Ετικέτες

18.9.20

Ο Ιανός Κυριάκος Μητσοτάκης. Η διπροσωπία του πρωθυπουργού τώρα και ως ακραίο καιρικό φαινόμενο

της Κατερίνας Ακριβοπούλου 

Όποιος σκέφτηκε να ονομάσει Ιανό τον κυκλώνα που πλήττει ήδη την χώρα, έχει καταφανώς αποδελτιοποιήσει τη διπροσωπία του Κυριάκου Μητσοτάκη σε όλα.

Οι περικεφαλαίες της Μακεδονίας, βούλιαξαν στα ρηχά της λίμνης των Πρεσπών και οι μακεδονομάχοι χούλιγκανς της προηγούμενης περιόδου, καθοδηγούμενοι τότε από το κέντρο επιχειρήσεων της Ν.Δ. μαζεύουν τώρα εκτός από τα κομμάτια τους και τις ελιές Καλαμάτας…

Ο διάλογος με την Τουρκία και η επικείμενη συνεκμετάλλευση , αποδεικνύεται μια καλά στημένη παράσταση, σκηνοθετημένη άρτια από τα γερμανικά συμφέροντα, τα οποία εκπροσωπεί σεβόμενος όλες τις ρήτρες, ο Κυρ. Μητσοτάκης.

Η κατάντια της οικονομίας ξεκίνησε πολύ πριν από την πανδημία, όταν ιδιωτικοποίησε το κράτος για να μοιράζει τις δουλειές στους ημέτερους, στους ίδιους δηλαδή που χρεοκόπησαν την χώρα, θέτοντας έτσι τη νέα νομιμοποιητική βάση, για το επόμενο μνημόνιο. Όταν υπόσχονταν προεκλογικά δουλειές, δουλειές, δουλειές, ήξερε τι έλεγε και ποιους εννοούσε.

Η χρεοκοπία της υγειονομικής διαχείρισης, αποτυπώθηκε στο φιάσκο με τις μάσκες στα σχολεία, ένα φιάσκο που έριξε με πάταγο τις μάσκες της αρπαχτής και της επικοινωνιακής τρόμπας, που απειλούν κατάφωρα την δημόσια υγεία, περισσότερο και από ο,τι ο ίδιος ο ιός.

Και τώρα ενέσκηψε το ακραίο καιρικό φαινόμενο, με την ονομασία Ιανός. Ο μυθικός θεός των Ρωμαίων με τα δύο πρόσωπα. Θεωρείται επίσης και ο θεός των ενάρξεων και των μεταβάσεων και για αυτόν τον λόγο απεικονίζονταν σε σημεία διαβάσεων, όπως είναι οι θύρες, οι πύλες και οι γέφυρες.

Σατανικό …

πηγή: eretikos.gr - To blog της Κατερίνα Ακριβοπούλου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας θα πρέπει να αναφέρονται στη συγκεκριμένη ανάρτηση και να διατυπώνονται κόσμια ακόμα και αν διαφωνείτε.

Παρακαλούμε να χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες.