Ετικέτες

17.12.21

Το βόρειο σέλας σε ζωντανή αναμετάδοση!


Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα για το εντυπωσιακό φαινόμενο που παρατηρείται στον ουρανό σε αρκετά βόρεια μέρη π.χ. στη Φινλανδία, 

Πρόσφατα αιτήματα προσευχής 11/12/21-18/12/21

 

[τελευταία ενημέρωση: 17/12/21, 23:30]

 

Έχουμε πόλεμο και χρειαζόμαστε στρατιώτες! Όσοι πιστοί προσέλθετε. Σε αυτόν τον πόλεμο δεν κινδυνεύουμε να σκοτωθούμε από σφαίρες, αντίθετα κερδίζουμε πόντους μήπως και καταφέρουμε να μπούμε στη Βασιλεία του Κυρίου πάντα με τη χάρη Του και όχι με τη δική μας προσωπική προσπάθεια... Ο Κύριος βλέπει τη διάθεση μας και μας δίνει την χάρη Του που σε άλλους μετατρέπει το ένα τάλαντο σε δύο, σε άλλους 5, σε άλλους 10... Διάθεση λοιπόν... Την έχουμε;

17/12

Υπέρ θείας βοηθείας


Ιωάννου και Ελένης: περνούν κορωνοϊό στο σπίτι κάπως δύσκολα και ζητούν την προσευχή μας. Ο Ιωάννης είναι φίλος και μέλος της ομάδας ψαλτηρίου του ιστολογίου μας.

Οδυσσέα και Μαγδαληνής: άλλο ένα ζευγάρι που και αυτοί περνούν κορωνοϊό στο σπίτι.

Ενημέρωση: Η Κυριακή (βλ. στις 14/12 παρακάτω) πλέον νοσεί στο σπίτι και αυτή, ενώ ο Ιωάννης είναι οριακά θετικός χωρίς ακόμα συμπτώματα. Ας ευχόμαστε για όλους τους αδερφούς μας που ταλαιπωρούνται από αυτή την ασθένεια.


Υπέρ αναπαύσεως

π. Μιχαήλ: ήταν διασωληνωμένος και τελικά κοιμήθηκε. Την ευχή του να έχουμε. Τον μεταφέρουμε στην κατάσταση των κεκοιμημένων.