσω! Εσένα που δεν σε νοιάζει αν θα δοθεί το όνομα της Μακεδονίας...


Εσένα που έχεις τους λόγους σου και δεν πήγες στο συλλαλητήριο της Θεσσαλονίκης και δεν θέλεις ν΄ακούσεις ούτε για εκείνο, που ετοιμάζεται στην Αθήνα στις 4 Φεβρουαρίου...

Έχεις κάθε δικαίωμα να μη συμφωνείς μαζί μας!

Στις 4 του Φλεβάρη, λοιπόν, μείνε σπίτι σου...

Και κάνε ό,τι σου κάνει κέφι.

Πήγαινε σινεμά ή θέατρο.
Ή ανέβα στα Τρίκαλα Κορινθίας για σκι 
(πήγε τις προάλλες κι ένας "φίλος" μου...)
Δες μια ταινία, κανένα ματς.
Ή ακόμα καλύτερα, παίξε εσύ μπάλα με τους "κολλητούς" σου.
Κάνε ό,τι σε ευχαριστεί!

Ένα μονάχα σου ζητάω.

Ο προστάτης των λεπρών (ένας άγνωστος Άγιος)

Αποτέλεσμα εικόνας για Άγιος Ζωτικός ο Ορφανοτρόφος

Ο Άγιος Ζωτικός τιμάται στις 31 Δεκεμβρίου

Ακολουθεί απόσπασμα από το σπάνιο πλέον βιβλίο "Στο Μυροβόλο Νησί", έκδοση 1950, υπό του τότε Μητροπολίτου Χίου Παντελεήμονος. Μπορείτε να διαβάσετε τις σελ. 59-62 του βιβλίου, όπου εξιστορείται συγκλονιστικό περιστατικό σχετικό με το μαρτύριο του Αγίου Ζωτικού του Ορφανοτρόφου. Ευχαριστούμε τον αδερφό μας Θεόδωρο που μας το έθεσε υπ' όψιν!

Πώς κατατρόπωσε ο Μεγάλος Βασίλειος τον Έπαρχο Μόδεστο;

Αποτέλεσμα εικόνας για Μεγάλος Βασίλειος Έπαρχος Μόδεστος


Ο Μόδεστος σάστισε... 

– «… Κανένας κληρικός δεν μού μίλησε ποτέ έτσι …», είπε στον Βασίλειο. 

– «... Τότε δεν γνώρισες ποτέ έναν αληθινό επίσκοπο ...», ανταπάντησε αυτός. 

Διάλογος του π. Επιφανίου Θεοδωρόπουλου με έναν φοιτητή της Ιατρικής!



Φοιτητής: Εσείς οι Χριστιανοί αδιαφορείτε λίγο-πολύ για τα προβλήματα αυτής της ζωής. Συνέχεια μιλάτε για την αιώνια βασιλεία. Αιώνια βασιλεία εδώ, αιώνια βασιλεία εκεί, ενώ ο κόσμος έχει τόσα προβλήματα.

Ο γέροντας τον κοίταξε με το διαπεραστικό του βλέμμα και είπε:

Γέροντας: Παιδί μου, για να μη μιλάμε αφηρημένα, για πες μου ένα πρόβλημα αυτής της ζωής, για το οποίο δεν έχει δώσει απάντηση η Εκκλησία του Χριστού;

Φοιτητής: Ναι να σας πω. Η φτώχεια. Εκατομμύρια άνθρωποι στον κόσμο πεινούν, είναι γυμνοί κι εσείς τους μιλάτε για τη αιώνια βασιλεία. Λες και μπορεί κανείς να χορτάσει ή να ντυθεί με την αιώνια βασιλεία.

ΕΜΠΡΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ!


Όταν η Εθνική μας Κυριαρχία εξακολουθεί να «κανιβαλίζεται και να καρναβαλίζεται !!»

(σημ .Μέλιας: Η stand up comedy μασκαρεμένη Μέγας Αλέξανδρος και κρατώντας στο χέρι έναν φραπέ εισέρχεται θριαμβευτικά στο πλατό της εκπομπής και καταχειροκροτείται . Είναι θλιβερό που το κοινό την χειροκροτεί και διασκεδάζει με όσα λέει και ξεχνάει τη λαοθάλασσα στο συλλαλητήριο της Κυριακής στη Θεσσαλονίκη).