Ετικέτες

21.6.14

Οι αρχάγγελοι της Ελλάδος (video)

Εξαιρετικό βίντεο αφιερωμένο στους πιλότους της Ελληνικής Αεροπορίας



"Σχόλιο ιστολογίου Ελληνική Ναυς": Απλά υποκλινόμαστε... Οι Ταξιάρχες Αρχάγγελοι Μιχαήλ και Γαβριήλ ας σας ακολουθούν και ας σας προστατεύουν. Ο Θεός μαζί σας αδέρφια!


Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΓΑΛΑ

Ολα όσα θέλατε να γνωρίζετε για το υπ’ αριθμόν ένα θέμα συζήτησης των ημερών

Κίμωνας Ανδρέας Καρατζάς
εφημερίδα ΤΑ ΝΕΑ

Το γάλα είναι από τα πιο σημαντικά διατροφικά προϊόντα που σχετίζεται με πολλά προϊόντα όπως το τυρί και το γιαούρτι, βασικά εξαγώγιμα προϊόντα της χώρας μας. Για να καταλάβουμε τι συμβαίνει τις τελευταίες ημέρες με το θέμα του γάλακτος πρέπει να ξεκινήσουμε από τα βασικά. Στο γάλα έχουμε δύο βασικές κατηγορίες μικροοργανισμών, τους θερμοευαίσθητους που σκοτώνονται στην παστερίωση και τους θερμοανθεκτικούς (σπορογόνοι) που σκοτώνονται στην αποστείρωση (υψηλότερη θέρμανση).

Μη κρίνετε, ινά μη κριθήτε...

Σας αναρτώ την ευαγγελική περικοπή που αναγνώσθηκε σήμερα Σάββατο 21 Ιουνίου (κατά Ματθαίον, ζ, 1-8) που είναι σχετική με την κατάκριση. Ας την λάβουμε σοβαρά υπ' όψιν όλοι μας!

Ματθ. 7,1          Μὴ κρίνετε, ἵνα μὴ κριθῆτε·
Ματθ. 7,1                  Μη κατακρίνετε και μη καταδικάζετε τον πλησίον σας, δια να μη κατακριθήτε και σεις από τον Θεόν.

Η άποψη μου για το περιστατικό με τον Πατριάρχη


Με αφορμή το περιστατικό με τον Πατριάρχη στο Ηρώδειο (αν δεν το γνωρίζετε κάνετε κλικ εδώ) θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας την άποψή μου και να αλληλεπιδράσουμε μέσω των σχολίων αν το επιθυμείτε.