Ετικέτες

3.10.18

ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΓΡΑΦΗ:Η ΜΑΚΕΔΟNIΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ!!! ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΣ





ΜΑΚΑΡΙΣΤΟΣ ΘΕΟΛΟΓΟΣ ΦΙΛΟΛΟΓΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΣ

ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΓΡΑΦΗ:

Η ΜΑΚΕΔΟΝIΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ !!!

Καθηγούμενος Γέροντας Γρηγόριος: «Έλληνες αντισταθείτε με όποιον ισχυρὸ τρόπο μπορείτε… εξεγερθείτε. Διάβηκε η ώρα. Μήπως είναι και αργά»

Αποτέλεσμα εικόνας για γρηγοριος αρχιπελαγιτης
*Άρθρο καταπέλτης από τον καθηγούμενο Γρηγόριο της Ι.Μ. Δοχειαρίου για τη Μακεδονία και τους πολιτικούς. Θα πρέπει να ακολουθήσουν και άλλοι το παράδειγμα του Γέροντα Γρηγορίου και να βγουν μπροστά, πριν να είναι αργά για όλους μας. Οι καιροί είναι πονηροί και άκρως επικίνδυνοι…

Άγιος Πορφύριος Καυσοκαλυβίτης: Ο Άγιος της Τεχνολογίας



Κανένας Άγιος μέχρι σήμερα από το Συναξάρι της Ορθοδόξου Εκκλησίας δεν έχει τόση μεγάλη σχέση με τη σύγχρονη τεχνολογία όση ο Άγιος Πορφύριος ο Καυσοκαλυβίτης. 

Γιώργος Τράγκας: «Ο Ζάεφ παίζει τα ρέστα του και ο ουρανός στα Σκόπια βρέχει δολάρια και ρούβλια»



Για την σημερινή κατάσταση που επικρατεί στα Σκόπια μετά την τεράστια αποχή των γειτόνων στο δημοψήφισμα της Κυριακής αλλά και για ένα αποκαλυπτικό δημοσίευμα της γερμανικής εφημερίδας Frankfurter Allgemeine Zeitung (FAZ) που κάνει λόγο για μυστική διπλωματία Κοτζιά και Μητσοτάκη στο θέμα της ονομασίας των Σκοπίων μίλησε ο Γιώργος Τράγκας στην εκπομπή Εν Αθήναις στα Παραπολιτικά 90.1 fm. Συγκεκριμένα ανέφερε:

Γιατί οι Σκοπιανοί δεν προσήλθαν στις κάλπες;


του Χαράλαμπου Μηνάογλου

Από το βράδυ της Κυριακής ακούστηκαν πολλά και ακόμη περισσότερα θα ακουστούν από «έγκριτους” αναλυτές σχετικά με το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος στα Σκόπια. Και όταν λέμε «έγκριτους” το εννοούμε: όλοι έχουν την έγκριση της αμερικανικής πρεσβείας δια να ομιλούν: νεοδημοκράτες «ιστορικοί” «επιστήμονες” σαν και αυτούς που πήγαν το καλοκαίρι στην ημερίδα του Κοτζιά να υποστηρίξουν την αμερικανική εντολή· «αριστερούληδες” γενικών καθηκόντων που ξορκίζουν τον εθνικισμό· και τέλος, πολλοί δημοσιογράφοι, «ειδικοί” επί του θέματος. Άλλοι παντελώς άσχετοι και άλλοι παντελώς σχετικοί, αλλά μίσθαρνα όργανα των αμερικανών. Με δύο λόγια όλος ο μηχανισμός προπαγάνδας τέθηκε σε κατάσταση πολέμου, μην τυχόν και σκεφτεί κανένας χριστιανός την πραγματική αιτία της αποτυχίας του δημοψηφίσματος στα Σκόπια.