Ετικέτες

5.2.19

Αυτή είναι η πιο συχνή αμαρτία που κάνουμε


Η αμαρτία της γλώσσας είναι η συνηθέστερη και η πιο συχνή αμαρτία. «Ει τις εν λόγω ου πταίει, ούτος τέλειος ανήρ», λέει ο Απόστολος Ιάκωβος (Ιακ. 3,2).

Επίθεση ναζιστικού τύπου Αλβανών σε σπίτι Βορειοηπειρώτη – το έκαψαν αφού το λήστεψαν


Με θέμα την Καταδίκη της κλοπής και τηςπυρπόλησης οικίας ομογενούς στους Βαγκαλιάτες. Ο πρόεδρος της ΔΕΕΕΜ ΟΜΟΝΟΙΑΣ προέβη σε παράσταση στις αλβανικές αστυνομικές αρχές.

Ανδρόγυνα να είστε αγαπημένα



Σε σας απευθύνομαι τώρα, ω ανδρόγυνα, και σας εύχομαι να είστε ευτυχισμένα. Και την ευτυχία στο ανδρόγυνο δεν την δίνουν ούτε τα έπιπλα πολυτελείας ούτε τα πλούσια φαγητά, αλλά η αγάπη των συζύγων μεταξύ τους.

Προσοχή! Αυτές είναι οι συνηθέστερες δικαιολογίες που χρησιμοποιούν επιτήδειοι για εξαπάτηση ηλικιωμένων


Με αφορμή τα συνεχιζόμενα περιστατικά εξαπάτησης πολιτών από επιτήδειους που προσεγγίζουν ή τηλεφωνούν κυρίως άτομα τρίτης ηλικίας και με διάφορα προσχήματα και τεχνάσματα τους αποσπούν χρηματικά ποσά, η Ελληνική Αστυνομία συνέταξε ένα κατάλογό με τις συνηθέστερες απάτες και το τι πρέπει να κάνει ο πολίτης σε κάθε περίπτωση.

Η αστυνομία συνιστά,

Γιώργος Παπαθανασόπουλος, Σε ετοιμότητα οι κληρικοί


Σε ετοιμότητα οι κληρικοί
Του Γιώργου Ν. Παπαθανασόπουλου
Όλοι οι ιερείς, μαζί με τους Μητροπολίτες τους, είναι σε κατάσταση ετοιμότητας, για το θέμα της απολύσεως τους από το Δημόσιο, από το οποίο αμοίβονταν έναντι της περιουσίας την οποία έχει προσφέρει η Εκκλησία ή έχει δημεύσει το κράτος. Στους διαδρόμους της Βουλής κυκλοφορήθηκε η φήμη ότι μεταξύ των Νομοσχεδίων τα οποία πρόκειται να φέρει η Κυβέρνηση στη Βουλή προς ψήφιση τις αμέσως προσεχείς ημέρες είναι και αυτό για τη μισθοδοσία των κληρικών.