Ετικέτες

18.9.20

Υπέρ αναρρώσεως (από τον κορωνοϊό) αλλά και φωτίσεως Πατρικίου και Ελισάβετ (προτεστάντες)

 

Προσοχή: Προσευχόμαστε μόνο με κομποσκοίνι


Αδερφός και φίλος μας μάς ζητά να προσευχηθούμε για τους προτεστάντες Πατρίκιο και Ελισάβετ οι οποίοι βρίσκονται στη Βόρεια Ιρλανδία και διαγνώστηκαν με κορωνοϊό. Ανήκουν σε ευπαθείς ομάδες και ήδη έχουν συμπτώματα της ίωσης. Αν και οι προσπάθειες του αδερφού μας να τους μεταστρέψει στην ορθοδοξία κατά το παρελθόν δεν απέδωσαν φανερούς καρπούς ας ευχηθούμε μέσα από την περιπέτεια αυτή να βγουν διπλά κερδισμένοι. Γι' αυτό ας προσευχηθούμε όχι μόνο για τη σωματική τους υγεία, αλλά πάνω από όλα και για την πνευματική τους θεραπεία. Άλλωστε οι ίδιοι του ζήτησαν να προσευχηθεί γι' αυτούς, ίσως επομένως υπάρχει μια μικρή σπίθα... Ο Θεός να τους φωτίσει.

Τονίζουμε ότι ΔΕΝ δίνουμε τα ονόματα των ετεροδόξων ή αλλοθρήσκων σε ιερείς για μνημόνευση στην προσκομιδή. Μπορούμε να προσευχηθούμε ωστόσο γι' αυτούς ιδιωτικά και ιδανικός τρόπος θεωρείται το κομποσκοίνι.

Καλή ανάσταση Βασίλειε.

Αποτέλεσμα εικόνας για ανάσταση


Εχθές έμαθα από μια φίλη μου για τον Βασίλειο. Επί 7 έτη πάλευε με τον καρκίνο. Ήταν πιστός Χριστιανός, το ίδιο και η οικογένειά του. Οι πόνοι που αισθανόταν ήταν σχεδόν συνεχείς και όταν δεν πονούσε του φαινόταν παράξενο... Ο Βασίλειος ήταν καλά προετοιμασμένος πνευματικά. Εξομολογούνταν και κοινωνούσε. Τελευταία φορά κοινώνησε την Κυριακή. Τη Δευτέρα προετοίμασε τους δικούς του ότι θα έφευγε. Την επόμενη μέρα έπεσε σε κώμα και σήμερα πρωί αναχώρησε από αυτό τον μάταιο κόσμο...

Αν και η φυσιολογική ανθρώπινη αντίδραση είναι η λύπη, το πένθος, θεωρώ αν και προσωπικά δεν γνώριζα τον Βασίλειο και τους δικούς του ανθρώπους, ότι δεν θα έπρεπε να στενοχωριόμαστε για τον Βασίλειο, απεναντίας...

Ας διαβάσουμε λίγο από το ψαλτήρι για τον αδελφό μας (αλλά και για τους υπολοίπους αδερφούς μας, ζώντες ή κεκοιμημένους). Ας δώσουμε και το όνομά του για μνημόνευση όπου μπορούμε.  

Ο Θεός ας τον αναπαύει και ας ενδυναμώνει και τους δικούς του.

Καλή ανάσταση Βασίλειε.

Τι είπε ο κ. Χαρδαλιάς για την Θεία Κοινωνία: «Έίμαστε όλοι Χριστιανοί αλλά δεν κάνουμε επίδειξη της πίστης μας»

Σε ερώτηση που τέθηκε στον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας κ. Νίκο Χαρδαλιά κατά την ενημέρωση από το Υπουργείο Υγείας σχετικά με την απόφαση του κ. Κουμουτσάκου να λάβει τη Θεία Κοινωνία κατά τον Εκκλησιασμό του ο υφυπουργός ανέφερε: «Θα σας μιλήσω από καρδιάς. Όλοι Χριστιανοί είμαστε, απλά κάποιοι έχουμε επιλέξει να μην κάνουμε επίδειξη της πίστης μας. Αυτό που είναι ξεκάθαρο και σίγουρο είναι ότι όλα τα μέλη της Κυβέρνησης πρέπει απαρέγκλιτα να δίνουμε το καλό παράδειγμα και κυρίως να τηρούμε χωρίς εκπτώσεις τους κανόνες που ζητούμε από τους πολίτες να τηρήσουν».

Το λογικό του παραλόγου 1: ανεμιστήρας vs κορωνοϊός




ανεμιστήρας vs κορωνοϊός


Επιστρέφοντας σήμερα η κόρη μου από το σχολείο με ενημέρωσε για το εξής περιστατικό:

π.Αρσένιος Βλιακόφτης - Montagnier (Nόμπελ 2008): «Υπάρχουν γιατροί που πληρώνονται για να κρύψουν την αλήθεια»!



Εκπομπή με τον π.Αρσένιος Βλιακόφτης που μεταδίδεται από τα κανάλια Altas TV και Αχελώος TV (Κυριακή 13 Σεπτεβρίου 2020)

Ωμές παραδοχές σε βάρος του αφηγήματος…

  


Σχόλιο: Το σύντομο αυτό άρθρο τους ξεσκεπάζει με τρόπο αδιαμφισβήτητο... Μην το προσπεράσετε!

του Νεκτάριου Δαπέργολα, Διδάκτορος Ιστορίας

     Δέκα περίπου ημέρες πριν από το άνοιγμα των σχολείων, οι κυβερνητικές εξαγγελίες ήταν κατηγορηματικές: όλοι οι μαθητές θα υποχρεώνονται να φορούν συνεχώς μάσκες μέσα στις σχολικές αίθουσες και όσοι δεν θα το πράττουν, θα τιμωρούνται ή θα αποβάλλονται (η απομάκρυνση από την αίθουσα με απουσία με αυτό ισοδυναμεί). Η αιτιολογία ήταν «στοιχειοθετημένη» πάνω στο γνωστό πλέον αφήγημα της εν κινδύνω δημόσιας υγείας και της άμεσης ανάγκης να προστατευθούν τα παιδιά από την «πανδημία» αλλά και να μην μετατραπούν σε μαζικούς παράγοντες μετάδοσης του ιού. Επειδή με όλα αυτά λοιπόν δεν παίζουμε, οι πάντες είναι υποχρεωμένοι να συμμορφωθούν και εν ανάγκη να τιμωρηθούν κιόλας, ήταν η (κατ’ ακραίο ευφημισμό εννοείται) «λογική» συνέχεια. Αυτά τα ακούγαμε συνεχώς.

ΑΠΑΝΤΑΜΕ ΣΤΟΝ ΚΑΘΗΓΗΤΗ κ. ΔΕΡΜΙΤΖΑΚΗ

 ΑΝΟΙΚΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ

'Ελλογιμώτατον Κύριον

κ. Μανώλην Δερμιτζάκην

Καθηγητήν  Γενετικής 

του Πανεπιστημίου Γενεύης


 


Ελλογιμώτατε κ. Καθηγητά,

 Πολλήν αγανάκτησιν ησθάνθην εις τήν ψυχήν μου καθώς ανέγνωσα τις Δηλώσεις στον ΣΚΑΪ TV, τις αναφερόμενες στην μετάδοση της Θείας Κοινωνίας. Αποτολμήσατε και είπατε τα εξής φοβερά λόγια: 

«Προτού σταματήσουν οι οικονομικές δραστηριότητες και κλείσουν επιχειρήσεις θα πρέπει να σταματήσει η θεία κοινωνία».
  
   

  Σας ερωτώ, λοιπόν: 

«ΤΟ 5G ΕΙΝΑΙ ΘΑΝΑΣΙΜΑ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ» Δεν υπάρχει δικαιολογία δεν ήξερα τι ε...


Στο πρώτο μέρος του βίντεο γερουσιαστής "ανακρίνει" υπεύθυνους επιστήμονες που σχετίζονται με εταιρεία του 5G και οι οποίοι ομολογούν ότι δεν έχουν γίνει έρευνες για να εξακριβωθεί αν είναι ασφαλής αυτή η ακτινοβολία!

Στο τελευταίο μέρος του βίντεο πουλιά επιτίθενται στα καλώδια κεραίας 5G διότι προφανώς κάτι τους ενοχλεί!

Αξίζει πραγματικά να δείτε το δεκάλεπτο βίντεο! 

«ΤΟ 5G ΕΙΝΑΙ ΘΑΝΑΣΙΜΑ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ» ! ΜΟΝΟ ΗΜΙΜΑΘΕΙΣ Ή ΙΔΙΟΤΕΛΕΙΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙ...


Α.ΚΕΦΑΛΑΣ «ΤΟ 5G ΕΙΝΑΙ ΘΑΝΑΣΙΜΑ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ» ! ΜΟΝΟ ΗΜΙΜΑΘΕΙΣ Ή ΙΔΙΟΤΕΛΕΙΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ

Ο Ιανός Κυριάκος Μητσοτάκης. Η διπροσωπία του πρωθυπουργού τώρα και ως ακραίο καιρικό φαινόμενο

της Κατερίνας Ακριβοπούλου 

Όποιος σκέφτηκε να ονομάσει Ιανό τον κυκλώνα που πλήττει ήδη την χώρα, έχει καταφανώς αποδελτιοποιήσει τη διπροσωπία του Κυριάκου Μητσοτάκη σε όλα.

Ανοίγει και πάλι ο «πόλεμος» εναντίον της Θείας Κοινωνίας – Τι απαντά η κυβέρνηση

Ανοίγει εκ νέου ο «πόλεμος» εναντίον της Θείας Κοινωνίας, καθώς αυξάνουν τα κρούσματα της πανδημίας. Η κυβέρνηση δια του εκπροσώπου της Στέλιου Πέτσα, ξεκαθαρίζει το θέμα, διευκρινίζοντας ότι το ζήτημα δεν έχει τεθεί από την επιτροπή των λοιμωξιολόγων.