Ετικέτες

2.4.15

Γιατί αγρίεψαν τα παιδιά μας;


«Δεν βλέπετε ότι αγρίωσε το Γένος μας από την αμάθειαν
και εγίναμεν ωσάν θηρία;»
 
Άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός


Γράφει ο Δημήτρης Νατσιός - Δάσκαλος, Κιλκίς 

Παραφράζοντας κάπως την φράση του Πατροκοσμά θα λέγαμε σήμερα«δεν βλέπετε ότι αγρίωσαν τα παιδιά μας και εγίνανε ωσάν θηρία»;

Το μυστικό του αιώνα: Ο Ιπποκράτης έχει τη θεραπεία του καρκίνου!Η Ιπποκράτειος Αντικαρκινική Άμυνα, στηρίζεται στην ισορροπία των 4 βασικών γεύσεων...

Έτοιμος για μια νέα αρχή;

σχόλιο Γ.Θ : Έτοιμος για ένα νέο ξεκίνημα;

Όλοι κάνουμε λάθη. Όλοι είμαστε αμαρτωλοί. Η Εκκλησία δεν είναι ένας χώρος Αγίων. Είναι ένας χώρος αμαρτωλών που προσπαθούν να γίνουν καλύτεροι. Έχει σημασία να παραδέχεσαι τα λάθη σου. Έχει σημασία να τα παραδέχεσαι ενώπιον του Πνευματικού Πατέρα.

Αν δεν το έχεις κάνει το Μέγα Βήμα της εξομολόγησης έως σήμερα, μην διστάζεις. Δεν θα πάθεις τίποτα κακό. Οι Πνευματικοί Πατέρες έχουν ακούσει μεγαλύτερα λάθη ακόμα και απ' τα δικά σου.Η Λύση είναι Μία... Μετάνοια, Εξομολόγηση και Θεία Κοινωνία.

Μην αναβάλεις για αύριο αυτό που μπορείς να κάνεις σήμερα.

Η γελοιοποίηση του επιστήμονα που έλεγε ότι τα ζιζανιοκτόνα της Monsanto, «είναι να τα πιεις στο ποτήρι». Του έδωσαν να τα πιει και φυσικά αρνήθηκε (βίντεο)

mosanto glyfosate

Σχόλιο: Δείτε πώς γελοιοποιείται ο μισθοφόρος "επιστήμονας"...

Ο «επιστήμονας» διαβεβαιώνει πως το ζιζανιοκτόνο της εταιρείας είναι «να το πιεις στο ποτήρι», αλλά αρνείται να πιει.

Ένα βίντεο του γαλλικού καναλιού canal + κάνει το γύρο του κόσμου και δείχνει τις «κολλεγιές» που κάνει με τους ανά τον κόσμο «επιστήμονες» η Monsanto, η πολυεθνική των μεταλλαγμένων και γενετικά τροποποιημένων προϊόντων και των καρκινογόνων ζιζανιοκτόνων.