Ετικέτες

7.11.19

Κανένα απόρρητο στις επικοινωνίες!

 

Οι αρμόδιοι ομολογούν ότι βρίσκονται στον αέρα τα προσωπικά δεδομένα μας και δηλώνουν άγνοια για τα βαλιτσάκια

Σύναξις των Παμμεγίστων Ταξιαρχών Μιχαήλ και ΓαβριήλΑύριο εορτάζουμε τη σύναξη των Παμμεγίστων Ταξιαρχών Γαβριήλ και Μιχαήλ και των Λοιπών Ασωμάτων και Ουράνιων Αγγελικών Ταγμάτων.
Αγιος Νεκτάριος : Το σπίτι του στην ΑίγιναΑΓΙΟΣ ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ: Ο Άγιος Νεκτάριος ή Νεκτάριος Πενταπόλεως ή Νεκτάριος Αιγίνης (1 Οκτωβρίου 1846 – 9 Νοεμβρίου 1920) είναι σύγχρονος Αγιος της Ανατολικής Ορθοδόξου Εκκλησίας.
Το κατά κόσμον όνομά του ήταν Αναστάσιος Κεφαλάς και υπήρξε λαοφιλής ιεράρχης, ποιμενάρχης και παιδαγωγός στα τέλη του 19ου με αρχές του 20ου αιώνα. Ο Άγιος Νεκτάριος επίσης ΕΙΝΑΙ θαυματουργός διότι, πραγματοποίησε θαύματα ενώ βρισκόταν ακόμα εν ζωή.

Π. Δημήτριος Ντούτκο: Η μητέρα του έδειξε το δρόμο της σωτηρίας…

Μου το διηγήθηκε μια γυναίκα με πανεπιστημιακή μόρφωση:

Στης δώδεκα τα μεσάνυχτα, χτύπησαν την πόρτα στην Εκκλησία. Ήταν μια γριούλα. Και ζητούσε παπά, να πάει να κοινωνήσει έναν άρρωστο.

Ν.Δ. όπως ΣΥΡΙΖΑ στο εποικιστικό!


Δεν υπάρχουν μεταναστευτικές ροές, όπως λένε οι φίλοι των απόψεων σκοτεινών προσωπικοτήτων, όπως ο Τζορτζ Σόρος. Υπάρχει εποικισμός. Και μόνο η χρήση της λέξεως «ροές» είναι δείγμα απόπειρας χειραγώγησης του πληθυσμού. Υποβάλλεται με αυτόν τον τρόπο η ιδέα ότι αφού πρόκειται για «ροές», μιλάμε για φυσικό φαινόμενο, σαν το νερό που κυλά. Άρα ο εποικισμός είναι αναπόφευκτος.

Κάπου είχα ακούσει πως καμία προσευχή δεν πάει χαμένη..Κάπου είχα ακούσει πως καμία προσευχή δεν πάει χαμένη… Κάθε ικεσία που βγαίνει ειλικρινά, γεμάτη δάκρυα, ποτέ δεν χάνεται…

Βάλτε και μπούργκα (για να μη τους προσβάλλετε…)

Όταν πριν μερικούς μήνες κάποιος «Σύλλογος Αθέων» είχε οργανώνει δημόσια συμπόσιο κρεατοφαγίας τη Μεγάλη Παρασκευή από τους δρόμους όπου θα πέρναγε η περιφορά του Επιταφίου, κανένας από όλους αυτούς που «ενοχλήθηκαν» και “ευαισθητοποιήθηκαν” τώρα, υπέρ των μουσουλμάνων λάθρο, δεν είχε εκφράσει τότε την ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ «ενόχληση»!