Ετικέτες

25.9.18

Ανακοίνωση της Πειραϊκής Εκκλησίας

Αποτέλεσμα εικόνας για αιμοδοσία

Ασθενής συνάνθρωπός μας με ομάδα αίματος O Rhesus Αρνητικό νοσηλεύεται και χρειάζεται επειγόντως αίμα. Όποιος μπορεί να προσφέρει αίμα, παρακαλείται να απευθυνθεί στο Νοσοκομείο «Γ.Γεννηματάς» αφού πρώτα επικοινωνήσει με τους τηλεφωνικούς αριθμούς του Σταθμού μας για περισσότερες πληροφορίες.

Επίσης, ένας συνάνθρωπός μας νοσηλεύεται και χρειάζεται επειγόντως αιμοπετάλια. 

Όποιοι μπορούν να βοηθήσουν, παρακαλούνται να επικοινωνήσουν στα 

210-4118602

210-4118640

Πειραϊκή Εκκλησία

Διαδήλωσε και εσύ, αλλά κάν’ το όπως ο Άγιος Παΐσιος..!

Αποτέλεσμα εικόνας για Διαδήλωσε και εσύ, αλλά κάν' το όπως ο Άγιος Παΐσιος..!!!!
Διαδήλωσε & εσύ! Κατέβα στους δρόμους & στις πλατείες να υπερασπιστείς τα ιερά & τα όσια της πατρίδας σου, όταν αυτό χρειαστεί.. Αλλά κάν’ το όπως ο Άγιος Παΐσιος. ΟΧΙ με βία & βωμολοχίες, μα να το κάνεις με προσευχή, αληθινή προσευχή & ειλικρινή μετάνοια.

Οι μάσκες του εγωισμού μας

Κάνεις προσευχή και ο νους σου ταξιδεύει. Φεύγει και χάνεται σε εικόνες, ήχους, μυρωδιές, παραστάσεις που δεν θα ήθελες εκείνη την ώρα να έχεις στο μυαλό σου. Χάνεις την προσευχή.

Γκουρού φοβάται ένα μικρό ΣΤΑΥΡΟΥΔΑΚΙ… (ΒΙΝΤΕΟ)

Αποτέλεσμα εικόνας για σταυρος γκουρου
Ο πατήρ Θεμιστοκλής Αδαμόπουλος πρώην άθεος, μέλος ροκ συγκροτήματος και νυν κορυφαίος Ιεραπόστολος Του Χριστού στη Σιέρα Λεόνε εξιστορεί το συγκλονιστικό γεγονός κατά το οποίο ένα μικρό σταυρουδάκι καθήλωσε τις σατανικές δυνάμεις ενός γκουρού στο Θιβέτ αλλά και την Εμφάνιση του Ίδιου του Χριστού μπροστά του!!!

Άγιος Πορφύριος για την Ελλάδα: «Θα έρθει ένα παλικάρι και θα φέρει όλη τη νεολαία κοντά στον Χριστό»

Αποτέλεσμα εικόνας για αγιος πορφυριος ελλαδα
-ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΚΑΙ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΠΟΡΦΥΡΙΟΥ-

-Μια φορά επισκέφτηκα τον Άγιο Πορφύριο και μιλήσαμε για την Ελλάδα και τους πολιτικούς της. Τότε μου είπε το εξής, που μου έκανε μεγάλη εντύπωση: «Θα έρθει μετά από χρόνια ένα παλικάρι που θα είναι πάρα πολύ πιστό στον Θεό και θα μας κυβερνήσει. Θα έρθει ένα παλικάρι και θα φέρει όλη τη νεολαία κοντά στον Χριστό».