Ετικέτες

14.12.18

«ΚΥΡΙΕ ΕΚΕΚΡΑΞΑ ΠΡΟΣ ΣΕ» – Ουράνια Ψαλμωδία

Σχετική εικόνα
Κύριε, εκέκραξα προς Σε, εισάκουσόν μου,εισάκουσον μου Κύριε. Κύριε, εκέκραξα προς Σε, εισάκουσόν μου.Πρόσχες τη φωνή της δεήσεώς μου, εν τω κεκραγέναι με προς σε. Εισάκουσόν μου, Κύριε.

Κατευθυνθήτω η προσευχή μου ως θυμίαμα ενώπιον σου. έπαρσις των χειρών μου, θυσία εσπερινή, εισάκουσον μου Κύριε.

Ο Γαβριήλ ήθελε να γεννηθεί (μέρος 1ο)

Αποτέλεσμα εικόνας για ΕΓΚΥΜΟΣΎΝΗ


Αλεξάνδρα Παλαιολόγου
για το ιστολόγιο "ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΝΑΥΣ"

Έφτασε η στιγμή. Εκείνη η υπεροχή στιγμή που ευλόγησε Ο Θεός την κοιλιά της Κυριακής και της έστειλε ένα υπέροχο μωράκι. Ένα θείο δώρο που γέμισε την ψυχή της χαρά, αγάπη, συγκίνηση και μια μοναδική πληρότητα. Ξαφνικά ένιωσε πως απέκτησε άλλο νόημα η ζωή της. Άρχισε να προσεύχεται περισσότερο καθώς τώρα προσευχόταν για δύο, ενημέρωσε αμέσως τον πνευματικό της και τα πνευματικά της αδέλφια για να προσευχηθούν μαζί της, έτρεξε με την πρώτη ευκαιρία στο πετραχήλι να πάρει ευλογία για να νιώσει ασφαλής, κοινωνούσε και εκκλησιαζόταν πιο συχνά, άρχισε να προσέχει τη διατροφή της, να φροντίζει να είναι ήρεμη, ξεκούραστη και ενημερωμένη για κάθε τι νέο που την περίμενε.

Η πρώτη δοκιμασία δεν άργησε να έρθει. Λίγο πριν κλείσει το πρώτο τρίμηνο της εγκυμοσύνης κόντεψε να αποβάλλει. Σάστισε για λίγο και άρχισε να κλαίει σαν μικρό παιδί καθώς φοβήθηκε ότι θα χάσει το πιο πολύτιμο δώρο που της έστειλε ο Θεός πριν καν το αποκτήσει. Μάζεψε τα κομμάτια της και πήγε αμέσως στην εκκλησία.