Ετικέτες

1.12.16

Απάντηση στον Aλβανό πρωθυπουργό: Η διεκδίκηση μας για την Βόρειο Ήπειρο είναι ιερά και απαράγραπτος

Σχόλιο: Ποιες "Ελληνικες γραφίδες" αδέλφια; Nενέκοι και Γούσηδες , πληρωμένοι καλά ,για να κάνουν ζημιά στο Έθνος μας. Όσο υπάρχει Ελληνική ψυχή και λεβεντιά κανένα Τουρκαλβανό Ράμα δεν φοβόμαστε! Και μεταξύ μας, προσοχή στα πορτοφόλια σας!!!!

Μία εβδομάδα πέρασε από την προβολή στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ της συνέντευξης που έδωσε ο Πρωθυπουργός της Αλβανίας Έντι Ράμα στον δημοσιογράφο Αλέξη Παπαχελά και την εκπομπή «Ιστορίες».

Ιερά Μονή Αποστόλου Ανδρέα στην Καρπασία της Κύπρου

%ce%b9%ce%b5%cf%81%ce%ac-%ce%bc%ce%bf%ce%bd%ce%ae-%ce%b1%cf%80%ce%bf%cf%83%cf%84%cf%8c%ce%bb%ce%bf%cf%85-%ce%b1%ce%bd%ce%b4%cf%81%ce%ad%ce%b1-%cf%83%cf%84%ce%b7%ce%bd-%ce%ba%ce%b1%cf%81%cf%80%ce%b1
Το μοναστήρι του Αποστόλου Αντρέα είναι κτισμένο στο ομώνυμο ακρωτήρι της Κύπρου που βρίσκεται στη χερσόνησο της Καρπασίας. Από τα πιο ονομαστά μοναστήρια του νησιού, προσέλκυε κάθε χρόνο χιλιάδες προσκυνητές, ιδιαίτερα στις 30 Νοεμβρίου και 15 Αυγούστου που γιόρταζε η μονή.

Μίλιον-Το σημείο 0 της Βυζαντινής Αυτοκρατορίας

Σχόλιο: Πληροφορίες για όλους τους Ελληνες γιατί πολλή σύντομα θα τις χρειαστούμε .
Το Μίλιον ή Μίλλιον   ήταν μνημείο της Κωνσταντινούπολης, που ανεγέρθηκε τον 4ο μ.Χ. αιώνα και λειτουργούσε ως το σημείο 0 για τη μέτρηση των χιλιομετρικών αποστάσεων από την πρωτεύουσα προς τις πόλεις της Βυζαντινής Αυτοκρατορίας.

π. Ανδρέας Κονάνος – Η Θεία Κοινωνία τρέφει και τον νου


Σχετική εικόνα

Σήκω να πας εκκλησία και κάνε λίγη προσευχή. Πήγαινε να βρεις έναν ιερέα στη γειτονιά σου να σου διαβάσει μια προσευχή. Ν’ ακουμπήσει το χέρι του στο κεφάλι σου με το άγιο πετραχήλι και να περάσει, έτσι, μέσα σου αυτή η φωταψία.