Ετικέτες

7.10.21

ΟΤΑΝ ΤΟ ΔΕΙΣ ΤΟΤΕ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ! Θα έρθει από εκεί που δεν το περιμένουμε!...

Στη ΔΙΣ η πρόταση Μητροπολίτη Μάνης για απαλλαγή των Μητροπολιτών



Την απαλλαγή των δύο Μητροπολιτών Κυθήρων και Αντικυθήρων κ. Σεραφείμ και Αιτωλίας και Ακαρνανίας κ. Κοσμά πρότεινε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μάνης κ. Χρυσόστομος στην εισήγησή του με θέμα «Η αξία, η σημασία και η υπακοή εις το Συνοδικόν Πολίτευμα της Εκκλησίας» κατά τη συνεδρίαση (για 4η ημέρα) της Ιεραρχίας της Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος.

Υπουργός Υγείας Μελβούρνης: “απ’ όσους νοσηλεύθηκαν χθες το 78% πλήρως eμβολ1ασμένοι, το 17% μερικώς”

 

Οπότε το 95% ήταν εμvολ1ασμένοι και μόνο το 5% ανεμvολ1αστοι! ΒΙΝΤΕΟ

Ο υπουργός Υγείας της Μελβούρνης στην (Victoria) Αυστραλία ο Martin Foley δήλωσε στην καθημερινή ενημέρωση: “Από τους ανθρώπους που νοσηλεύτηκαν χθες, το 78% ήταν πλήρως εμvολ1ασμένοι και το 17% μερικώς εμvολ1aσμένοι.” Οπότε το 95% ήταν eμβολ1ασμένοι και μόνο το 5% ανeμβολ1αστοι από όσους νοσηλεύθηκαν με τον γιόκα...

Ακολουθεί το βίντεο:

ΤΕΛΟΣ ΠΙΑ ΟΙ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ - Ο ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΟΣ ΔΙΩΓΜΟΣ ΤΗΣ ΠΙΣΤΗΣ ΜΑΣ…

 




Γράφει ο Νεκτάριος Δαπέργολας


Συνεχίζονται τα αποκαλυπτήρια που ξεκίνησε από πέρσι η λεγόμενη πανδημία. Που δεν είναι μάλιστα απλώς αποκαλυπτήρια, αλλά μία σαρωτική, αλυσιδωτή κατάρρευση από κάθε λογής μάσκες και παραπετάσματα.
Και κατάρρευση βεβαίως κυρίως για τον εκκλησιαστικό χώρο, γιατί σε εκείνον της πολιτικής εξουσίας τα πράγματα ήταν δεδομένα και μόνο ασύγγνωστα αφελείς μπορούσαν πια να περιμένουν κάτι άλλο πέρα από την τόση συνειδητή (και πολυκομματικά ομόφωνη) αθλιότητα και συνεπώς να εκπλαγούν.
Στον εκκλησιαστικό χώρο όμως, ακόμη και οι γνώστες του τι πραγματικά κρύβεται εδώ και πολλά χρόνια στα διαβρωμένα από την εκκοσμίκευση, τον οικουμενισμό και τις άλλες παθογενείς αιτίες νοσηρά του υπόγεια, θεωρώ πως τέτοια συντριπτική αποκαθήλωση προσώπων, τόσο συνεχή και κυρίως απροσχημάτιστο κατήφορο, όλα αυτά - σε τέτοια τουλάχιστον έκταση και σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα - ούτε και οι ίδιοι οι γνώστες μπορούσαν να τα φανταστούν.

GREECE-N.CAROLINA [(JORDAN vs GALIS) ΕΡΤ, 20/10/1983]


Σχόλιο: Ένα σπάνιο ιστορικό ντοκουμέντο!
4 χρόνια προτού η Ελλάδα πάρει το ευρωπαϊκό στο μπάσκετ και πριν ο Τζόρνταν πάει στους Σικάγο Μπουλς...!

ΚΟΛΑΦΟΣ ο Ιωαννίδης: «Tελειώνει η πανδημία - Δοκιμάστηκε η Δημοκρατία στην χώρα μας»

«Την μπουμπούνισα στον ληστή για να με θυμάται» Απίστευτη γιαγιά που πυροβόλησε ληστή με αεροβόλο

Νέο φάρμακο με ελληνική υπογραφή κατά του Covid-19