Ετικέτες

8.5.16

Εννέα Ιστορίες Ελληνικής Υπερηφάνειας !Σχόλιο: Επικό άρθρο,μη το παραβλέψετε! 

1.Pώτησαν κάποτε τον πυρπολητή Κανάρη, εκείνο  το σεμνό ήρωα του ΄21, που ΄γινε κατόπιν ναύαρχος, υπουργός και πρωθυπουργός. – Πως τον έκανες τον άθλο Ναύαρχε; Κι αυτός απάντησε:

Ο ΓΕΡΩΝ ΠΑΪΣΙΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΗΝ ΤΕΚΝΟΓΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΚΤΡΩΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΟ-ΑΠΟΨΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ῎Ακουσα ὅτι θα ἱδρυθοῦν ἀπό τό κράτος γραφεῖα, ὅπου θά δέχονται καταγγελίες γιά ρατσιστικές ἐπιθέσεις κλπ. Αὐτό μᾶς μάρανε! Τί στιγμή πού ἡ ἑλληνική κοινωνία (ὄχι βέβαια ὅλοι, καί ἐννοῶ τούς καταφερτζῆδες τοῦ συστήματος, πού πάντα θά ὑπάρχουν...) ΠΕΝΕΤΑΙ, τή στιγμή  πού ἀφανιζόμαστε ὡς ἔθνος μέ σχεδόν μισό ἑκατομμύριο ἐκτρώσεις τό χρόνο (ἀνεπίσημα στοιχεῖα, τά ἐπίσημα μιλοῦν γιά 100.000 χιλιάδες! ), ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΣΚΕΦΤΕΙ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΑΝΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΩΝ ΠΛΑΣΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΣΤΕΡΟΥΜΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ! ΘΑ ΘΕΛΑΜΕ ΝΑ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΜΑΣ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΜΑΣ;

Τα νανο-υλικά στα καταναλωτικά προϊόντα

Σωληνίσκος άνθρακα (νανο-σωματίδιο)
ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΑΛΤΕΖΟΣ
ΔΡ. ΧΗΜΙΚΟΣ ΕΡΕΥΝΗΤΗΣ

Τα νανοϋλικά είναι μικροσκοπικά υλικά σε μέγεθος νανόμετρου, δηλαδή της τάξης δισεκατομμυριοστού του μέτρου. Για να έχουμε μια εικόνα αυτού του μεγέθους, αρκεί να γνωρίζουμε ότι ένα νανόμετρο είναι περίπου 10.000 φορές μικρότερο από το πάχος μιας ανθρώπινης τρίχας!

Η Νίκαια της Ρωμηοσύνης - ΑφιέρωμαΣε όλους τους αναγνώστες του παρόντος Ιστολογίου "ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΝΑΥΣ" που τους αρέσει το άρθρο μου ¨Η Νίκαια της Ρωμηοσύνης", έχοντας συναισθηματικούς δεσμούς με την Νίκαια, αφιερώνω το εξαιρετικό πόνημα του κυρίου Γιώργου Αγκυραλίδη, σε μορφή ηλεκτρονικού βιβλίου. Θα το βρείτε στον ιστοχώρο: 


Χρήστος Μαλτέζος
Δρ. Χημικός, Ερευνητής

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ: Όταν οι Βρετανοί απαγόρευαν στους Κύπριους να ενταχθούν στο αντάρτικο της Κρήτης

Σχόλιο: Ο πιο ραδιούργος εχθρός του Ελληνισμού!!

Κυριακὴ Θωμά: ακολουθία όρθρου, τυπικό κ.α.


Κυριακὴ Θωμᾶ

Παρακάτω μπορείτε να βρείτε: το τυπικό, την ακολουθία του όρθρου κ.α. για την Κυριακή 8 Μαΐου 2016:

Τὰ ψάρια τῆς Ζωοδόχου Πηγῆς
Σαράντα ᾽μέρες πολεμᾶ ὁ Μωχαμὲτ νὰ πάρῃ τὴν Πόλι τὴν μεγάλη. 
Σαράντα ᾽μέρες ἔκαμεν ὁ ᾽γούμενος τὸ  ψάρι στὰ χείλη του νὰ βάλῃ. 
Ἀπ᾽ τὲς σαράντα κ᾽ ὕστερα, πεθύμησε νὰ φάγῃ τηγανισμένο ψάρι.